- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Bemutatta az Apple a Powerbeats Fit fülhallgatót
- Amikor a fókusz egy stapatelefon óraképernyőjén van
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
akoska07 #14676 üzenetére
van többféle is...
ennek az egyezésnek meg köze lehet a magosításhoz...
#14678) mrbig25 24/7re 1.5V, ha bírod hűteni. felette nem javasolt
a tuningolhatóságot illetve ami leszűrhető az az, h az eleve magasabb orajelen járo procik jobban is fognak menni...
550-555 és 955-965 alapján.
-
mrbig25
őstag
válasz
akoska07 #14676 üzenetére
Köszönöm!
Igazából most ismerkedek a tuninggal és így a procimmal is, de az első eredmény után rájöttem, hogy egész jó darabot fogtam ki és úgy döntöttem, hogy folytatom a tesztelgetést. Másrészt Prime közben még elmegy egy MediaPlayer, így legalább sorozatot is tudok nézniValós 1.4V-on 3.9GHz körül van vége, de mivel ilyen nincs a táblázatban, ezért 1.5V következik, viszont ez már csak holnapra marad.
A hozzáértő AMD-sektől kérdezném, hogy mekkora fesz adható ezeknek a prociknak? Vagy mindegy a feszültség mértéke csak ~62°C alatt maradjon?
#14677: ezzel egyetértek. Az AM3-as szériáját nagyon jól összerakta az MSI. Ez az első ilyen lapom, de nagyon meg vagyok vele elégedve, pedig már ez a 4. AM3-as lapom és egyben a legjobb is. És ráadásul mindezt mATX méretben produkálja...
darál0w: nem 24/7-re gondoltam, hanem max.oc-hez! Tehát a fesz lényegtelen, csak a hőfok legyen normális határokon belül?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 7700X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 8700F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
- Bontatlan egérpad Razer Sphex V3 (RZ02-03820100-R3M1
- HIBÁTLAN iPhone XS 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3587, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest