- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amur
addikt
Semmi gond!
Volt olyan hogy 100 PP-vel nagyobb T5-ös kocsit adott be, full segítséggel.
Őket még le is nyomtam egyébként(irtózat nagy mákom volt),
de azért tényleg gáz hogy a segítségeket nem jelöli, és csak akkor esel pofára mikor már nem léphetsz vissza..
T4 már kevés ide tényleg..
Pont ahhoz akartam lovét hogy befejezzem a T5-öt, de akkor csak meg kell fordítani a sorrendet, és előbb single-ben farmolva befejezni a T5öt és utána farmolni multiban. -
Amur
addikt
huuh, azért az Agera-ban is van potenciál! Most toltam egy fél mérföldest, és 293mp/órára ment fel a végére!
Nagyon komolyat húzott féltávtól! -
Amur
addikt
-
Amur
addikt
Még a T5öt sem fejeztem be, pont ugprade-re gyüjtök hogy full-os legyen vmelyik járgány, így LaFerrari még nem játszik nálam.
Jelenleg a PRO Corvette ZR1-el tolom a multit, nagyon ritkán kapok ki vele, annak ellenére hogy csak T5-ös ellenfeleket ad be hozzá. Biztos mert PRO T4-es. -
Amur
addikt
Jogos! Várok a full tuning-ig, addig nem bosszantom magam.
Ha multiban a kártyákra és a pénzre megyek akkor mi a nyerő taktika?
Streak befejezése után cancel, nem fogadom el a + x% RP bónuszt,mert akkor nehezebb ellenfeleket is ad, nagyobb az esély hogy nem tudom végigvinni a kövi sorozatot, nekem meg a pénhez és a kártyákhoz az alap.
Bloggerre nem költök,mert nem érdekel ha RP-t vesztek,viszont annyival több pénz marad a streak végén kapott lovéból,pláne ha pár tekercs dollár is kiesik a kártyákból.
Más tipp esetleg?PRO kocsival megyek a PRO ligában(még nem toltam végig a T5-öt a world tour-hoz)
17ezer is pénz inkább a free-ben tolom.Ha valakinek infó értékű esetleg, én 193ezer RP-vel vagyok a top10%-ban.
196ezerrel váltott 9%-ra -
Amur
addikt
Engem most annyira nem csikol ez az Aston Martin. Inkább csak farmolgatok multiban.
Nem is veszek bloggert, csak pro tunert. A free upgrades kártyák és a pénz érdekel! (T5ös kocsim még nem fullos egyik sem, és lehet végül tényleg nem az Agera marad.. kezd idegesíteni hogy minden upgrade után más technikát kell kitalálni, ami a fejlesztés előtt még tökély volt utána már kuka.
A tire upgrade konkrétan rontott az időmön. Visszaraktam 1-esre és jobb időket futottam.) -
Amur
addikt
válasz
1stVikman #317 üzenetére
Nem olyan rossz az az Agera. Kezdek ráérezni!
Nekem jobb időt sikerült(jóval futni) ha kettesben kihúzatom hármasig,majd onnan rögtön 5.-ig váltok,rögtön nitro,és hagyom 6.-ban pörögni,már nem váltok 7.-be.
Upgrade-ra nem költöttem hogy ha mégsem válik be akkor tudjak másik kocsit venni(ahogy elolvastam a hsz-ed hogy gyenge gép, vettem is egy Z4-et),de miután ráéreztem, végigtolom ezzel a T5-öt, sőt lehet multiban is kipróbálom. (karrierben a hard ellenfelek is könnyedén mennek ezzel a váltási technikával)
Egy berlinettát mindenképpen veszek majd, daily battle-ban volt módom kipróbálni, nagyon bejött._stick_ : próbáld ki a ZR1-et, jó kis gép az! (nem csak a nick-em miatt mondom
)
korábbi hsz-ben leírtam a nyerő shifting pattern-t hozzá. -
Amur
addikt
Agera-t használ valaki? Nem jövök rá a jó váltási technikára.
Neten ezt írják:
Launch full throttle and let it go just before the 2 second mark..shift to 4th gear immediately,it will hang for a second or so then shift and nos to 5th when it hits the green light,the secret is to let it run deep in the red,almost to the last needle point(in 5th).....then in 6th..let it run,no 7th gear..
Lehet én fordítom félre(alap "neten" összeszedett angolom van):
full gáz amíg a 2-esre vált a visszaszámlálás,ott engedem el és rögtön felváltok 4.-ig, várok 1mp-et majd nitro és 5., az itt következő rész nem egyértelmű nekem. Pirosig engedjem 5.-ben és csak úgy váltsak 6.-ba?Még nem full tuningos de 9,4 alá nem tudok menni(minden tuning 2-es v.3mas),azért bosszantó mert daily battle-ban alap berlinettával 9 alatt mentem..
Multihoz: én mindig azzal a kocsimmal megyek amit a legjobban ismerek, jelenleg egy T4 Corvette ZR1 pro
(konkrétan jobb időt tudok menni vele mint az Agera-val).
A bloggert mindig megveszem, de a streak1-ben senki mást nem bérelek mellé.
Streak2nél jön a pro tuner 58ezerért, nekem még csak 20 kocsim van, legutóbb top 4% sikerült(pont ucsó napokban nem volt időm játszani..)
Corvette ZR1nél nálam a legjobb "pattern": tökéletes indulás után rögtön 2-es,nitro a harmadik közepén, minden váltás perfectre lehetőleg. Nála a tökéletes indulás kulcsnak számít. Ha mégsem sikerült akkor inkább alacsony legyen a fordulat mint tölpörgetett,mert ha füstöl a gumi akkor 2-esből 3masba váltásra sokkal többet kell várni,és bukta van..
Én tolom a classic-ot is, ott a multi rendszere kicsit más, nincs fixen nyert RP, csak a streak-ek végén(vagy ha lebankolod persze), ez egy szempontból jó: bukni nem tudsz RP-t a meglévőből.. viszont nagyon bosszantó ha a streak ucsó versenyét bukod..
(classicnak van külön topicja?)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- Renault, Dacia topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- E-roller topik
- Reklámblokkolók topikja
- A Teslákba költözik a Grok AI
- E-book olvasók
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest