Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Aktív témák
-
Immy
őstag
A márkája JNC úgyhogy mindgyárt nekiállok vasfűrésszel és kivágom azt a marha nagy ventirácsot ami általában minden tápon iszonyat nagy hogy még több levegőt felfogjon!
Aztán arra valami francosabb ventirács! -
breetai
aktív tag
Ha a lényeg szamodra a csond! Akkor meg egy Codagen tap is szobajohet. Csondes, es az osregi 200W-osodnal egy 300-as passziv PFC-s ''biztos'' jobb is. ;]
-
breetai
aktív tag
Kohint!!! Uraim!!!!! A tapventi azé fú kifelé me így megy ki a meleg a gépbű! Ha megforditod te hos csillagharcos akkor a legnagyobb marhasagot koveted el amit lehet!!!!!! :(((
-
modder
aktív tag
hát ha hasznát veszed még annak a tápnak akkor rajtad múlik, hogy érdemes-e.
ha megfordítod a ventit, akkor sztem nem fogsz neki jobb hűtést adni, mert így is jut be friss levegő, csak a másik oldalon. esetleg annyit megtehetsz, hogy ha nem elég nagy a légmozgás a tápban, akkor a másik oldalán, ahol beszívja a levehőt rendesebben kivághatod a lyukakat -
kamikaze boci
őstag
Egy 12 cm-est az aljára, befújóra, 5 volton. Ezres körül van, de hogy megéri-e (és hogy szükséged van-e rá az Enermax mellett), döntsd el magad:)
Vedd számításba, hogy egy valóban csendes táp ára 10 felett van.Én egy 300-ast alakítottam át a második gépemhez, és nagyon elégedett vagyok az eredménnyel. Egy 200-asnak viszont már nem biztos, hogy nekiállnék, ha nem valami neves gyártó tápja (a második konfigomat sokáig egy IBM matricás 70 wattossal járattam, de Mercuryra, JNC-re nem bíztam volna).
[Szerkesztve] -
Immy
őstag
Van egy múzeumi szökevény 200w-os tápom és szeretném levenni az eredeti tápventit és helyére berakni a silent blade-et, de van egy kis gond:
alapból kifelé fújja a levegőt a tápból ami szerintem helytelen mert csak a meleg levegőt viszi el onnan, de ha megfordítanám tehát a kinti 24 fokos levegőt fújná befelé a bordákra akkor lehet hogy még kisebb hőmérsékletet érnék el!
Vagy ha esetleg egy 4 v. 6 centis ventit a másik oldalra kivágni akkor az is csak növelné a levegőmozgást ezáltal hőmérséklet csökkenést érnék el?!
Mivel még csak a régi tápot (nem az új enermax-ot) akarom picit moddolni ezért gondoltam ezt!
De végülis ilyenkor újra felmerül az örök kérdés: régi tápra érdemes-e ennyit rákölteni?
Aktív témák
Hirdetés
- Gombászkönyvek egyben
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest