Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iOS alkalmazások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy Watch - időtálló
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
adise
őstag
válasz had423 #58298 üzenetére
Akkor mehetne a minőség > mennyiség elv mondjuk. Kevesebb lávcsival meg szupcsival bár az elején nagyokat lehetett nevetni egy felnőtt? emberen, hogy igy fogalmaz. De ebben az esetben nem kéne hirdetni sem mert érdekelné az embereket, ha minőségi tartalommal lenne tele. Ami van az vagy szemét vagy ctrl+c - ctrl+v valahonnan. Bár én személy szerint nem várok többet mivel többen is ódákat zengenek a srác inkompetenciájáról és tenyérbemászó stílusáról.
[ Szerkesztve ]
-
kretenallat
senior tag
válasz he7edik. #58300 üzenetére
Igen, az, az adatlapomon is fenn van.
adise: A stílus meg a minőség egy dolog, ami valamilyen szinten egyéni ízlés kérdése, nekem a reklámozás szúrta a szemem. Remélhetőleg fejlődni fog az írások minősége, mivel, ahogy látom, feladni nem fogja.
:: Ω :: Born Dead, Buried Alive :: Ω ::
-
shaddy1027
tag
Aki véletlenül lemaradna, VP olyan szinten játszik az SK-val, mint macska az egérrel! Érdemes visszanézni majd. Mirage első map, Cobble 2.
"Azt hittem, ha a megfelelő szabályokat követi az ember, akkor végül győzhet." Harold Finch
-
Xero
nagyúr
válasz shaddy1027 #58303 üzenetére
Csak bele-bele nézegetek munka közben, de mindig Pasha-t látom. Vagy dupla noscope vagy sima dupla wp kill. GG
[ Szerkesztve ]
-
MarioAna
senior tag
válasz shaddy1027 #58303 üzenetére
Ezért lesz undorító, ahogy majd az SK megint "dominálni" fogja a következő majort. Altatnak itt a nem fontos versenyeken, majd ahol nagy lesz a pénzdíjazás ott megint gusztustalanul szétaimlockolnak mindenkit .
-
szebe
addikt
válasz MarioAna #58305 üzenetére
Ez olyan mint a profi sport. Mindenki csal, a balfaszok meg lebuknak
Ha pletykák szerint az anexis "végigcsalta" cod4-t a csipogós fülessel, akkor csak a képzelet szab határt az itteni okosságoknak...
Csak engem zavar, hogy már ESL, meg az Epicenter sem képes megkülönböztetni a BO2-t egy kvázi oda-visszavágós BO1-től? ProLeague-n is feszt BO2-t írtak, miközben 2 BO1 ment. Eléggé más a kettő...
(szerk: HLTV match page két külön BO1-ként kezeli, közben meg akkor tényleges BO2, döntsék már el, lol)[ Szerkesztve ]
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
szebe
addikt
Külön match page van minden mapnak, engem ez rohadtul összezavar
Round-robinban ugye elvileg lehetne X a BO1 (aztán a WESG gondolt egyet, és ott X helyett OT volt), BO2-ben pedig valakinek mindneképp nyernie kell a mapot.
4-es csoportban még talán nincs akkora szórás emiatt, de pl ESL ProLeague EU csoportkör 1 nagy 14-es csoporttal, na ott már azért nem mindegy (hogy a BO2 X-ért 1 pontot kapsz, vagy a 1 nyert 1 lossolt BO1-ért 3-at).
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
GergőBp
tag
Sziasztok! Lesz ma este mix? Betegállományban vagyok és előtte jól begyógyszerezném magamat, hogy bírjam a játékot. Kihasználnám az alkalmat...
"Jót s jól! Ebben áll a nagy titok. Ezt ha nem érted, szánts és vess, s hagyjad másnak az áldozatot."
-
Xero
nagyúr
válasz CosmoBacsika #58316 üzenetére
xanax+whisky
Olyan fluid lesz a crosshair placement mint még soha.
(#58317) gtamate2: 9-re írd ki. HR játszik 19:15-től, szóval belenyalhat a 8 órába.
[ Szerkesztve ]
-
had423
aktív tag
Érdekes stílusa van, de nem hiszem hogy ez a tenyérbemászás ez olyan szándékos dolog lenne. Mármint szerintem alapból így beszél. Én se mennék el vele sörözni, nem is lesz esport1 a kezdőlapom, de az hogy ott van nagyon sok rendezvényen, meginterjúvol magyarokat, külföldieket, az semmiképp nincs romboló hatással a magyar cs-re. Ma is felrakott egy rövid gabesson interjút ami mondjuk pont érdekelt.
Szal én adtam neki egy esélyt. Orobi, spray, meg ezek már eljátszották. -
adise
őstag
-
Xero
nagyúr
válasz kretenallat #58322 üzenetére
Persze.
-
skL86
tag
Csatlakozom, érdekel a közvetítés, de ha csak fél szemmel nézem, az is belefér, hátha összejön az a 10 ember este 8-ra..a kövi meccs már úgy sem fér bele, vár az asszony...
-
Tewe013
őstag
Én sem értek egyet a későbbi kezdéssel.
-
lemusz
addikt
Engem csak azért érdekel ez az epicenter dolog, mert minnyá análisan rektelni fogja olofmájsztert a mi halott rókánk.
-
lemusz
addikt
-
gtamate2
veterán
Jó lesz az 8-kor is, a HR meccset majd visszanézem én is ha unatkozom.
(#58321) adise: Tök felesleges ennyire támadónak lenni, ha ilyen a stílusa, ilyen, maximum nem nézed ha zavar. Nekem egyedül azzal van bajom vele kapcsolatban hogy idáig két cikket linkelt be és ennyi. Ha bekapcsolódik a beszélgetésbe ahogy itt szoktuk azzal semmi bajom, vagy ha megoszt vitaindítónak 1 cikket és mellé kifejti a véleményét vagy hasonló. De ez egy fórum, nem pedig egy linkgyűjtő.
*Sn0w
-
kuLi_
tag
Mondjuk a Gabi interjú egész jó, leszámítva hogy ismét sikerült a lényeget kiragadni persze, "Ismét indul itthon a forgatás?" felütéssel láttam körbe-postolva minden CS:GO-s csoportba, hehe.
Igazából nem lehet imho Hemit sem ezért elítélni, nyilván ez a dolga az embernek, avagy becsődíteni egy rakat embert és ebben imho maximálisan sikeres. Kapott némi publicitást a PH fórum is a'la Kodi, hát na, nem is biztos, hogy pont Hemi járt itt, nem? Full lemaradtam a drámáról, minden törölve lett, vagy eltűnt, csak következtetni tudok a történtekből, meh. Valaki homályosítson fel, sajnos betemetett a meló, kösz.
Ez itt a reklám helye.
-
adise
őstag
Sajnálom, ha te minőségi munkának tartod amit csinál és egyáltalán a nevedet adod ahhoz, hogy vele együtt közvetítesz! Sokkal jobb párosítások lehetnének még ha egyedül is csinálod! Mert abban azthiszem egyetértünk, hogy a játékhoz általában köze nincs és még tetézi azzal, hogy posztol fészbukra áll a kép visszajön és azt sem tudja milyen rendezvényen van. Persze a látogatottság az kell. A többit biztos kitalálod
[ Szerkesztve ]
-
kuLi_
tag
Naaaa...
Story time, szigorúan szerény véleményem szerint rovat.1) Ha rámutatsz a korábbi hozzászólásaim között arra, ahol azt jeleztem, hogy "minőségi munkának tartom amit csinál", azt megköszönném. Személy szerint szimplán csak örülök annak, hogy végre van egy ember (vagy caster?), aki két mondatot össze tud hozni úgy, hogy nem akad meg benne a nyelve illetve utaztatják is rendesen. Van egy alternatíva, ha valaki magyar oldalról is tájékozódni óhajt a környékbeli eseményekről, ezért kap fizetést kb., és igazából ennyi a dolga; Hozza a megtekintést, a számokat, a mennyiségi munka, csókolom. Tekintsünk el attól most kérlek, hogy a cikkek többsége honnét származik illetve mennyire ügyes clickbait jelleggel bír - legfőképp a csoportokban szétszórt beharangozók / teaserekre gondolok ezalatt -, de baszki, csak összeszedett ezzel a tevékenységgel még az Esport1 felfutása előtt saját magának is 5000+ követőt, és ahogy írtad is a végén, ezek számítanak. Úgy tűnik, hogy egyelőre csak ezek, és ez a módi mondjuk cseppet sem szimpatikus, ahogy pl. a forrás is csak 6-os betűmérettel van eldugdosva a cikkek alján a social media résznél, vagy hogy előszeretettel van "feldolgozva" más Youtube videója, amit egy az egyben feltöltenek a saját csatornára csak saját logóval, lásd shadder2k OW videó vagy Gabesson videója mat1-ról. Egy-egy ilyenre random rászaladni nettó rossz szájíz illetve instant hokkendáré jelleget sugároz, bennem van egy ilyen nemár srácok...
2) Csipkebokor vessző.
3) Közvetíteni nem annyira rossz dolog, én szeretek, különösen annak tükrében (ez most eléggé fontos rész lesz), hogy alapesetben amúgy semmi jogom és lehetőségem sem lenne itthon erre, lévén 2016-ra csaknem minden le van már kizárólagosra zsugázva vagy a Metv-nek, vagy a Gameplantvnek, avagy maradnak az Open qualik illetve egy Lenovo kupa (hehe). Szerintem Hemi könnyen lehetne minőségi caster, ha (ez is fontos kritérium) lenne mellette valaki hosszabb távon, aki átveszi a "szakmaibb dolgokat" és nem nagyon hagyja mondjuk afkolgatni, bár erre nem igazán van ráhatás. Múltkor Res1st is párszor szólóban maradt bizonytalan ideig, még röhögtem is szerencsétlenen mert szóvá tette adás közben, szólva is lett neki, de whatever. Az aktívabb kommentátor arcok közül felülmúl mindenkit, akit eddig hallottam, nem érzem azt a klasszikus instant továbbkapcsolási kényszert, mint amit mondjuk Kismagyarnál éreztem minden egyes alkalommal és határozottan fejlődőképes, és hosszabb távon szerintem ez számít.Gabi interjú a tartalmát tekintve szerintem közel sem volt annyira rettenetes, mint amilyennek beállítod. Az más kérdés, hogy a "körítés", illetve beharangozás messze nem az a profizmus, amire szerintem jóval nagyobb igény lenne.
(Ne üssetek pls.)
Ez itt a reklám helye.
-
adise
őstag
De végülis ugyanazt írtad le csak hosszabban Szóval egyetértesz azzal, hogy csak összeollózva van minden az oldalon. Legtöbbször semmíről nem szóló cikkke. Illetve simán más videói (amin még pl a kulfoldi kommentátor is van) sajátként feltüntetve. Igazából, ha egyszer majd valaki észreveszi onnan simán törlik majd max a youtube accukat azt szevasz.
Sajnos azt néztem is. Res1st szegény próbált értelmesen közvetíteni, körökről beszélni stb mit miért. Csak sajnos nem hagyta. Általában mindig megszakitotta valami ill közbevágott neki ("úristen micsoda lövés", "Kettőt lőtt" "fejlővééés" kb).Az interjúnál lehet túlzásba estem igen. De attól még lehetne az alannyal sztm előtte beszélni mit-hogy, akár előre megírt kérdésekkel mint ad-hoc közhelyeket kérdezni 2percben megspékelve azzal hogy "forgatni jó". Elvileg komolyan csinálja nem?
-
skL86
tag
Csatlakozom Kulihoz, lehet ütni szegény Hemit, de még mindig többet tesz a CS népszerűségéért mintha nem lenne, a Cs nézők nagy része kevesebbet ért a játékhoz, mint Hemi, így a közvetítése informatív számukra (számomra is). Ezzel szemben pl. kismagyar full kretén. Úgyhogy lehet fújni rá, de tudomásul kell venni, hogy létjogosultsága van, akinek nem tetszik nézheti az angol nyelvű castot😃
[ Szerkesztve ]
-
skL86
tag
Nem tudom ki mennyire ért hozzá, de ettől elvonatkoztatva itt most az átlag cs nézőket értem ez alatt, nem a phsokat, mondjuk van 1.000 potenciális magyar néző, ebből úgy vélem 70% kevesebbet tud a cs taktikáról mint Hemi. Sokan értenek a focihoz akik labdába sem rúgnak, nem azon múlik. Knézy Jenőt, ha beküldted volna játszani az nb3-ba nem biztos, hogy labdábarúgott volna, mégis követítette a vb bajnoki meccseket😃
[ Szerkesztve ]
-
kuLi_
tag
Szerintem ezt nem sokan vitatják, csak innen phről nem igazán találsz embert, aki elfogadható beszélőkével bír és emellett hajlandó is lenne castolni. Nem?
Elég szerintem annyit látni, hogy az elmúlt pár évhez képest mennyit változott a magyar közvetítések átlaga és állaga, arról pedig ne is beszéljünk, hogy manapság szinte MINDEN komolyabb eventre akad elfogadható (!) magyar alternatíva. Anno én pont a számomra botrányosnak tűnő állapotok végett döntöttem el, hogy elkezdek meccseket adni már ha van rá lehetőségem, így minden fejlődést kitörő örömmel fogadok, ergo Hemit is.
Előbb vagy utóbb ahogy megjelent a semmiből Hemi, úgy ki fog termelődni idővel pár olyan figura, akik very profesönel szinten, a komolyabb (lmao) elvárásoknak is megfelelően tudnak faszán meccseket sugározni.
[ Szerkesztve ]
Ez itt a reklám helye.
-
had423
aktív tag
De innen PH-ról senki nem fog azért dolgozni, hogy a cs tényleg beszédtéma legyen. Egy fokkal jobb a srác mint a bonedaddy és társai, és legalább foglalkozik valamennyire a pixelen és revolten kívül más magyar csapatokkal is.
Nem leszek hemi fan, de én el tudom őt viselni. -
skL86
tag
én őszintén bevallom, hogy évekig játszottam CSt, CSGOban is van 500+ órám, LEM rang, de nem tudok többet a játékról mint Hemi, és ugye megnézném, hogy hány olyan ember van, aki többet tud nála és legalább annyira eltudja adni magát, magyarul szívesen hallgatják, szerintem nincs túl sok..
-
MODERÁTOR
Érzek egy kis zavart itteni dolgok miatt.
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
kuLi_
tag
Pontosan ez a probléma, a másik pedig inkább személyes jellegű;
A közvetítések üzleti korlátozása (mert Twitch az amúgy hoz pénzt, majoron meg mégtöbb pénzt, nem is gondolnád) nem nagyon ad lehetőséget, alternatívát más potenciálisan feltörekvő castereknek. Azt tudom, hogy Lenovo Y kupánál mi senkinek semmilyen megkötést nem adtunk, szabad volt minden IP, csak a helyszíni Lan-döntőre voltam én betolva Res1sttel (hoho, hohoho), nem tudom pl. ICL-lel mi a stájsz, de imho minden belföldi jellegű eventnél szabad-a-pálya elvet alkalmaznék.Ez itt a reklám helye.
-
had423
aktív tag
HR hogy tudott visszajönni a dennis clutch után... Én ketté haraptam volna a billentyűzetet utána.
Most eléggé örülök.Kuli:
Asszem was ad néha gotv ipket eslről, de ő is csak ha valaki elkéri tőle. Én nézném, de nekem nincs egy admin se a friendlistemen, meg streamer konfigom se.[ Szerkesztve ]
-
szebe
addikt
Szvsz azért billen felétek sok ember nyelve ha közvetítésről van szó, mert egyrészt nem afkoltok fél köröket, másrészt nem kezdtek el sikítozni mint a fürdőskrvk, ha valaki lő egy gyorshármast. A minimális hozzáértésről nem is beszélve (amitől a topik jobbik fele is fényévekre van).
A Gabis interjút meg valahol ott kellett volna újrakezdeni, ahol először kezdett el szarozni. Onnantól eléggé komolytalanná vált az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Call of Duty: Black Ops 6
- Külpolitika
- Azonnali fotós kérdések órája
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Alapfelhasználásra tökéletesen alkalmas 4 magos HP laptop
- Nvidia GTX1080 Founders Edition
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 5th gen., I7-7600U, 16GB RAM, 128GB M.2, FHD, 2 év garancia, Áfás számla!
- 12" Apple MacBook Retina 2017 Rose Gold! Intel Core i5 + 8GB RAM + 512GB SSD! Olyan mint az új!
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest