- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
Hát...Nekem olyan hosszantartóak szoktak lenni..
subaruwrc : Láttalak ám, dezentorkodtál az amd-s (még leírni is fáj) procis topikban. 100db limititált, égszerdobozos kütyü. Azt hittem először, hogy valami műtéti emlék (epekő pl),de asszongyák, hogy processzor..(kinek mi).S láttam, elmagyarázták Néked, hogy nem nagy kunszt a tuning, csak nyomni kell az FSB-t meg önteni a szutykot
Ugye milyen jó, hogy felnyitották a szemed?
Mod: A forma 1 meg a gyorsulási nem ok példának.F1-nél ha nem van karambol, s nem hal meg valaki akkor unalmas és a 2. kanyar után elalszom, gyorsulási meg olyan mint a jégkorong. Guvvad a szemem, de sose látom azt a kva korongot
ha hűvösödik, szeretnék 4GHz-es prájmolást a 9400-gyel 1,25v körül. ha nem mén, eladom.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3403
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 29WP60G-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 1ms - AMD FreeSync - HDR10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest