Hirdetés
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aszti93
aktív tag
válasz
aszti93
üzenetére
hmmm... raktam fel a hűtőt a lapra és nem fogjátok kitalálni hogy mi történt..... az egyik csavar hihetetlenül fejbelőtt
az utolsó húzásokat eszközöltem a hűtőn és az egyik pöcök eltört. az lehet hogy gyenge volt az anyag és elve már meg volt nyúlva és ezért nem feküdt fel rendesen a procira és ezért volt nagy a cpu hője? egy gyenge képet csináltam is a törött lefogatóról. [link] 
ja és ha valakinek van egy sima Hyper212-höz 775-ös lefogatója és nem kell neki az nyugodtan írhat. köszi.

szerk.: elképzelhető hogy erősen húztam meg a csavarokat?
-
gordonfreemN
addikt
válasz
aszti93
üzenetére
Szia!
Az elszinezodes nemi reakcionak koszonheto a pasztaval a hovel es a levegovel. Semmivel sem lesz rosszabb emiatt a hutod teljesitmenye.
A polir valoban nehany fokot jelent.
A homerseklet a biosban mindig magasabb, mert nem acceptalodnak az energiatakarekos funkciok.
tizenfokokkal lesz huvosebb oprendszer alol.
A pasztat pedig vagy fel borsonyit a felulet kozepere, vagy vekonyan elkenve, de en az elsot preferalom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1024GB/1T Újszerű Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T4 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
az utolsó húzásokat eszközöltem a hűtőn és az egyik pöcök eltört. az lehet hogy gyenge volt az anyag és elve már meg volt nyúlva és ezért nem feküdt fel rendesen a procira és ezért volt nagy a cpu hője? egy gyenge képet csináltam is a törött lefogatóról. 

Mindenki máshogy csinálja,csak az eredmény a lényeg!