Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iOS alkalmazások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy Watch - időtálló
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
rumos XIII
aktív tag
válasz kretenallat #58398 üzenetére
Szerintem királyság, ha valakiből szállóige lesz.
-
Csigeee
csendes újonc
Hy fórumozok!
Ha már rólam van szó néha néha félre értések elkerülése véget írok már pár sort.
Ez egy játék ahol az embereknek jól kéne éreznie magát és nem rettegni attól, hogy kikap egy meccsen és elveszíti a rank-ot. Más "profi"-nak mondható játékos többször ki emelte azt, hogy van különbség global-global között és van dmg és dmg között is.
Embere válogatja, hogy mikor ki mire képes. Ha egy magas rangú játékos elmegy játszani jelentősen kisebb rangú emberekkel nem biztos, hogy minden esetben csinál egy fecske nyarat.A másik "csigézés" ez egy mókázás. Van aki fáradtan is lő 40 fraget valaki nem
Én azok közé tartozok aki NEM de játszani szeretek mert kikapcsol és a hangulat megéri, hogy fent legyek és ne az ostoba TV adást nézem, vagy valami kocsmába üssem el az időm.
Volt mikor játszottam úgy, hogy valamit felmutassak magamnak, de annak már vége lett megöregedtem, nem foglalkozok annyit a játékkal.
El lehet jönni játszani van rá lehetőség. Mellesleg Xero-val is játszottam már mm-et és nem hiszem, hogy rossz szájízzel állna hozzám azaz a velem való játékhoz. ( velem lett újra global +1 key a boost-ért Xero!)Remélem sokáig kitart ez a társaság és még lesz jó pár hangulatú játékos este!
By: Csige _@/"
-
lemusz
addikt
Egy expert kérdés, amiben nem vagyok biztos: Mi a játék FOV (field of view)-ja 16:10-es felbontáson, ami 16:9-re szét van húzva?
-
Vismajor01
addikt
Vettem egy új fülest (Genius cavimanus)
USB csatlakozós, és a hang eléggé megvan őrülve csben. Kint winfosban (amennyire megtudom itélni) jól működik, de csgoban aki balra szalad azt jobbra hallom meg etc, teljesen használhatatlan.
Az audio headphonesra van állítva, a game local cachet végig nyomtam... Mit tudnék még beállítani, hogy jó legyen? Vagy létezik, hogy a füles rossz? De ezt nagyon kétlem..[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
CosmoBacsika
tag
válasz Vismajor01 #58416 üzenetére
Az outputnak fel van rakva a drivere? Nem a windows default van fent?
-
had423
aktív tag
Ha holnap nem hoz mapot a HR az SK ellen, akkor jó eséllyel kiesnek gondolom.
-
Vismajor01
addikt
válasz CosmoBacsika #58417 üzenetére
Fel van téve. Fut felém egy ct, elfut balra házba én meg a jobb fülesből hallom. Nemtom mi a gebasz.
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
adise
őstag
válasz Vismajor01 #58419 üzenetére
valami teszttel probáld ki hogy a bal jobb pozicionálást ott is másképp hallani-e vagy csak csében.
-
edgR
őstag
válasz Vismajor01 #58419 üzenetére
Az L betű az oldalán nem a jobb fülednél van, egészen véletlenül?
-
szebe
addikt
válasz had423 #58418 üzenetére
Ha 0-2 az SK ellen, akkor meg lehet drukkolni a Virtusnak, hogy ne bukjon mapot a svédek ellen (de hogy mi alapján rakja most előrébb a HR-t a hltvorg...)
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
had423
aktív tag
Szerintem a körkülönbség alapján fog eldőlni. Az fnatic pedig úgysem fogja könnyen elengedni egyik mapot se. Ráadásul a Virtus Pro már fix továbbjutó, ezzel szemben az SK-nak elég sok múlik ezen. Ráadásul a HR full underdog a lanon, a brazilok tier1ek, nem tudnának nagyon beletörődni abba, hogy kikapnak a deadfoxéktól. Főleg, hogy kaptak már egy-egy hergelő pofont a VP-től és az fnatictól is. Aztán ilyenkor minden kis hiba amit ejtünk, csak hype-ot ad nekik.
Aztán lehet tényleg valami nagy gebasz van az SK-n belül, és az eddigi szereplésül nem véletlenül ilyen gyász. -
skL86
tag
Nekem az a meglátásom az SK-ról, hogy a legutóbbi majorra nagyon készültek, szívüket - lelküket beletették, rengeteg munkát beleöltek, most meg egyszerűen a megérdemelt pihenés szériában vannak, nyilván ez is viszonylagos, de letettek az asztalra annyit, és vannak olyan szinten, hogy megtehetik, hogy töltődnek a nagy hajtás helyett, ez persze nem jelenti, hogy nem gyakorolnának, csak mondjuk fele gőzzel, fele időben, nem feltétlenül jó mindig széthajtani a csapatot.
Az biztos, hogy nem adják könnyen Deadfoxéknak egyik mapot sem. -
szebe
addikt
válasz had423 #58425 üzenetére
"Ráadásul a Virtus Pro már fix továbbjutó"
Csak az nem mindegy nekik, hogy csoportelsőként szétlövés nélkül jutnak be a top4-be, vagy a másik csoportból dob nekik valakit a random.org (még a körarányaik is kb ugyanolyanok).
Az egyik map mindenképp kell nekik, aztán reméljük hogy lendületből mindkettőt elhozzák, és akkor még talán a 0-2 is belefér (de csak szorosan).
[ Szerkesztve ]
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
-
expander
senior tag
válasz had423 #58428 üzenetére
elotte jo par napot kolnben bootcampeltek, jetlag itt nem tenyezo... redditen azt irtak, hogy kb majdnem minden port le van tiltva a halozaton, es elvileg nagyon odafigyelnek a jatekosokra, hogy ne legyen semmilyen termeszetellenes dolog (ifyouknowwhatimean), es hat az sk nem lovi meg azt amit fel eve
-
kretenallat
senior tag
válasz expander #58431 üzenetére
Azért az mondjuk durva volt, hogy a rendezők redditen kérdezgették a sok mindentudót, hogy mit kéne még csinálniuk, hogy biztos legyen a cheatek kizárása, sok répa meg keyloggereket akart a gépre stb.... Remélem, hogy az SK nem csal, mert ahogyan elverték a liquidet a major-ön az nekem még most is fáj (pedig nem is vagyok liquid fan)...
:: Ω :: Born Dead, Buried Alive :: Ω ::
-
vzsryl
nagyúr
válasz kretenallat #58432 üzenetére
Amíg be tudnak jelentkezni a steam fiókjukba, illetve van internet hozzáférésük, addig tudnak csalni LAN-on, szóval ettől kell megfosztani a játékosokat.
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
szebe
addikt
válasz vzsryl #58433 üzenetére
Periferiat atnezik es visszakapjak a sajatot, vagy adnak nekik bontatlan ujat?
Ha elobbi, akkor is szetcsaljak az egeszet..."ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
vzsryl
nagyúr
Ez is igaz. Tuti sajáttal nyomják, pedig ezeknél a nagy LAN-oknál aprópénznek számítana egy Zowie vagy Razer csúcs egér. LAN előtt a játékosoknak le kéne adni a rendelést arról, hogy otthon mivel gyakorolnak, aztán helyben már csak az érzékenységet állíthatnák.
Lassan úgy állunk, mint az élsporttal... Ide is meg oda is kéne F1 módra konstruktőri verseny...megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
RexpecT
addikt
12-1 után hozott egy kört a HR és az SK-nak éppen volt elég pénze egy normális vásárlásra az utolsó körre.
-
MaTpr0F
senior tag
Tiszteletem!
Egy kérdésem lenne mint kezdő.
Próbálok minél többet gyakorolni, tippeket nézegetek, stb.Ebben a videóban van egy füst ami nem akar összejönni.
Ez pedig az amikor a T spawn-nál a zöld kuka mellől kéne bedobni a füstöt (olyan 1:38 körül kezdődik az a rész), az instrukció szerint. Viszont nekem valami miatt, totál más irányba megy a cucc. Ha pont ugyan úgy csinálom, akkor nekem a sarkon lévő kék ház tetőteraszát találja el.Esetleg változtattak a pályán? Valaki öreg róka megnézné nekem?
Köszönöm a segítséget előre is. -
RexpecT
addikt
Sajnos nem lesz ebből továbbjutás.
-
szebe
addikt
válasz tarBubbles #58444 üzenetére
"It's a bad smoke"
De azert mutogatja. #justscreamthings"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
dugo_
veterán
Játszanék.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EAFC 25
- Synology NAS
- Call of Duty: Black Ops 6
- Vigneau interaktív lokálblogja
- A hazai hitelkártyák használata és visszatérítései
- Külpolitika
- További aktív témák...
- Alapfelhasználásra tökéletesen alkalmas 4 magos HP laptop
- Nvidia GTX1080 Founders Edition
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 5th gen., I7-7600U, 16GB RAM, 128GB M.2, FHD, 2 év garancia, Áfás számla!
- 12" Apple MacBook Retina 2017 Rose Gold! Intel Core i5 + 8GB RAM + 512GB SSD! Olyan mint az új!
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest