Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iOS alkalmazások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy Watch - időtálló
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
kretenallat
senior tag
-
Xero
nagyúr
válasz KaHubert #58650 üzenetére
Én is náluk vettem az EC1-a-t mert:
1. Ott egyből kaptam
2. Útba esett kb minden nap hazafelé (5 perc kerülő autóval)
3. Nem izgatott, hogy van máshol olcsóbbanViszont ha nem Zuglóban élek, vagy ráért volna, esetleg szempont az ár, akkor nyilván nem őket választom.
Ha konkrét technikai kérdésem volt (igen bait), azt csak ködösítve tudta DEv lereagálni, de nem is ez volt a lényeg. A kiszolgálással természetesen semmi gond nem volt, garanciális tapasztalatom pedig nincsen.Mindettől függetlenül az árazásuk sok esetben pofátlan, dacára a jelentős árukészletnek.
szerk: Egyébként már a tény, hogy Sensei-t adtak el fps-re bizonyítja mennyire inkompetensek technikailag. Bár akkoriban nyilván tolniuk kellett a SS-t.
[ Szerkesztve ]
-
Franklin
addikt
Azt hiszem még nem linkelte senki, Dev reakciója
-
edgR
őstag
Coldzera is képes elcsigézni!
-
MarioAna
senior tag
Gányolós topikba írtam, de itt sok ember használ értelmes - nem gamer 8.2 RGB 365 - fülest és hátha találkoztok a problémával, hogy nem hallani a fejhallgató kábelére/ruhára csíptetett külön mikrofont mert nem veszi fel olyan távolról a hangot.
Modmicre meg nyilván nem adom ki a fejhallgató árát, mikor megoldható egy drótdarabból:
[link] -
MarioAna
senior tag
válasz wjbhbdux #58658 üzenetére
Én próbáltam integrált hangkarin és Xonar DG-n is, de halk mindenhogy (már a 3. mikrofonom). A kattogásokat felveszi (egér, mechanikus bill), de én elég halkan beszélek és ez a probléma. Többen is jelezték, hogy in-game nem igazán hallják amit mondok "mint ha víz alatt beszélnék TS-en", aztán így lépnem kellett.
-
edgR
őstag
Pontosan.
Ha valaki a saját csapatunkban alkalmazza, akkor ennél kevésbé egyértelmű wall/radar hackek is akár már egyetlen mezei MM alatt (nem több száz meccs alatt) kiszűrhetők, ennyi tapasztalattal a hátunk mögött. Nem kell hozzá pronak/semi pronak sem lenni, hogy megállapítsuk, hogy egyáltalán logikus volt-e egy-egy prefire, akár ha adott esetben annak tartjuk is. -
szebe
addikt
Ha okosan csinálja (márpedig a revolte elleni meccsig nem nagyon olvastam vádaskodást), akkor nem igazán fogja bárki is észrevenni. Ha csal, az nem azt jelenti, hogy akkor minden 1vX-et fixen le kell hozni, meg full random pozikban lévő ellenfélre előre kell lőni...
Szerinted KQLY-ról meg sf-ről gondolta bárki is hogy csalnak, amíg nem repült a VAC? (azokon kívül persze, akik tudtak róla)(#58663) Redneck
Hányszor hallottam már az "Eladtam azt az acc-om, aki megvette az kapta a bant" szöveget[ Szerkesztve ]
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
Redneck
nagyúr
Anno nekünk kétszer volt olyan tag aki bekeveredett a fixmixbe pár meccs erejéig, és baromi gyanús volt. Persze tagadták, többet nem hívtuk őket. Bannolták őket később, de próbálták új profilról előadni hogy miért kapták... Férgek.
A két eset külön-külön volt par hónap eltéréssel.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
edgR
őstag
Tegyük fel, hogy nem tudtak róla. De melyik lett volna a követendő? Védeni (amit azonnal megtettek), vagy megnézni a demoit (amit leszartak)? Most meg ugye megy a sajnálkozás, "átvert" minket, és hasonlók.
Mindenki sáros a csapatából. Vagy azért, mert tudtak róla, vagy azért, mert az ominózus eset után semmi mást nem tettek azon kívül, hogy foggal-körömmel ragaszkodtak ahhoz, hogy nem csalt, ilyeneket toltak, hogy "infóztunk neki", és társai... Egyébként a kiválasztási rendszer is rendkívül kemény, alapos és szigorú lehet 1-1 csapatnál, ha egyáltalán bekerülhetnek ilyen kis férgek a rendszerbe.
De visszatérve az első mondatomra: inkább ne is feltételezzük, hogy most igazuk lenne, mert eddig sem a szavahihetőségükről, az alázatos munkáról és a szerénységről voltak híresek. -
GabN73
addikt
Zugló bizonyos részeit kifejezetten szeretek/szerettem. Tény és való, hogy sétáltam kőkemény ~7 percet a buszhoz.... De szívesen cserélek veled, ha azon a környéken vagy
edgR
Persze, amíg ment nekik, addig kussoltak, meg próbálták védeni, amikor meg borul a bili, akkor meg jajj mi nem tudtunk róla. Nem csznie kéne a devnek sem, hanem kipróbálni magát politikusként.
-
Xero
nagyúr
válasz GabN73 #58668 üzenetére
A környéket én is szerettem. Madárcsicsergés, csendes kert, pár lakásos új társasház, semmi forgalom nyilván kiváló volt, de ha autó nélkül akartunk valamerre menni, akkor taxi, hiszen a Csertő utcánál volt legközelebb troli, ami 15p volt laza sétával. Párom nem is vezet, így neki különösen körülményes volt.
El is jöttünk onnan, bár voltak más okok is. -
szebe
addikt
Fleav kivételével a többiek közel egy éve együtt játszottak. Fogalmunk sincs hogy mat1 mióta nyúlt rá, illetve arról se, hogy bármelyikőjükben megfogalmazódott-e a gondolat, hogy mat1 csal.
Tudom, itt mindenki tökéletes, és az első gyanús lövés után hajnalokba nyúló demozás menne arról, akivel egy éve együtt játszol, és aki amúgy nem egy lanon szétlőtt ~mindenkit (igen, még őket is, amikor örihari volt).Az pedig, hogy nem egyszer átbaszta őket (az első forgatás, amikor ment az anyázás a pixeles cuccok miatt, az útlevél sztori, stb...), és ezek után még megbíztak benne, az legyen az ő naivitásuk, és hibájuk.
Egyébként felesleges bármit is mondani, pár ember olyan szintekre emelte a haterkedést, hogy teljesen mindegy mit csinálnak, az sosem lesz jó
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
GabN73
addikt
Én a helyzet kezelésére lettem volna kíváncsi, amikor kirobbant ez az egész, akkor mondjuk az első TS beszélgetésre. Valószínűleg nem lett jól lekezelve hogy gyanúsítottként kezelték.
Talán amúgy még mindig játszhatna, ha nem lett volna hülye, kiment volna a lanra, és egy gyengébb teljesítménnyel is, de felmutat valamit. Amúgy se adtak nekik sok esélyt, de legalább elmondhatták volna magukról, hogy voltak ilyenen is, még ha nem is okoztak nagy meglepetéseket.Xero
Én nem arra a környékre jártam, pont Alsórákos másik részére. De amúgy pont ahogy leírod, agglomeráció feeling, csak sokkal közelebb -
I Am^^
tag
válasz Mezcal #58666 üzenetére
Nálam három hete kezdődött azóta hetente min. kettőt kapok.
Ami tetszi benne, hogy a csapattársaimnak mondom, hogy a csávó csal.---->You're just too noob. (úgy, hogy én vagyok az első.)
[ Szerkesztve ]
|Számomra mindegy, hogy mit mondasz a hátam mögött. Hátul vagy és hátul is maradsz.
-
NoiZz
tag
[link] , én nem tudnék ilyen normális hangnemben beszélgetni vele, azok interjúvolták akiket lecsalt
[ Szerkesztve ]
-
csurenzoo
aktív tag
Én elhiszem azt, hogy nem tudták, hogy csalt vagy nem akarták elhinni.
Még régebben nekem is volt egy ismerősöm, aki több évig csalt és nem bukott meg nagyon sokáig. Sokszor beugrott hozzánk és én is ugrottam hozzájuk, voltak gyanús dolgok, olyan dolgokat "hallott" meg és letartott, ami nonszensz volt és bejött neki. Azt hittük, hogy mi vagyunk csak még bénák, de aztán kiderült utólag, hogy nem. -
MODERÁTOR
Az is lehet, hogy a csaló pályafutása nem tartott sokáig. Én ezt amit ír Dev teljes mértékben elfogadhatónak találom. A továbbiakban úgyis ők szívnak emiatt.
Ha Dev nem hülye, most a Pixel akciókat indít!
Hozz egy mat1 csaló klipet és 50% a kedvenc Qpad fejesed árából!"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
had423
aktív tag
Hát számomra nem nyilvánvaló. Valszeg erre már nem fog fény derülni. ét sajna.
Mondjuk én se akarom, hogy most bírjuk a mat1-t, csak mert megbeszélte a dolgokat Gabival. Jó kis meme, szeretném, ha tovább élne.Komoly, hogy több mint ezren nézték a streamet amúgy. Lehet tényleg át kell menni egy kicsit NSO-ba, hogy az embereket érdekelje a CS.
-
sss
őstag
válasz csurenzoo #58682 üzenetére
Az amúgy teljesen rendben van, hogy kiállnak a csapattársuk mellett. De ezek a videók ami kikerültek róla... és nem arról volt szó hogy lőtt 1 db brutálisat, hanem (pl. mirageon) egymás után lőtte őket. Ha az nem valami demo bug, akkor ilyen reakcióidő egyszerűen nincs. Azoknak, akik folyamatosan vele játszottak, még csak nem is volt gyanús? Nyilván én ezt abszolút laikus hétvégi játékosként írom.
-
adise
őstag
De mi értelme volt az egésznek? valaki hivja játszani vagy mi? csöndben elkéne csak tunnie szerintem. Mert azért elég sok mindent megengedett magának idáig.
-
Xero
nagyúr
1. Megpróbálták felnőttként kezelni a dolgot.
2. Szerintem megpróbáltak információkat kihúzni belőle.A srác folyamatosan logikai csapdába juttatta saját magát. A végén már úgy fogtam a fejemet, hogy csak na.
Csak kíváncsiságból volt nála, de azért €1000 "tiszteletdíjat" fizetett érte. Hogyne.
Csak wesg-hez használta. Hogyne. A wire meg véletlenül kapta ki.Nagyon buta ez a kölyök, nagyon-nagyon buta.
A legszomorúbb, hogy úgy gondolja, hogy még van itt keresnivalója. Bár Kodi azt mondta, volt már ilyenre példa és sosem lehet tudni, kellően fiatal még, hogy pár év múlva valóban kapjon egy második esélyt, de én továbbra is úgy vélem, hogy a dolog súlya és lefolyása, valamint az ő reakciója miatt, erre sosem lesz lehetősége. Legalább is remélem. Túl buta hozzá.
-
dugo_
veterán
válasz CosmoBacsika #58691 üzenetére
Úgy utólag belegondolva örülök, hogy csak 17 évesen lett saját gépem.
A stream meg elég siralmas volt, Mónika show feat. alsó tagozatos napközi...
-
Mclovin
senior tag
RIP Mat1 vol 2. ph mix ma este?
-
he7edik.
addikt
Hogy oRoberto mit mondott az ki a péniszt érdekel?
Égő szöveg a flém vázon
-
gabesson2
újonc
dehogy gyujtanad, meg karomkodni sem mersz rendesen.
edit: leszek inkabb konstruktiv, egy 16eves kolyok, aki top100as kettannyelvu gimibe jar, es nagyon tehetseges, erett gondolkodasu, szepen fejlodo jatekos. valoszinuleg mire erettsegizik 500-1000$es fizetese lesz ebbol a jatekbol, a gep felgyujtasa teljesseggel indokolatlan volna. (ez a valoszinu forgatokonyv volt, hatar a csillagos eg.)
[ Szerkesztve ]
-
MarioAna
senior tag
Jól van az, ilyen attitűddel pár ismerősön keresztül nagyon szép politikai karrierje lehet
-
I Am^^
tag
Ma lesz PH! mix?
|Számomra mindegy, hogy mit mondasz a hátam mögött. Hátul vagy és hátul is maradsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- PlayStation 5
- Kés topik
- Apple notebookok
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 20 Gbps-os ház érkezett M.2-es SSD-khez az ASUS TUF divíziójából
- Motoros topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Alapfelhasználásra tökéletesen alkalmas 4 magos HP laptop
- Nvidia GTX1080 Founders Edition
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 5th gen., I7-7600U, 16GB RAM, 128GB M.2, FHD, 2 év garancia, Áfás számla!
- 12" Apple MacBook Retina 2017 Rose Gold! Intel Core i5 + 8GB RAM + 512GB SSD! Olyan mint az új!
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest