Hirdetés
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 9 Lite - kilencre érdemes lapot húzni
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
guftabi96
addikt
válasz bbdzyx #57600 üzenetére
Ha meg is hal, akkor is tudja olcsón cserélni japán omronra.
Falcoontól 500Ft postával együtt 2db.
Viszont akkor rendelni kell jaffától talpakat is, mert le kell szedni őket, ha szét akarod szedni az egeret.
Viszont Jaffa már olyan talpakat árul, hogy lyuk van a csavarnál.
A Rivalnak nem tudom milyen a felülete, de a G100S-nek szerintem nagyon jó, nem izzad rajta az ember keze. (pl nekem az Imo 1.1a-n izzad)
De egyikkel sem fogsz mellé szerintem. A Rog Sicát is fontold meg.#KeepFightingMichael
-
guftabi96
addikt
válasz 30z.Samu #57603 üzenetére
Szerintem ez már szubjektív, hogy kinek mi a jó.
Én pl azt szeretem, ha nagyon jól siklik (speed).
Egérpados topikban érdemes egy próbát tenned.Még az előző témához annyit, hogy a mikrokapcsoló cseréhez forrasztani kell a G100S-nél. (A rog sicánál viszont cserélhető forrasztás nélkül is)
#KeepFightingMichael
-
CosmoBacsika
tag
much közösségépítő ötlet: Úgy tűnik van közönség rendesen a ph mixekre. Nem lenne esetleg kedv faceit tournamenteken is elindulni? Faceiten letrehoznank egy ph teamet, felvennénk bele mindenkit, aki itt szokott játszani, és mindig az aktuálisan jelen lévő ötös indulhatna ezeken a tournamenteken. Csak 5let.
-
rumos XIII
aktív tag
-
gtamate2
veterán
válasz CosmoBacsika #57613 üzenetére
Sokkal könnyebb így megfogni, flickshotokat könnyebben beadja szvsz. Az egér alatt van faja kis teflontalp, az apróról, szóval azzal nincs probléma. A speed nekem nem jött be.
*Sn0w
-
skL86
tag
válasz CosmoBacsika #57607 üzenetére
Nem tartom jó ötletnek, itt éppen az a közösségépítés lényegi eleme, hogy szórakozásból, tét nélkül, egymás ellen játszunk, ranktól függetlenül, így viszonylag felhőtlen a szórakozás, persze itt is vannak idegesebb fajták, akik még ezt a tét nélküliséget sem bírják kezelni (kilépés stb.), de ez szerencsére elenyésző.
"250 alá én sem tudok menni átlagban... egy-egy 200-as van benne, de amúgy epic fail..
Állítólag ez már a korral jár. "30 felett járva állíthatom, hogy ez nem a korral jár, mert nekem minden esetben 200 alatti (150-200), de talán sok függhet a pingtől, és a különböző perifériáktól (inputlag miegymás).
[ Szerkesztve ]
-
I Am^^
tag
válasz RexpecT #57591 üzenetére
Nekem mind a kettő van... Egyiket sem bántam meg, mindegyik tökéletesen működik több mint fél év után is.
Egérpadból nekem CM Storm közepes méretű van...Nem igazán cserélném semmire.Omron kapcsolóhoz annyit, hogy megéri kicserélni, mert sokkal halkabb
|Számomra mindegy, hogy mit mondasz a hátam mögött. Hátul vagy és hátul is maradsz.
-
30z.Samu
félisten
Egyébként az ajánlott cuccokra visszatérve, durva mennyivel másabb a játék, ha nem hangfallal játszol. Korábban volt iPhone-om, én annak a gyári fülesével szoktam játszani és sokkal nagyobb élmény így. Néha már nyomasztó, hogy hallod a lépteket, de nem tudod merre sunnyog az ellenfél.
Sic Parvis Magna
-
scope2007
addikt
üdv!
mix warra jönnék, aki akar vegyen fel
köszid3m190dl1k3
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
Tewe013
őstag
Este egy összeröffenés?
-
30z.Samu
félisten
válasz bbdzyx #57621 üzenetére
Jó, de lép kettőt, megint sunyul. Megint hallod valamelyik irányból, megint sunyul. Csalogat. Egyik pályán terrorista voltam, túszmentés volt a feladat. Hallom, hogy valamelyiknél trappolnak, na gondoltam megvagy! Aha, odamentem, sehol senki, erre nem kiment a másik ajtón, körbement lapulva és hátbalőtt? Na igen..még amatőr vagyok.
Sic Parvis Magna
-
Mclovin
senior tag
Itt látható a tegnapi POV videó Mat1 szemszögéből. Kezeket fel aki látta előbukkani az enemyt az első killnél.
-
törölt tag
Az ember élete meccsén sem reagál ~75 ms alatt.
-
szebe
addikt
Majd jövőhéten lehet árgus szemekkel figyelni, hogy a kijevi lanon is lövi-e.
Bár teljesen felesleges, mert ha nem lő olyanokat, akkor netpléjer, ha meglövi ugyanazt, akkor meg lanon is csal..."ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
adise
őstag
válasz lemusz #57626 üzenetére
a 3.ra? x-ray videoba látni, hogy pont először ránéz és akkor néz vissza a tetejére amikor elindul rml a lépcsőn felfelé.
(#57637)
Az ilyen reflex lövések nem azon fognak múlni, hogy lan vagy nem lan. Illetve, attól még ugyanazokon az iveken kell tartania/mozognia.[ Szerkesztve ]
-
csurenzoo
aktív tag
Megadta magát a Superlux HD681 Evo fülesem. Szemezgetek most a takstar hd2000-rel. Mekkora lenne a visszalépés az előbbihez képest. Milyen a takstar játékban ? Valakinek van tapasztalata ?
-
lemusz
addikt
Srácok! Az egeres meg füleses témáknak meg vannak a saját topikjai!
-
Xero
nagyúr
-
Gyertek srácok, lőjük már szét egymást
[ Szerkesztve ]
-
oliwwer
aktív tag
aki ingyen pénzt akar, csilivili skineket, nyugodtan tegyen az sk-ra, mostmár végigcsítelik a bajnokságot!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- AppleCare + biztosítás, aktiválástól számított 60 napos vagy új készülékre!
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1360P 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Nitro AN517-41 17.3" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3070 32GB 512GB NVMe gar
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10100F / GTX 1660S / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Vivobook Pro N580VD 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest