Aktív témák
-
DuRieN
csendes tag
Sziasztok!
Egy érdekes probléma merült fel, miuátn kilett cserélve az alaplapom. Tehát fellett téve az Xp frissen, aztán szép sorban következtek a chipset, vga stb driver. Aztán a végére eljutottam a hangkártya driveréhez. Aztán amikor az installra kattintottam else akartam hinni amit kiírt hibaüzenetként: ''Setup could not detect any Sound Blaster Audigy 2 ZS on your system. Please ensure that your Sound Blaster hardware is properly installed before running this Setup program.''
Ez teljes újdonsággal ért. Mert ha kiszedem a kártyát majd viszsa akkor az XP kiírja hogy új hardver blablabla és az eszközkezelőben is látszik. Tehát érthetetlen az egész számomra. Már letiltottam a BIOSban az alaplap hangkártyáját is ... hátha, de sajnos nem.
Erre a problémára várnék haználható megoldásokat.
Köszi
Aktív témák
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest