Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
most kicsit tobb idom van, igy tudok foglalkozni a temaval..
igazabol pont azert nem szerettem volna, hogy csak egy, altalam megjelolt programot probalj ki, mert igy felmerulhet a kerdes, hogy vajon megbizhato programot adtam-e..
igy kigyujtottem nehany regi veterant, amik ugyebar nem mai csirkek, de meg nem kezelik a dupla magos procikat, arra is jok, hogy kideruljon a regi programok mennyire megbizhatoak..
cpumark 99[link]
metabench 0.98[link]
super pi 1.4 mod[link]
ugy gondolom ezek a programok meg eleg jok erre a feladatra..
ha megtenned meg azt, hogy csinalsz mindharom progival egy merest, akkor azt megkoszonnem.. -
westlake
félisten
azt mar sajnos sosem tudod meg, hogy mit kellett moderalni, mert nyomtalanul eltuntettek..
koszonom a, hogy teszteltel az altalam megjelelot programmal.
te 411 pontot kaptal (gondolom ugyanazokkal a beallitasokkal, mint a multkor ebben a topikban) en 391 pontot kaptam.. ha jol szamolom ez 5.16%-os teljesitmenytobblet a javadra.
te ezzel a programmal 3193 pontot katal, amig en 2415 pontot... ez szereny szamitasaim szerint 32.25% teljesitmenytobblet a javadra.. ennek fenyeben ket dolog lehetseges..
vagy te leszel kenytelen azt mondani, hogy a cinebench program amd optimalizalt, vagy en fogom azt mondani, hogy ez a program elavult es teljesseggel irrealis eredmenyeket at.. magyarul processzorok kozotti valosagos kulonbsegek meresere szar
ezekutan kivancsi lennek a velemenyedre..
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- PR-Telecom
- Hálózatokról alaposan
- Mozilla Firefox
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Intel Core I3 9100f
- 2.-3.-4. generációs processzorok (G, i3, i5, Xeon) 3dMark-al tesztelve!
- Intel Core I9 14900KS - 24mag/32szál - Eladó!
- Intel Core I7 13700KF - 16mag/24szál - Új, bontatlan - Gari 2028.01.26. -ig - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - MSI MAG Coreliquid I240 AIO Vízhűtés!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4564, 100% AKKSI
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- DEKO DKHG03 Hőlégfúvó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)
vagy mit.