- Nem nyílnak a Foldok?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Íme az új Android Auto!
- Yettel topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabonagyur
félisten
Jó lenne ha az emberek szeme felnyílna, és nem támogatná az olyan gyártókat, akik ilyen módon használják ki a felhasználóikat.
Ezt a gondolatot nyugodtan be lehet rakni minden telefon gyártó komment szekciójába
Egy Samsung 150k-ért többet ad.
Ha a hardvert nézed önmagában lehet igaz, ha a teljes egészet akkor már nem annyira (mondom ezt úgy, hogy családban rengeteg android telefon van, 100-500k között).
-
Zsolt,72
senior tag
Úgy gondolom, más gyártók is ki szoktak próbálni újdonságokat s ezt szintén ugyanígy eljárva teszik. Nem a fősodorba építik be elsőre. Szerintem ez egy érthető eljárás.
Az egyéb hardveres eltérés pedig egyértelműen termék-pozicionálás, ennek részünkről történő elfogadása (álláspontom szerint) nem alap a felhasználók negatív minősítésére. Sokfélék vagyunk, így nem mindenki aszerint választ és használ egy iPhone-t vagy bármi mást, hogy egy geek közösség mintegy fél tucatnyi tagja miket vár el a saját szája íze szerint.
Nekem teljesen oké a 60 Hz, a 20 W töltés, a 64, vagy 128 GB tárhely stb.
Elfogadom, hogy ez egy kisebbség részére nem megfelelő (ők tudnak választani mást a hatalmas piac hatalmas választékából), cserébe fogadjátok el, hogy mi is létezünk és másképp vannak az igényeink, szokásaink, mint nektek.
Nos, ez utóbbi nektek sajnos nem megy, mert nincs bennetek megértés, elfogadás mások felé. Nem irigylem az életeteket. -
Zsolt,72
senior tag
Számodra többet ad, nekem viszont kevesebbet adna, hiszen nem az általam preferált rendszer fut rajta. A hardver csak a képlet egyik összetevője.
Az Android rendszer egyáltalán nem rossz, de teljesen más elgondolás mentén történik a fejlesztése, mint az iOS-é. Ezért számomra inkább az utóbbi jobb, mondom ezt úgy, hogy mellette használok robotos rendszerű eszközt is.
Nekem az nem tiszta, hogy nektek miért jó piszkálódni, gúnyolódni, lekezelően bánni más emberekkel? Miféle élet az ilyen? Általam nulla darab androidot, vagy annak felhasználóit érintő trollkodó poszt született, nem zavar, hogy a ti elvárásaitok mások. Titeket miért zavar, hogy mi eltérően állunk egy hardver és szoftver fejlesztő termékéhez, mint ti? Miért kötekedtek az Apple hírek alatt? Ez negatív hatással van a fórum színvonalára, ezért sem értem, miért engedik nektek ezt a káros tevékenységet, amit műveltek. Semmi szakmai, csak a troll szint. Neked ez jó? Ha igen, akkor miért?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- Gyúrósok ide!
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- BestBuy topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest