- Fotók, videók mobillal
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
Ebből így nem vásárlás lesz, hanem bojkott
-
-
Dave™
nagyúr
válasz
privnet #1276 üzenetére
Senkivel sem, csak szerintem a brokerNET, meg scienNET és egyebek után a tudatalattit nem pozitív irányban stimulálja a privNET név
Lehet csak az én hülyeségem, és egy percig sem gondolom, hogy bármi köze lenne MLM rendszerekhez, csak maga a név szerintem rendelkezik egy ilyen, nem túl pozitív csengéssel. Mondjuk én eléggé marketinges szemmel nézem ezeket a dolgokat, és bőven kritikusabb vagyok az átlagnál, szóval kezeld fenntartásokkal
Az említett dolgokra (hibákra) mindenképpen ügyelj, mert a többség nem fog google-ben keresgélni, szereti, ha minden előtte van, tálcán. Elhiszem, hogy piszok sok meló, de gondolom te is minél hamarabb fel szeretnéd futtatni a boltot, ehhez meg mindenképpen kell az informatív, igényes megjelenés. Sok sikert meg kitartást hozzá.
-
Dave™
nagyúr
Na de a legjobbat csak most vettem észre: próbáljon meg valaki venni nálatok szoftvert: Szoftver MICROSOFT GFC-00571, Bruttó ár: 29.300Ft. Ez micsoda? Ha külön rákeresek a kódra google-ban, akkor ott van, hogy ez egy Windows 7 Home Premium. Nem mindenki fog vele ennyit foglalkozni. Viszont még ezt is sikerült überelni ezzel: Szoftver MICROSOFT, Bruttó ár: 84.250Ft. Ez no comment.
Szóval kösz, de inkább nem. Ez így vicc kategória.
-
Dave™
nagyúr
Privnet:
-nem megy Operával (nem, nem a böngésző szar, 100-ból 99 oldal megy, minden bolt oldala megy, ez meg lásd alább a képen)
-a termékkategóriák fa struktúrában sokkal átláthatóbbak és használhatóbbak lennének (lásd ipon)
-a legnagyobb gáz, hogy egy-egy nagy termékkategórián belül csak márkára van leválogatás, alkategóriára nem. Így összeolvadnak a dolgok, és 2-3 perc után biztosan megunom a keresgélést.
-van, ahol nincs látható típusszám, csak a gyári kódban elrejtve lehet megtalálni (pl. processzorok E5500)
-van, ahol kellene a pontos beazonosításhoz a konkrét típus, de csak a név van (pl. merevlemezek wd szekció)
-az oldal összességében kusza és átláthatatlanAz aqua honlapja szerintem egy kalap szar. De még az is használhatóbb, mint ez. Számomra az etalon (webshop kialakítás szinten) az ipon. Logikus, informatív és gyors. A privnet kb. 100 sebből vérzik. Ilyen erős konkurencia mellett szerintem nem jó ötlet ennyire béta verziós honlappal előállni. A névválasztás sem tudom mennyire szerencsés a különböző MLM-es ...net-ek után. Ezeket fogadd úgy, mint őszinte kritika. Van még mit csiszolni.
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest