- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- One mobilszolgáltatások
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
SektorFlop
aktív tag
Ha valakinek van türelme és rátudna nézni megköszönném, problémám az elsősorban, hogy IE-ben nem tartja be a %-os méretezéseket. A másik pedig, hogy chrome-ban, megjelenik egy fehér rész a lap alján... és sehogy se jövök rá hogy az miért kerül oda.
-
SektorFlop
aktív tag
nekem is pont ez kellene, 3 div van egymás mellet egy diven belül, és a középsőnek keret van megadva, azért az lenne szép ha mindig teljes magasságig kinyúlna a középső div, a css-es szinte megegyezett a tiéddel kiegészítettem egy-két hiányzó dologgal, de nekem nem akar összejönni.
-
SektorFlop
aktív tag
válasz
Speeedfire #859 üzenetére
Én pont most szórakoztam ezzel, ennyit adtam meg neki:
#footer {
clear:both;
width: 1000px;
height: 20px;
}a többinek pedig: float: left;, position nem kell nekik. nálam egyenlőre minden felbontáson jó.
viszont ebbe segítsetek nekem, google chrome-on dolgozom, a többi böngészőn nem jeleniti meg a css belállításaim bizonyos részét, vagyis a menu css-ét. van még egy ilyen oldalam ahol használom ezeket a menü beállításokat, és ráadásul a mostanihoz csak másoltam a css-t még nem is szerkeztettem egyenlőre de úgy se. valami elkerülhette a figyelmem?
-
SektorFlop
aktív tag
Sziasztok! IE problémáim vannak, van egy main id-vel ellátott div-em. Középre szeretném helyezni, margin: auto-val tökéletesen középre kerül minden böngészőbe, de IE-n nem igazán akar összejönni... valaki tudna segíteni?
-
SektorFlop
aktív tag
válasz
DeltaPower #846 üzenetére
köszi így működik!
-
SektorFlop
aktív tag
válasz
Speeedfire #844 üzenetére
nem jó sajnos:S
-
SektorFlop
aktív tag
halli!
lenne egy olyan gondom, hogy javascript segítségével, egy átlátszó div-et jelenítek meg. terveim szerint az egész felületett be kellene teríteni mikor megnyitom.
position: fixed; top:1%; right:1%; left:1%; bottom:1%; width:auto; height: auto;
valahogyan az alját is a monitorhoz kellene igazítani. valakinek esetleg lenne ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Asztrofotózás
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Packeta
- Spórolós topik
- Linux kezdőknek
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- Skoda topik (Favorit és visszafelé)
- További aktív témák...
- PlayStation 5 (PS5) Digital Edition 825 GB játékkonzol, DualSense töltőállomással, ajándék táska
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Samsung 55" QE55QN700CTXXH 8K UHD Smart Neo QLED Mini LED TV
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest