- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- VoLTE/VoWiFi
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
metalstorm
aktív tag
Sziasztok! Van 1gb-os netem, a routerről több gép megy... unszolni szeretném hogy a fiatalok elhúzzanak dolgozni ezért az ő gépeiken a net sebességet szeretném lessitani Van erre mód a DIR-842HW:B1 tipusu routernél?
-
metalstorm
aktív tag
Sziasztok! Mivel csak mobilon van jelenleg netem, gyors és jó választ várnék az alábbiakra! Előre is köszönöm! Digi... Ma "bridge" módba tetettem. Routernek egy D-link ac1200est szeretnék használni hozzá! Sok minden jó, de a digis huawei és a dlink között nincs kapcsolat
-
metalstorm
aktív tag
Sziasztok! Hozzájutottam egy ilyer routerhez, diginél muszály volt szerezni .. Remélem nem olyan xar mi t ahogy sok helyen olvasom....
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple watch Ultra 2 black edt 2027.11.07 Apple jótállás+ Apple Care +
- Garanciával, MSI Crosshair 15 B12UEZ gamer laptop i7, RTX 3060 6gb vram, 32 gb ram. DDR4, 1TB SSD.
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen!
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Apple iPhone 13Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest