- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung SmartTag2 teszt
-
Mobilarena
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GabN73
addikt
Szeretjük a Bad Boyst (L) (((láwoljuk)))
ááá de istenem.... ha eltrappolja akkor most mit csináljak? íram be h kill mert ő elbasza? :/ 15/15-ből általában ott áll egy ember kimegyek 1-hittel már csalok :/
-
GabN73
addikt
válasz
phanzetomox #7957 üzenetére
nem gondolom hanem tudom...
-
GabN73
addikt
valami NORMÁLIS team nem akad?
-
GabN73
addikt
válasz
phanzetomox #7946 üzenetére
kell a segély kell az....
8 megás net most szarakszik... pingem néha 500... -
GabN73
addikt
válasz
phanzetomox #7818 üzenetére
hát inkább legyen sörhasam mint vízfejem...
-
GabN73
addikt
drift után halál lesz
-
GabN73
addikt
válasz
phanzetomox #7748 üzenetére
remélem hogy a TEAM 1 része vagy
-
GabN73
addikt
válasz
BalaNce87 #7739 üzenetére
ha a refresht leveszem a legkissebbre hozzá se érek de már jobb pörgőrugást csinál mint Csák Norrisz.
1500 dpi-n használom 333 report ratevel (refreshes cucc)
Most kipróbálom ha 1000 dpi 250 rr
A lényege pedig az hogyha 1000 van az rr amikor rántasz 1-et akkor megakad.Ha a legkissebbre veszed akkor gyorsabban "frissül" így a rántás közben nem akad meg az egér
Ennyi a lényege hasznos kis padosoknak illetve nagy padosoknak is...bár mindenki 500 alatt használja szerintem... -
GabN73
addikt
válasz
phanzetomox #7724 üzenetére
nem tudom miért égnék?
-
GabN73
addikt
az én vagyok küldöm a demot bárkinek
-
GabN73
addikt
válasz
phanzetomox #7716 üzenetére
ilyenkor a legjobb megoldás: haverok mix :]
70K postával (alkudni lehet ;) )
-
GabN73
addikt
válasz
h.adam.92 #7670 üzenetére
nem is tudoooom....
elég friss amióta megvan a gép?#szerk: Roccat guim van...vidkari baszakszik...ha nem megy 100%-on a venti 81°-os gridben is csinálja nem csak css-ben....
vagy a windows... van amikor egy 15 másodpercre befagy.... vagy ez is a vidkari? -
GabN73
addikt
CSOPIFOTOOOOO
aki tudja mi a gond azt meghívom vmelyik lanon egy sörre.... -
GabN73
addikt
válasz
h.adam.92 #7658 üzenetére
igen azt jelenti h nem szór a fegyód... cfg-vel el lehet érni de azt is lehet picit látni (privát hackest nem)
+a sok pubhigh materials wh-zik (sv_pure 0 -.-'') és ők a high 8 éves legoépítők....ma felmegyek BB-re (végre jó a net) erre feljön három 8 éves 1 folyton tkzik (-2 8-as statja volt) másik nekem ugat h miért írtam le 2 szót....3. meg csak 1-2x szól bele...
és nekem mondja h ne írjak mert ő nem tud olvasni,beírom h analfabéta erre megkérdezi h mi az
jólvan eriggy' legozzzál...
-
GabN73
addikt
válasz
phanzetomox #7652 üzenetére
aimtól nem lesz könnyebb a no zoom neki,azt hamar észrevennénk.
norecoil ami ma menő
cod4 az meg teljesen más felépítésű játék,a cs:s meg csak az 1.6 javított grafikájú,elb@szott motorral...
ha meg dedós neki miért játszik?
sose értettem az ilyen "hígokat"
cu @ LAN ..... -
GabN73
addikt
válasz
phanzetomox #7629 üzenetére
akkor mire?
dm szeró neve kell? -
GabN73
addikt
válasz
phanzetomox #7627 üzenetére
nem járok publikre
-
GabN73
addikt
válasz
phanzetomox #7618 üzenetére
egy nicket kérhetnék?
ha már olyan nagy hííg ember vagy.... -
GabN73
addikt
valaki tud esetleg high teamet ahová van tgf?
egy normális klán sincs akik komolyan gondolnák és nem lowok... -
GabN73
addikt
válasz
parandroid #7547 üzenetére
én is azon gondolkoztam ... csak mondom h nem állította át elsőre
és igen teljesen játszhatatlan volt
-
GabN73
addikt
950 fps kreált szeró,semmi bot,föld felé nézve... (980-ig felmegy,csak ct-n néztem)
de viszont!
Amikor belépek a játékba a videókari furcsa hangot ad ki
Ha kreált szerón tolom akkor isEsetleg ez ellen vmi megoldás?
-
GabN73
addikt
válasz
birozoli7800 #7525 üzenetére
az miért van ha kikapcsolom az NV vezérlőben a vsynec-et akkor miért fagy ki a gép?
-
GabN73
addikt
válasz
BalaNce87 #7496 üzenetére
én 1.6-oztam is,még ma is néha de már szinte semmit (jólmegezaztmegmondtam
) a fal mögül kilövős cucc meg csak skill kérdése / ping kérdése. Ha túl nagy az MS-je akkor szokott laggolni az ember ugyebár és később adja be neki,ő is később láttja,te meg csak annyit h fal mögül kilő // a másik hogy a-d-vel játszik és közbe pontozva lő. Így is lehet fal mögül lőni
)
igen ez a motot egy nagy rakat...mint ahogy az első kommentben.Itt mint mondtam majdnem mint a cod2-ben az fps az egyik ami most itt nagy szerepet tölt be -
GabN73
addikt
válasz
BalaNce87 #7494 üzenetére
nem csak cs-hez kell,de nagyrészben hozzá. 2ms-es monitor lesz.igen a "hiedelem" szerint 100. de amikor 3 füst 2 flesh + 5 ellen jön infernon rankeren és már szinte --ban van az fps akkor... Amúgy meg procis játék!! 2 magot "ismer"
a több fps-t meg akkor is elhiheted,másabb mint a fix 100 ... próbáltam már,láttam is már embereket akik fps highok voltak de skilljük semmi. nem csúszik a hitbox annyira stb stb.... -
GabN73
addikt
válasz
BalaNce87 #7492 üzenetére
kérlekszépen...korlátozd le az fps-ed 40-re majd 250-re....Szerintem te is észrevetted hogy mennyire "gyorsabb" illetve másabb a játék.Ez a játék az fps ről is szól,nem csak a skillről.Hamarabb látsz embereket stb stb....Persze ehez net is kell
Igen fps huszár akarok lenni majd ezután napi 26 órát dmezni és vmi nagy skillre szert tenni.a régi gépem 5-6 éves egy csere ráfért.Ramból meg ez kb ugyan az mint a reaper,igaz ott a Kingston de azzal nem lehet annyira húzni a procit(lehet de nem lesz annyira hatásos)
ja és:haver húzott a procin egy ezrest + 100 fps =/ szóval
adam:ha egy 4870x2-nek + egy 4850-nek elég a 620-as akkor ennek is elég lesz a 450-es
mod:utolsó mondatok -
GabN73
addikt
nah megvan az új gép-windows,driverek,steam,csé aztán megnézzük mennyi fps-t ad a 280 gtx,E8500 (alap nem húzva [majd lesz nyugi]) valamint 2x2 GB dominator
minden egy EP45-US3R-ben
este jelentkezek(ha nem akkor holnap vmikor)
-
GabN73
addikt
válasz
cellpeti #7473 üzenetére
veszel egy szervert felteszel rá egy-két mapot aztán egy pw-t és hívod a haverokat
de a botok ellen is nagyon jó![ Módosította: parandroid ]
-
GabN73
addikt
válasz
parandroid #7444 üzenetére
egy?
vagy 10
olyan mintha leszarnák az egészet,kiadták vegye a hülye gyerek aztán 1-2 frissítés...
vagy valami nagyra készülnek vagy tényleg tesznek rá magasról -
GabN73
addikt
válasz
birozoli7800 #7442 üzenetére
pedig ráférne
-
GabN73
addikt
-
GabN73
addikt
tényleg lesz source update vagy nem
mert az egyik azt mondja h lesz a másik meg azt h nem lesz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- PlayStation 1 / 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Videó stream letöltése
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Philips LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest