- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Dobjátok a padlóla, le!
Új hozzászólás Aktív témák
-
flashpointer
őstag
Akkor még nem játszottál P2W játékkal, aranylőszer meg csodajármű amit kizárólag pénzért lehet megvenni,
itt minden elérhető mindenkinek, nincsen semmi pénzért vehető előny, max az időt lehet lerövidíteni ameddig eljutsz egy cucchoz(instant megveszed).
Valamelyik nap is Free for Allban ilyen max 5-6K-s ellenségekett tedd be a 10K-s járművöm mellé, aztán mikor nekem volt 10 killem a másodiknak meg 2 jött a noob p2w meg hasonlók, pedig mind a két Reapert magam gyártottam le, meg az összes többi mást is, annyi hogy open betatol nyomom minden nap.Az új plazmák meg nem azért sebeznek annyit mert újak hanem mertbaromi lassú sebességgel haladnak, egyszerűen el kell menni előlük, és . (Amúgy meg kb 4 nap alatt bárki eljut arra a repuszintre hogy legyártsa magának,úgyhogy tessék kipróbálni hogy mennyi lövésből mennyi talál)
Amúgy egy dupla plazmás nekem is leviszi egy lövésből midnkét reapert ha betalál, de drónos vagy melee vagy sniperrel nem tud mit kezdeni, kő-papír-olló van mint mindenhol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Xbox Series X|S
- Elektromos autók - motorok
- Path of Exile (ARPG)
- Véred is megfagy majd: Teszteltük a Reanimalt
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- Autós topik
- Horgász topik
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- BESZÁMÍTÁS! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető!
- Használt Bonsen VS1900 vákuumos fóliahegesztő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest