Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Yettel topik
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
szebe
addikt
válasz Tomi_Sci #57900 üzenetére
+1
Kellett már egy ilyen hangulatos "oldschool" movie, hossza is pont elég.
Engem is már picit zavarnak, amikor raknak egy szűrőt az in-eye-ra, meg bevágják alá a sikítozó kommentárt, aztán "highlights"."ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
I Am^^
tag
válasz he7edik. #57903 üzenetére
Szerintem nincs igazad. Nagyon nincs, és szerintem mellőzd ezeket a hozzászólásokat, mert sokan vannak, akik azért mennek a PH-sokkal játszani, mert nem ba***gatja őket senki. Te meg az ilyen szintű beszólásaiddal elveszed ezeknek az embereknek a kedvét az egésztől. Szerintem te sem úgy kezdted, hogy tudtad, hol van Infernón a 3-as vagy banán... Ez csak egy kis összeröffenés, nem egy ESL döntő. Talán nem kéne ennyire komolyan venned.
Peace.
Más:
Aki esetleg még nem látta:[link]
Szerintem elég jóra sikeredett.
[ Szerkesztve ]
|Számomra mindegy, hogy mit mondasz a hátam mögött. Hátul vagy és hátul is maradsz.
-
--Rawlings--
tag
válasz --Rawlings-- #57891 üzenetére
Leírom ide a megoldást, hátha másnak segít. XTU tesztben lettem figyelmes arra, hogy a score nagyon alacsony, 200 alatti, kb 600 helyett. Valamilyen oknál fogva, a BIOS-ban a Cache Frequency 0,8 GHz megy, amikor az integrált GPU ki van kapcsolva. Egyelőre nem értem, hogy ez miért van. Miután visszaraktam, a cache frekvencia 1,8, és az XTU pedig 595 lett. Ezután CSGO stabilan 200 feletti FPS, akadás nélkül. BF4 maxon 160 FPS.
-
Franklin
addikt
válasz --Rawlings-- #57911 üzenetére
Milyen alaplap?
-
Xero
nagyúr
Nyilván van hogy fogja az ember a fejét, de itt azért könnyebben feldolgozzák a társak.
Ráadásként aki rendszeresen részt vesz, az fejlődik is, hiszen muszáj.Legjobb példa dugo. Rajta látom bőven az előre lépést.
szerk: Meg amúgy is nem vagyunk profik. Mindenkinek van jó és rossz napja.
[ Szerkesztve ]
-
kretenallat
senior tag
Na azért különböztessük már meg az elvárásokat aszerint, hogy valaki olyanban nem jó, amit egyszerűen lehet fejleszteni (mapok megismerése, az alap calloutokat néhány óra alatt meg lehet ismerni) meg ami képességfüggő/nehezen fejleszthető (aim...).
Szerintem az rendben van, hogy valaki nem lövi be 1v1ben az embereket, a többieknek segíteni kell neki stb. De egy PH mixen azért ismerjük már a pályákat, mert az nem egy több évet igénylő energiabefektetés.
:: Ω :: Born Dead, Buried Alive :: Ω ::
-
vzsryl
nagyúr
válasz he7edik. #57915 üzenetére
Pontosan erről szól a ph mix is. Ha ph-sok ellen akarsz játszani, akkor ph mixelsz. Ha te GE vagy és GE-k ellen akarsz játszani, akkor MM-ezel vagy amit akarsz. Ha meg botok ellen, akkor botozol.
Nem értem, miért akadsz fenn azon, hogy ph mixen egy ph-s ellen játszol. A prohardver az ország legnagyobb informatikai portálja, és vele együtt a fóruma is a legnagyobb és legnépszerűbb ebben a témában, és ez egyet jelent a nagy szórással. Nem tudom, miért lepődik meg az ember, ha több ezer ph-s csgo játékos közül valamelyik nem képes olyan jól játszani, mint a többi...megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
Mezcal
addikt
válasz I Am^^ #57906 üzenetére
Ez így baromság, nem arról van szó, hogy valaki jó-e vagy sem, hanem arról, hogy ismer 1 pályát mint az a srác (Dust2) és a többin eltéved, és előtte se híre se hamva nem volt ph mixen, de ennek ellenére rögtön a mélyvízbe ugrik Kodiék ellen, hogy a csapata megalázó vereséget szenvedjen. Na én ezt nem vállaltam volna be 1 pályás tudással biztosan.
Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
he7edik.
addikt
válasz vzsryl #57917 üzenetére
"Az olyan jól játszani" és a legalapvetőbb dolgokkal se tisztába lenni között van némi különbség. Az utóbbiért az utolsó csöves public szerveren is elküldenek a robogó maci f@szára. (a CS már csak ilyen ezt te is tudod)
Sztrego: Tökéletesen összefoglaltad a lényeget. Legyen már némi önkritikájuk az embereknek.
[ Szerkesztve ]
Égő szöveg a flém vázon
-
-
Mezcal
addikt
válasz he7edik. #57919 üzenetére
Illő lett volna szólni, hogy nem ismeri a pályákat, de ezt csak Infi után mondta el, és ha jól tudom, csak az utolsó körökben szólalt meg a mikrofonba. Tehát még egyszer, nem a skill a baj, mert én sem vagyok egy getright távolról sem, hanem az, hogy nem ismeri a pályákat és nem is tájékoztatta a csapatot erről.
Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
I Am^^
tag
válasz he7edik. #57915 üzenetére
Akkor menjél botozni, és ne PH! mixre járj Többször írta Snow is és Xero is, hogy itt nincs az hogy csak sasok, vagy globalok jöhetnek. Nem tudom miért akarsz ezen ennyire görcsösen változatni. De hát nekem pont mindegy, én akkor is menni fogok mixre, ha te ott vagy, ha nem.
kretenallat: És ha eddig mondjuk nem játszott rajta mert első látásra a mapok között nem volt neki szimpatikus?
Sztrego: A baj az, hogy nem erről volt szó. Hanem kb. menejn el a pic*ába aki silver, és nem minden mapot ismer. Te is tudod hogy mirage a kedvenc mapom, 90%-ban ott játszom, ismerem a többi mapot is, de pl a megnevezéseket nem igazán. Most akkor nekem nincs helyem a PH! mixen? Emberek könyörgöm.
És most bújik elő az a bizonyos magyar mentalitás.
[ Szerkesztve ]
|Számomra mindegy, hogy mit mondasz a hátam mögött. Hátul vagy és hátul is maradsz.
-
I Am^^
tag
válasz kretenallat #57924 üzenetére
Szögezzük le, én nem mondtam, hogy milyen pro vagyok, és minden mapot fullra ismerek. Ellenkezőleg.
De mindegy az a lényeg, ti hyper-szuper profik vagytok. De ha te véletlenül ott leszel még véletlenül se megyek, nehogy ne legyen kihivás, hiszen egy botot túl könnyű lelőni. Itt részemről lezártam.Szép napot mindenkinek!
-
Tewe013
őstag
válasz he7edik. #57919 üzenetére
Tegnapi mixen train volt, én trainen konkrétan nem ismertem semmit (hiába van 1600 órám egyszer mentem rajta 1 random MM-et), még sem éreztem azt, hogy akárki is el akarna küldeni a nénikémbe, inkább kaptam egy kis gyorstalpalót és így nem is húztam vissza a teamet. Szerintem ez így volt jó, ha most azt mondták volna, hogy nem mehetek, mert nem ismerem azt a mapot abból aztán igazán sokat tanulhattam volna.
-
kretenallat
senior tag
válasz I Am^^ #57923 üzenetére
ezt a magyar mentalitásozást felejtsd már el, bármi nem tetszik, akkor az magyar mentalitás? jelzem, hogy bármelyik országban éltem eddig, mindenütt voltak különbségek az egyes emberek versenyszellemében, mindenütt vannak tryhardok. hagyjuk a f@szságot.
hát kib* pályáról van szó, infernóval nyolc, nem a bibliát kell bemagolni. a csapatelosztáshoz meg nem árt tudni, hogy ki milyen szinten áll, ezért szokták bekérni a skill szinteket többek közt - és bár szerintem a pályákat ismerni kell, a legnagyobb hiba az, hogy nem adta át a tudására vonatkozó információt előre, így a csapatelosztásnál nem tudták figyelembe venni, a pályaválasztásnál sem tudják figyelmbe venni. ez egy önző hozzáállás, basszuk el 4 (9, én nem élvezném a játékot ha egy játékos ilyen szintű gyengesége húzná le az ellenfelet) ember játékát, mindezt azért mert még ahhoz is gerinctelen, hogy szóljon előre, hogy nem ismerji a pályát.
a következő hozzászólásban megy személyeskedsz, mintha valaha is beszóltam volna arra, hogy a skilled miatt nem kéne jönnöd, wtf. játszottam már veled, nem szóltam be, mi ez a hiszti?
[ Szerkesztve ]
-
I Am^^
tag
válasz kretenallat #57927 üzenetére
Nem hisztiztem, kifejtettem a véleményemet. Csak szabad, elvégre ez egy fórum.
"te megtaláltad a lerakót"Illet volna szólni, oké. Én is szóltam előre, hogy infernon jó ha lesz 2 killem, mert nem szeretem. Nem ezzel volt a baj. Hanem azok a hozzászólások, hogy "ha botozni akarok akkor botozok" és társai. A magyar mentalistás részhez meg: nem a eltérő versenyszellemről van szó, hanem arról, hogy nagyon sokan nem állnak ki egymásért, nem róbálják megértni egymást, hanem megy a fikázás. Nem tudom ki volt ez a srác, de megkérdeztétek tőle, hogy miért döntött úgy ahogy akkor? (nem védem, mert az hogy szólnia kellett volna az jogos).
adise: Köszönöm szépen.
[ Szerkesztve ]
-
Xero
nagyúr
Na akkor ez itt elég is lesz.
Mindenki jöhet PH Mix-re!
Nyilván nem kellemes, ha valaki nincsen képben egy pályával, de szól és segítünk. Ez baráti játék, nem kell véresen komolyan venni. Szerintem még senkit sem küldtünk el azért, mert nem volt képben, vagy nem lőtte meg. Ez nem erről szól. Ezt kérném figyelembe venni és tiszteletben tartani.
A témával tovább foglalkozni pedig felesleges.
-
sss
őstag
Inkább azt mondja meg valaki: már vagy másfél-két hónapja nem játszottam, gondolom elveszett a rangom is. Ettől függetlenül mm-ezhetek, vagy a private rank is elveszik? (Tudom jelentkezzek be, próbáljam ki... ezt most nem tudom megtenni.)
@Xero: mármint úgy értem, hogy nem kell-e előtte pl. dm-en bohóckodni hogy egyáltalán indíthassak egy mm-et?
[ Szerkesztve ]
-
kretenallat
senior tag
válasz I Am^^ #57929 üzenetére
most meg utalgatunk arra, hogy nem engedem, hogy elmondd a véleményed. lol victimcard next pls.
a te megtaláltad a lerakót nem egy bonyolult kijelentés, arra próbáltam rávilágítani, hogy ez a lényegi probléma, nem az hogy valaki belövi-e kahut meg gentlet vagy sem.
ez nem magyar mentalitás, ez is egy nemzetközi jelenség, van, aki megértőbb, van aki törődik az ismeretlenekkel, van pedig, aki nem. jópár hely van a világon, ahol közönyösebbek az emberek mások szenvedéseivel, mint nálunk, szerintem pl brüsszel rosszabb volt.
egyébként én nem játszottam a meccsen, csak streamen néztem és kínlódtam, hálát adva az égnek, hogy nem vagyok benn. de továbbra is: az én véleményem szerint az ember legyen őszinte és nyílt, ismerje be a gyengeségeit és igenis mondja el a csapatelosztás előtt, hogy pl nem ismeri a pályákat. ennek a hiánya volt az igazi probléma.
mellesleg korábban már felvetettem, hogy lehetne a pályáról azelőtt nyilvánosan dönteni, hogy eldöntenénk ki játszik és ki nem. lehet, hogy valaki nem ismer egy pályát vagy más okból hajlandó lenne lemondani róla, akkor nem sorsolnak ki valaki mást, aki pedig szívesen játszott volna teszem azt infernót (amit ismerek, de nem szeretem) vagy miraget, dust2t, amiből már lehet, hogy kettőt letolt aznap valaki.
-
I Am^^
tag
válasz kretenallat #57933 üzenetére
Félreértesz. Hagyjuk. Tényleg.
-
gtamate2
veterán
Szvsz sokkal fontosabb az hogy mennyire akar valaki csapatban játszani. Ezzel együtt jár az hogy infózunk egymásnak, és ha hívunk valamit akkor legalább megpróbáljuk azt csinálni (ergo közösen csapatban dolgozunk).
Rengetegszer volt már ph mixeken hogy a papíron jóval gyengébb csapat nyert, egyszerűen azért mert ők tudtak együttműködni, az erősebb csapat pedig nem.A pályaismeret olyan szempontból fontos szerintem hogy az infózáshoz hozzátartozik az hogy ugye ismeri az elnevezéseket nagyjából. (az aktív map poolból)
*Sn0w
-
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz gtamate2 #57936 üzenetére
Ezeknél a PH mixeknél mikor (és hogy) döntitek el, hogy milyen pályák lesznek? Ha mondjuk előre tudnám, hogy milyen pályák lesznek, én is lehet mennék párszor ha ismerem őket. Nem is tudom ki innen a fórumról behívott egyszer Overpass-ra még régen és kb akkor játszottam ott először vagy másodszor. Annyi teamdamaget okoztam reflexből, csodálkoztam hogy nem rúgott ki a szerver.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
mamusz11
tag
Üdv!
Segítséget szeretnék kérni!
Cs:go eddig tökéletesen ment fhd-ban alacsony/közeoes beállításokon 40-50 fps-el!Most jön a csavar!!!!
Gondolt egyet és ugyan azon a beállításokon már csak 10fps el fut de ha lentébb veszem a felbontást akkor vissza áll 50 fps re!Kilépek vissza lépek már a lentebb vett felbontással is csak 10 fps megint lentébb veszem a felbontást ujra 50 fps! Ha viszont kilépek és visza megint csak 10fps stb stb!
Volt vírusírtás,újra raktam a cs:go jópárszor vga drivert is de semmi változás!Csak ennél a játéknál van ez
!Mi lehet a gond??
Köszönöm előre is a segítséget!Learning never exhausts the mind!
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Philips LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Sorozatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Nitro AN517-41 17.3" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3070 32GB 512GB NVMe gar
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10100F / GTX 1660S / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Vivobook Pro N580VD 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- MSI Z370-A PRO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest