Hirdetés
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gentlelelele
aktív tag
válasz Gentlelelele #57075 üzenetére
Senkinek sincs továbbra semmi ötlete ?
twitch.tv/gentlegg “Evil is Evil. Lesser, greater, middling… Makes no difference. The degree is arbitary. The definition’s blurred. If I’m to choose between one evil and another… I’d rather not choose at all.”
-
adise
őstag
válasz Gentlelelele #57101 üzenetére
csak egy klasszikust tudok mondani...
"tiszta csé nem fagy" -
Gentlelelele
aktív tag
(#57103) lemusz : Az opéságom abban nyilvánul meg, hogy jó vagyok
(#57102) adise : Nem lettem előrébb ezzel a válasszaltwitch.tv/gentlegg “Evil is Evil. Lesser, greater, middling… Makes no difference. The degree is arbitary. The definition’s blurred. If I’m to choose between one evil and another… I’d rather not choose at all.”
-
adise
őstag
válasz Gentlelelele #57104 üzenetére
rakd másik gombra
attól hogy kb a nyelvet átállitod nem sok köze van az overlaynek, ha egyáltalán azt hivod "felhőnek" -
Gentlelelele
aktív tag
Próbáltam és ugyan úgy semmi pozitív irányú változás nem történt.
twitch.tv/gentlegg “Evil is Evil. Lesser, greater, middling… Makes no difference. The degree is arbitary. The definition’s blurred. If I’m to choose between one evil and another… I’d rather not choose at all.”
-
KisTücsök
addikt
Sziasztok!
Ránéztem az első hsz-ben linkelt excelre. Az alacsony monitor felbontásoknak mi az oka? Meg a sokszor 4:3-mas képaránynak?
-
expander
senior tag
válasz KisTücsök #57107 üzenetére
megszokas kerdese csak, van aki a tobb fps miatt jatszik 4:3-ban, van aki aztmondja, igy a szemed kevesebbet (csak a lenyeget) lat, igy konyebb koncentralni, az agyadnak kevesebb infot kell feldolgoznia
de ugyanugy megtalalhato a profik kozott is a 16:9, fullhd felbontasok, sot meg olyanok is vannak akik az egergyorsitast nem kapcsoljak ki
-
CosmoBacsika
tag
válasz KisTücsök #57107 üzenetére
Én simán nem tudtam átszokni 16:9-re
Meg persze az FPS
Kipróbáltam még széthúzva az 1024*768-at, de ott meg az agyam nem bírta megszokni, hogy bár ugyanannyi pixelt mozgok horizontálisan mint normál képaránynál, elcsesződött az aimem (persze gondolom ha belerakok pár hetet, biztos átszoktam volna), úgyhogy maradt amit megszoktam (1280*1024, black bars, és így megvagyok majdnem mindig 250 - 300 fps-el). -
expander
senior tag
válasz CosmoBacsika #57109 üzenetére
m_yaw 0.0165 es minden a regi
-
kuLi_
tag
válasz expander #57108 üzenetére
Vagy ami talán a legfontosabb; 4:3 streched-ben a játék bűnranda lesz, de ezzel együtt kövérebbek a modellek. Pár napon belül nagyságrendekkel egyszerűbb érzésnek tűnik célozni, awpzni, spray control kezelhetőbbnek tűnik, etc. 16:9-ben a nagy büdös panorámában alig bírom lepontozni a gombostű méretű fejeket.
[ Szerkesztve ]
Ez itt a reklám helye.
-
-
kuLi_
tag
Ami valójában ugyanaz a sensitivity (lásd továbbá top komment), csak érzésre nem tűnik annak (eredendően FoV issue).
Itt egy jobb kép, amely szemlélteti a felbontások közti "különbséget":
[ Szerkesztve ]
Ez itt a reklám helye.
-
KisTücsök
addikt
Köszönöm! Kísérletezek vele majd.
"Az Windowsban az egérsebesség közepesen (6)-on legyen, és alul a rásegítésről is ki kell venni a pipát."
Ez a rásegítés pontosan melyik beállítás? A rámutatás pontosságának javítása lenne? Más hasonlót nem találtam. Win10.
stp1dh: Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
guftabi96
addikt
Ha már felbontás, meg frissítés.
Én eddig FHD-ben játszottam. (Egy sima 60hz-es, fhd, pls paneles monitorral játszottam).
Gondoltam kipróbálom ezt az alacsonyabb felbontás + nagyobb frissítés kombót.
1280x1024, 75hz.
El is indul (indítási opciókba beírtam, hogy refresh -75), de nem fut simán. Kicsit olyan, mintha akadozna. Nem tudom megmagyarázni, nem igazán tapasztaltam eddig ilyet.#KeepFightingMichael
-
lemusz
addikt
1.6-ba 640x480-oztam, cs:go-t egyik monitorral 1280x1024-be (5:4) kezdtem, az volt a natív felbontása a monitornak és bírta is a 75hz-et, mostani IPS-sel meg azt tapasztaltam, hogy 1280-as felbontásokig bírja a 75hz-et, de OC-zni kell a monitort érte, amit ha nvidiás az ember, akkor a driverben is megtehet. 1280x800 (16:10) strechelve (monitor menüjéből és nem driverből!) is szép kerek modelleket ad, viszont kevésbé tréfálja meg az ember agyát. Ajánlom kipróbálásra.
[ Szerkesztve ]
-
lemusz
addikt
válasz guftabi96 #57122 üzenetére
Szerintem ott rontottad el, hogy driverben strechelsz, lásd fentebbi hsz-em.
szerk.: monitor menüjében csekkoltad, hogy tényleg 75-ön megy-e? refresh helyett/mellett használj inkább - freq 75-öt, de egyébként ez az indítási paraméter nem garancia semmire sem...
[ Szerkesztve ]
-
GabN73
addikt
Amúgy "mizu" ezekkel a fogadósdi, szerencsejátékos, duplavagysemmi oldalakkal végül?
Ugyan úgy működnek tovább
-
kelekyle
őstag
Valaki lenne esti MMekre ?
Szint: kalától seriffig jöhetne bárki
Privátban jelezzétek.Xbox: MarkokaZj33 █ Steam: kLe
-
Xero
nagyúr
A nap folyamán eddig 4222 account ment a levesbe. Egy éven belül a legnagyobb VAC hullám. Hurrá.
Redditen feltűnő screenshotok alapján 4 nagy privát motyót húztak le a wc-n, és még mehet utána egy pár. 4 másik nagy közül 3 becsukta a kapukat pár órára, egy még mindig nem nyitotta ki.
Bízzunk benne, hogy ezek is mennek a többiek után.
A VAC Discussion szekción pedig visítva röhögtem.
[ Szerkesztve ]
-
szakacsd
csendes tag
Így van.
-
szebe
addikt
válasz Mclovin #57141 üzenetére
Jó rég volt már, de amikor legutóbb netkávézóban játszottunk, akkor nem saját accról ment a móka.
Lényegtelen igazából, jót lehet mulatni a jobbnál jobb kifogásokonNem hogy maradna csendben, ásná el jó mélyre az accot, még hülyét is csinál magából
Kár, hogy a vacstat megszűnt, nagyon kíváncsi lennék, hány gyanús alak kerül ilyenkor hűvösre.
[ Szerkesztve ]
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
GabN73
addikt
Ismeri valaki az úriembert?
Állítólag több ICLt megjárt srácé... -
gtamate2
veterán
Ma este egy ph csgo mix?
Banhullám after'*Sn0w
-
szebe
addikt
válasz oliwwer #57144 üzenetére
1328 napos VAC ban, 9 éves accon 300 óra CSGO, ~1000 óra Source. Gyanítom, utóbbira kapta a ban-t.
Gondolom valami booster "smurf" acc."ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- Milyen processzort vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Hobby elektronika
- OLED TV topic
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Nitro AN517-41 17.3" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3070 32GB 512GB NVMe gar
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10100F / GTX 1660S / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Vivobook Pro N580VD 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- MSI Z370-A PRO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest