- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- iGO Primo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Magisk
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
M0Dair
senior tag
Várom az ötleteket... még nem fúrtam meg!
-
M0Dair
senior tag
Hm, akkor sztem fúrom...
-
M0Dair
senior tag
Jah és a csavarok körül és az egyik gyorscsati külső felénél a plexi ''pókhálós''-an berepedezettnek látszik... a nyomást bírja... akkor ugye ez nem gáz?
Esetleg, ha valaki tudna rá új plexi tetőt és 939-re lefogatót, akkor cpu-ra is rátenném!
Várom az ajánlatokat is! -
M0Dair
senior tag
Hali!
Szóval adott egy blokk, amit nem a cpu-ra, hanem a PCI-E-s Inno 6600GT-mre szeretnék tenni... a rugókat már leszedtem a blokkról, de nemtom hogyan tegyem föl a vga gpu-jára...
Ha lyukat fúrok a plexibe, akkor vagy megreped, amitől félek, van csak ferdén tom rárakni a blokkot a gpu-ra, így nem a spirál közepe lesz a magon...
Egyáltalán érdemes ezt a blokkot rápaolni, mert itt ugye a spirál hatása nem érványesül!
A blokk fém része maga 50*50mm...
Valami olyan megoldás kéne, ami egyszerű, de nagyszerű... tehát jól is néz ki, mégse nagy modding... kábelkötegelő nem jó sajna!
Thx előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED TV topic
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ASRock lapok általában
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Megújult a PROHARDVER!
- Diablo IV
- Futás, futópályák
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged