- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
-
Mobilarena
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
illusiON
őstag
válasz
Makaveli #5139 üzenetére
igazából semmit, mert tudtommal illegalized a steam accountokkal való ekreskedés, így annak megvásárlása is mivel mástól vetted
de nem biztos, steam oldalon valahol olvastam hogy ha letiltották az accountját valakinek akkor az azért is lehet mert mástól vette
hülyén hangzik de meg mernék esküdni rá hogy ezt olvastam
-
-
illusiON
őstag
válasz
Makaveli #5085 üzenetére
na fszommár moddolgatni, szóval:
VAC ban van az accounton, azaz a steam ID-det (azonosítódat) letiltották, online játékra nem fogsz tudni soha többé azzla a felhasználóval kapcsolódni. játékot nem lehet másikba átvinni, ezzel annyit tehetsz hogy felkeresed azt akitől van és kérsz tőle másikat /amit mondjuk kétlek h adni fog de nem tudom kitől van/35-40 éves fazon? nemáár
-
illusiON
őstag
válasz
Makaveli #5083 üzenetére
ehm, ezt az accountot akkor befürödted mert nem a játékot hanem a steam ID-t bannolja..
jja és VAC bant nem lehet visszavonni úgyhogy szerintem keresd fel az illetőt akitől vanhát kösd fel azt akitől vetted az accot.. feltételezem használtan van valakitől, ha szét van csítelve
...
-
illusiON
őstag
válasz
Makaveli #4534 üzenetére
mert a cod4 arcade olyan mint 1 játéktermi autómata, oda lő ahol a célkereszt van
(vagy a red dot
) cs-ben csodálkozni fogsz mikor a célkereszt lövés közben megnő 2x akkorára és hiába van benne az ember nem is sebzi
jameg itt rácélozni sem lehet sima fegyókkal abban is más
de sztem sokkal jobb játék mint callofdutyk
na akkor ma este játék ám ezerrel hallo, ma hajnali 5ig deathrunoltunk mindjárt megkeresem IPjét aztán majd menjetek ti is
nagyon nagy mod
na: 79.120.192.14:27025 hun gumi szoba death run mod gyertekgyertek -
illusiON
őstag
válasz
Makaveli #3165 üzenetére
a cs condition zeronak van singleje, de tényleg annyira elég csak hogy megismerd a játékot, amúgy nem nagy kaland
1.5 [link], én már egy boltban sem láttam nem tudom fizetős-e még szóval ha wrz akkor elnézést és törölni
ez a legrégebbi verzió amin még tolják sztem, ettől feljebb van az 1.6 meg a source ami a legutóbbi verzió bár az sem mai mostmár
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Keresünk dokkolókat
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged