- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
k1raly
aktív tag
válasz
Citroware #21005 üzenetére
Én a helyedben most csak figyelnék ha eddig nem követted a dolgokat. Vagy ha nem zavar hogy ha lemegy ez a mostani felfutás utána lehetsz -70-80%ban néhány coinodnál akkor vehetsz most is.
Ott úgy kell nézni hogy "akciós" most, és ezzel javítani az átlagod.
Ha nagyon mínuszos a portfolió még nem tudod előre hogyan fogsz rá reagálni. Én a múltkori csúcsot végig néztem nem adtam el semmit, azt hittem csak felfelé megyünk aztan szar volt nézni a nagy mínuszt. Ott eldöntöttem hogy nem adok el, hanem veszem végig, ma már látszik hogy jó döntés volt.
Májusban mindig volt idáig korrekció és utána ősszel indult be újra a piac. "Sell may and go away"
Szerintem btc top 120-130k attól függ hogy most áprilisig lesz e vagy csak ősszel. Utána 1 év lefelé aztán kezdheted a dcat, és veszed végig a következő 2 évben. Utána lassan halving aztán megyünk felfelé.
Egyébként szerintem lesz még a btc 30-40k, ahhoz képest meg most elég drága.
Intézmények eddig nem voltak ekkora részt benne a cryptoban mindig manapság. Ez jó és rossz is egyben szerintem.
Mindenképp ledgeren vagy trezoron tárolnám a cryptot a helyedben. -
KMT
addikt
válasz
Alapvetően nem a legjobb idő most venni. Az biztos, hogy olcsóbban fogsz tudni venni középtávon. Lehet, hogy magasabb árfolyam is lesz még. BTC-nél lehet, hogy lesz 120k, vagy akár még több ebben a ciklusban, de lefelé biztosan lesz még 70-60k körül, de simán lehet, hogy lejjebb is. Lefelé most több esély van, mint felfelé szerintem (nem számítva ide a következő ciklust, ha lesz).
Altoknál ugyanez csak nagyobb amplitúdóval. Én most már csak BTC-t vennék, ha nagyon viszketnék.
Esetleg rövidtávú spekulációra altot. -
Ryder1
senior tag
válasz
Nagyjából amúgy két álláspont van a mostani ciklussal kapcsolatban, legalábbis én ezeket látom. Egyik szerint tavasszal lesz a top, másik szerint inkább év vége körül.
Biztos lesz egyébként alkalom jó áron vásárolni, csak kérdés, hogy mikor. Az elmúlt években is volt több ilyen: COVID, FTX crash, LUNA crash/UST depeg.
Full eufória még talán nincs itt, ezért szinte biztos, hogy megyünk feljebb.
Az is egy taktika lehet, hogy veszel most és amikor úgy néz ki, hogy elkezdünk keményen szakadni, akkor eladod még profitban és lejjebb visszavásárolod. Természetesen ezzel is meg lehet szívni, úgyis csak utólag fog kiderülni, hogy mi volt a jó döntés, mit kellett volna másképp csinálni.
Nehéz terep, jó ideig benne kell lenni, hogy valamennyire átlásd a működését, a piaci szereplőket, scameket, jó lehetőségeket, stb. -
Ryder1
senior tag
válasz
Citroware #21000 üzenetére
Azért kérdeztem az összeg nagyságát, mert erősen függ tőle, hogy van-e értelme 10 félét venni belőle.
Ha tényleg sok évre tervezel, akkor biztosabb, ha a nagyokban gondolkozol, pl BTC, ETH, SOL. Persze ezekbe is viszonylag jó áron kell beszállni. Pl ha most veszel BTC-t, akkor egy duplára simán lehet, hogy várni kell 3-4 évet. Reálisan nézve az idei ciklusra senki sem vár szerintem 150k-s árnál magasabbat. De még lehet, hogy az is túlzás.
Illetve egy cold wallet beszerzése is erősen javasolt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged