- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
qdak
addikt
dobjon már vki ip t
-
qdak
addikt
máshol megy u h no para, csak azért idegesitő h van h simán casl aztán nicns kivágva, nekem meg kicsit jobban megy aztánmá banol is
-
qdak
addikt
pfff játszok vmi ismeretlen szerón mert ott vannak sokan (Francia szero) egész jol megy 1.5 rank kb erre banolnak :S ráadásul szten no steamos szero
msot akkro eztán majd nem tok felmenni jácani a töbire se mert akkro eltördelem a kezeit a gyereknek az biztos, soha életembn nem csaltam erre banol az a majom -
qdak
addikt
am hogy tudja eldönteni vki kb 5 perc alatt h csalo vagyok ? h aim bot-om van ? azért mert beremeg a kezem ? vagy mert abban a pillanatban én voltam az 1. ?
mert nem volt : ( és nem is lessz.
Zsombe: tudsz adni ip t meiken vagytok megtalál6óak ?
peterkeT: az nagy királyság lenne
am meg nem is jó mindig ha kicsi tjobban játszol ... csak a ban van belöle : D -
qdak
addikt
-
qdak
addikt
help: csinálok dedikát szerót haver nem tud belépni de ismeretlenek meg simán beléptek hozzám mit kell csinálnom h tudjon hozzám csatlakozni mi a folyamata ?
-
qdak
addikt
hát én ezt nem ertem nekem a 7800gtx 3800+ x2 1g dual és 7 bot tal akadozott ?
ami legjoban irritált:
3500+________ 6600____+1g_Dddr = 130fps
3800+_x2______7800gtx_+1g_Dddr = 144fps
stresz teszten :S -
qdak
addikt
hello vki tudna adni 1 linket amin régebbi vga kon tesztelik a sourcét ( 7600 gt ára alatti vga-k )
-
qdak
addikt
vki játszik botokkal? normális az h max 7 bottal tudok normálisan játszani a gépemen?:
AMD 939 3800+ X2, GigabyteK8NF-9, 7800gtx256MB, 1GB DDR400 (Dual), 400W Chieftec, SAMSUNG 80GB + Hitachi 320GB.
de igy is van h beakad :S -
qdak
addikt
válasz
bagyulajuve #2651 üzenetére
dombornyomott kártya ? az mi? am meg a 9600XT hez alapbol járt volna de nem kaptam uh
-
qdak
addikt
dm_killer_circle:
[link]
nálam igy néz ki: [link] mit tudok a tetejével csinálni h olyan legyen mint amilyennek kell lennie ?
a pályán alap felszerelés a DEAGLE ezt hol tudom beálitani?
ha a kör végetér elveszi a fegyvert amit vettél vissza adja a deagle-t, hol tudom ezeket állitani?
van v mi program amivel lehet szórakozni ezekkel?
HELP
UI: ezt a pályát csak ajánlani tudom nagyon jó
[Szerkesztve] -
qdak
addikt
van megoldás arra hogy ha 1 pálya 1.6 hoz van menjen Source alatt?
-
qdak
addikt
[link]
ezért NINCS HS !!! -
qdak
addikt
Mi az a ''canter'' bot?--->Counter-Terorist bot,ct bot (én mindig terrorista vagyok)
hát ehhez annyit hogy ha a bombáért oda tudnak menni, akkor ha kis pisztollyal(glock stb) járkáll a bot és elmegy 5 elejtett mesterlövész- v gép-fegyver mellet nemigaz h nem tudják megcsinálni h vegye fel! amugy a hitman blood money ba volt olyan hogy elkezdtem apritani mindenkit s maradt ott fegyver a halottaktol, s felvették és lötek rám.
meg hiányolom h 1000 éve ugyan azok a fegyverek vannak (jó kevés) szóval valamit összedobhatnának -
qdak
addikt
válasz
satomee #2525 üzenetére
''10-5x várnak ránk a canter botok'' ---> van 1 hely ahova mindig beáll várni a canter bot és tisztán fejbe lehet lőni, mert van 1 pont ha onnan nézem nem lát csak én öt,
2 lött nem hs 129---> én fejbe 1 lövés nem halt +, ő utána 2X lő 129 vett le (miután fejbelövöm)
Felvenni szerintem azért nem veszi fel mert a glock másodlagos,ez meg elsődleges fegyó,tehát......... ---> pl megy glockal s csak akkor vesz fel 1. fegyvert ha átt megy felette, olyat még egyikben sem láttam hogy direk oda ment volna felvenni, ez miért van remélem érthető voltam -
qdak
addikt
dik a lényeget nézzétek ne azt h hogyan fogalmaztam, ez nem a magyar hejesirás topik
szóval nem tudok mit tenni, pedig sok játékot ''átt irtam'' és pont ezt nem tudom, amugy botokat irkáltam át 1 kicsit föleg a fegyver rend az jobb let ja és még 1 ha az a szerencsétlen glockal futkoz mért nem veszi fel a mellete lévö riflet? -
qdak
addikt
de én nem a messzibe lövök hanem van 1 hej a cheeatau pályán ahol 10-5X várnak ránk a canter botok és én kb 20 m rol lövök a mozdulatlan botra és erre felál 2 lött nem hs 129 én meg 10000% h fejbe lötem és 89 % vett le, deagle az nálam ha betalál hs be akkor öl + az ak47 + nagyobb fegyverek.
-
qdak
addikt
hello
én csak botokkal jáccok, szeretném azt megcsinálni hogy az élet (az enyém is) 50 legyen, v ugy is jo lenne ha a fegyverek erejét tudnám duplázni, esetleg azt h ne lehessen pajzsot venni, hogy miért? mert nagyon zavar h fejbe lövöm pisztollyal ( de valamikor m16 tal ) és nem hal meg!!! ez csak nálam van??
ha valaki tudja h mit kell áttirnom segitsen elöre köszi -
qdak
addikt
v mi megoldás arra h a bomba ne mindig nálam legyen??????
-
qdak
addikt
hello ezt a parancsot v ki mondja elnekem h mit jelent: mp_limitteams,
+1.3 ba jáccottam ugy botokkal én egyedül v. én+1bot, csak pisztolyt engedtem, vásárlásnál,(én tudtam venni mást is)
s ha ott gépfegyvert kaptak v felvettek a botok azt is használták, hogy tom ezt sourceba beállitani ????? -
qdak
addikt
hello
az auto team ballance-t hogy tom kikapcsolni?
v mi parancs? -
qdak
addikt
halo az mért van h a letöltöött pálya 1 része lila??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- Motoros topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Robogó, kismotor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos cigaretta 🔞
- Call of Duty: Black Ops 7
- Vírusirtó topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Death Stranding (PC)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged