Hirdetés
- Yettel topik
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 17 - még mindig tart
Új hozzászólás Aktív témák
-
dapeters
csendes tag
És még egy kérdés?
Mi a véleményetek a Creative SoundBlaster Audigy 2 PLATINIUM EAX -ról???
-
dapeters
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni, amely nagyon fontos!!!
A mai napig XP-t használok, SB Live 5.1-es hangkártyával. Sajnos Win7-re nincs driver, és sokáig tanakodtam, hogy mitévő legyek. Arra a döntésre jutottam, hogy veszek egy új hangkártyát, rajta Win7-es driverrel, de kérdés, hogy milyet. Hosszas keresgélés után az Asus Xonar DX-et néztem ki, de mivel nem ment az alaplapomhoz, D1-eset vettem, mivel sokan dicsérték. Nem is volt vele bajom, de a lényeg, hogy valahogy úgy éreztem, hogy mégsem úgy szól, mint az SB Live-om. Most azon töprengek, hogy vegyek-e Audigy 2-t vagy Audigy 4-et. Igen ám, de melyiket? És ha 2 ZS-t, akkor simát, vagy aranyozott csatlakozósat, vagy simát? Vagy Audigy 4-et vagy Audigy 4 OEM-et?
Kérlek segítsetek, mert nem tudom, hogy mi a különbség! Ami a lényeg, hogy Win7 alatt normálisan működjön! Azt olvastam, hogy sokkal szebben szólnak, mint a Live-ok! És mi a különbség ezek között és a Xi-Fi között? Melyik a jobb? Melyiket válasszam?Köszönöm mindenkinek a segítséget!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó topic
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Robotporszívók
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 128 GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 500GB I 14" QHD+ I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G10 - i5-1335U I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gar!
- 280 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest