- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nyitott könyv a Pixel 10 Pro Fold
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
aszti93
aktív tag
válasz
aszti93 #2741 üzenetére
hmmm... raktam fel a hűtőt a lapra és nem fogjátok kitalálni hogy mi történt..... az egyik csavar hihetetlenül fejbelőtt
az utolsó húzásokat eszközöltem a hűtőn és az egyik pöcök eltört. az lehet hogy gyenge volt az anyag és elve már meg volt nyúlva és ezért nem feküdt fel rendesen a procira és ezért volt nagy a cpu hője? egy gyenge képet csináltam is a törött lefogatóról. [link]
ja és ha valakinek van egy sima Hyper212-höz 775-ös lefogatója és nem kell neki az nyugodtan írhat. köszi.
szerk.: elképzelhető hogy erősen húztam meg a csavarokat?
-
gordonfreemN
addikt
válasz
aszti93 #2736 üzenetére
Szia!
Az elszinezodes nemi reakcionak koszonheto a pasztaval a hovel es a levegovel. Semmivel sem lesz rosszabb emiatt a hutod teljesitmenye.
A polir valoban nehany fokot jelent.
A homerseklet a biosban mindig magasabb, mert nem acceptalodnak az energiatakarekos funkciok.
tizenfokokkal lesz huvosebb oprendszer alol.
A pasztat pedig vagy fel borsonyit a felulet kozepere, vagy vekonyan elkenve, de en az elsot preferalom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jogász topic
- Háztartási gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Androidos tablet topic
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- SkyShowtime
- További aktív témák...
- 10 GB-os RTX 3080 OEM
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 128GB Ultramarine -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3097, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell XPS 15 9550 - i7-HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I M1200 4GB I Cam I W10 I Gari!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest