- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- Ekkor és itt mutatkozik be a Galaxy S25
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- iOS alkalmazások
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
kuLi_
tag
válasz had423 #56719 üzenetére
Izgalmas nap volt.
A tegnapi események margójára.
Igen, direkt off, nem igazán szeretném, ha központi téma válna ebből az egészből.Leírtam egy tényt egy egészen triggerelő köntösben, ami erősen elgondolkodtatott és nem szeretném azt hinni, hogy csak engem érdekelt ezen kérdéskör, illetve még csak nem is vádaskodtam, pusztán konkrétumot írtam le.
(Olvasd el még egyszer és próbáld meg elképzelni az alábbi forgatókönyvet kérlek; A post akár arról is szólhatott volna, hogy egy komoly, 2.5M értékű támogatás/kampány mégis hogy a p*csába lehetséges, hogy egy játékos hokkendáré FB postja alapján rajtol el és vajon kalkuláltak azzal, hogy a másik 10 játékos, aki mindezt "kintről éli át", belőlük mit válthat ki?)
Látván a reakciókat, a bezúduló temérdek üzenetet illetve új infók tükrében inkább jobbnak láttam utólag elnézést kérni.
Félre értés ne essék, én valóban éltem a gyanúperrel, én sem tartom semmilyen formában reálisnak még most sem, hogy Flash, vagy akár mat1 (bármennyire is kedvelem amúgy őt) ott legyenek a kezdő ötösben, de az, hogy ezek után egy akkora válság alakul ki FB-n, ahol különféle titkos megállapodások szivárognak ki, emberekből előtör, sőt, fröccsen az évek óta ott bujkáló frusztráció, na az valami csodálatos. Érdekes és egyben valahol szomorú volt látni, hogy miután leesett az atombomba, hogyan fordult egymás ellen mindenki, hogy mennyire gyorsan sikerül eljutni onnét, hogy "nincs rám túl nagy hatással, írjatok, amit akartok", odáig, hogy "leszarom a magyar közösséget, kapja be mindenki". Továbbra is túl sok sebből vérzik az egész story, viszont részletekbe nem fogok se belemenni, sem kifejteni, így is keletkezett már elég járulékos kár, a téma pedig bár rendkívül érdekes és rengeteg különös kérdést vet fel, személy szerint full lezártnak tekintem és nem is fogok erről a későbbiek során semmilyen formában nyilatkozni, miegyéb.
Flash végre lemondott a kapitányi postról, ennek örülök. Ha valaki, akkor rólam talán nehezen lehet azt mondani, hogy a scene ellen dolgoznék, így kéretik elfogadni azon álláspontom, miszerint az elmúlt évek során a személye, jelenléte, visszatérései, pár hetes felemelkedései és bukásai véleményem szerint többet ártottak, mint segítettek a helyzeten. Az extra fel-felbukkanó postok alapján (pl. mat1) úgy tűnik, kiderült időközben pár egyéb emberről a nagy szardobálás közepette, hogy egy tíz pontos skálán mennyire kétszínű. Engem max egy darabig nem fognak kedvelni, így jártam, de összességében nem érzem úgy, hogy lelkiismeret furdalással kellene élnem az életem hátralevő részét, sőt, lehet, hogy épp ellenkezőleg (?). Érdekes dolgokra derült fény.
Azt hiszem ezek után következik majd FB-n egy saccra 2 év abszolút semlegesség, zéró állásfoglalás, minimálisra szabott véleményezés, polkorrektség, kizárólag cicás postok és jógázós zenék.
[ Szerkesztve ]
Ez itt a reklám helye.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Crypto Trade
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Filmvilág
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okos Otthon / Smart Home
- Asztalra is jöhet a Windows és az ARM duója
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xbox Series X|S
- Modding és elektronikai kérdések
- Digitális Állampolgárság Program
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 2025.06.28.-ig gyári garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest