- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
aszti93
aktív tag
válasz
aszti93 #2741 üzenetére
hmmm... raktam fel a hűtőt a lapra és nem fogjátok kitalálni hogy mi történt..... az egyik csavar hihetetlenül fejbelőtt
az utolsó húzásokat eszközöltem a hűtőn és az egyik pöcök eltört. az lehet hogy gyenge volt az anyag és elve már meg volt nyúlva és ezért nem feküdt fel rendesen a procira és ezért volt nagy a cpu hője? egy gyenge képet csináltam is a törött lefogatóról. [link]
ja és ha valakinek van egy sima Hyper212-höz 775-ös lefogatója és nem kell neki az nyugodtan írhat. köszi.
szerk.: elképzelhető hogy erősen húztam meg a csavarokat?
-
gordonfreemN
addikt
válasz
aszti93 #2736 üzenetére
Szia!
Az elszinezodes nemi reakcionak koszonheto a pasztaval a hovel es a levegovel. Semmivel sem lesz rosszabb emiatt a hutod teljesitmenye.
A polir valoban nehany fokot jelent.
A homerseklet a biosban mindig magasabb, mert nem acceptalodnak az energiatakarekos funkciok.
tizenfokokkal lesz huvosebb oprendszer alol.
A pasztat pedig vagy fel borsonyit a felulet kozepere, vagy vekonyan elkenve, de en az elsot preferalom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest