- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung SmartTag2 teszt
-
Mobilarena
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GabN73
addikt
válasz
csokad #11396 üzenetére
Az a baj hogy kb 1 hónapja waroztunk ellenük.Semmit se sejtettünk az elején amikor külföldiként állították be magukat.Aztán előjött az aim + wh...írtuk nekik h ********************************************************* és visszaírtak magyarul.Először azt hittük h vmilyen felvidéki kutyák,de átírták a nevüket...Amikor megláttam...fuhh...egyszer kerüljön elém az a gyerek...
-
GabN73
addikt
válasz
darál0w #11392 üzenetére
de az a legjobb hogy feljött egy gyerek [Waffen SS] Cumi aki régen rEEc néven játszott és csalt.Voltam vele egy csapatban és nem csak láttam,hanem be is vallotta.Képről fel is ismertem + írta is hogy ő az....
Naszóval írtam neki h dobja ki mert csal(ááá csak prefire,norecoil) és csak velem együtt dobta ki
-
GabN73
addikt
(ADMIN) banned player V1rtuaL team?!
You have been banned by Admin for 120 minutes
Disconnect: Banned (By Admin).
Disconnect: Banned (By Admin).hűtő majd győzd már meg az SW fun szerveren dokit h nem csalok
20-0ás statnál banolt
-
GabN73
addikt
háhá,nekem create servernél kilép a játék
-
GabN73
addikt
válasz
darál0w #11278 üzenetére
nalátod..ezt pofázom
Nah aki wh gyanússss eléggé lehet "whzni" veleTudom,dmeztem a sráccal...473 121-be lőtte magát
-
GabN73
addikt
válasz
darál0w #11276 üzenetére
de végre jók a hullák
nem adok sokat a sourcenak...wcg-n sincs,remélem nem is lesz,és még itthoni csapat sincs akik felvennék a külföldi toppokkal a versenyt...KODIAKék után szinte behalt az egész,látod,összeálltak ismét egy lanra amit meg is nyertek...
Miről beszélünk? Ittvagy te,zeebra,eszi vagy bármelyik akkori "high" most hol vannak? Sehol mert rájöttek hogy ez egy sz*r játék és ha még le is megy lanra versenycélból és az első helyezés sem kifizetendő...akkor ismét,miről beszélünk? Külföldön meg még fizetnek is érte hogy játsz
-
GabN73
addikt
én megyek cod4ezni vagy egyhatozni...ez ritkaszar játék lett
-
GabN73
addikt
válasz
enginev3.0 #11224 üzenetére
playerblotter.txt
ha jól tudom csak a körök végén előforduló laggot oldja meg. LANon ezt mondták nekünk -
GabN73
addikt
ICL tök jó,csak szar csapattal jöttem.....
-
GabN73
addikt
válasz
volvoguy #11094 üzenetére
bocs hogy így elküldelek de ez sources topic
trapp át (lol
) egyhat topicba
Source után nehéz az egyhat,cod után is..Javaslok egy kis botozást,majd haverokkal pubolást.Szépen lassan rájössz dolgokra,ezt majd te is meglátodFPS gondosok: Multi core renderinget engedélyezzétek...
A synhostingosok pedig azon vannak hogy minél előbb normális war cfgt tudjanak csinálni.Ma már waroztunk
Pánikra semmi ok....Bugok természetesen vannak,a hullák röhejesek...() az orangeboxos bug meg előjön alt + tabolásnál (nem látod az ellent)
-
GabN73
addikt
Ki jön ICL-re?
-
GabN73
addikt
válasz
birozoli7800 #10732 üzenetére
lehetséges :S
kevés a proci nagyon :S -
GabN73
addikt
vegye meg a barátod a játékot.... ez nem egy nc vagy egy nagyobb kupa ahol alap feltétal az xray vagy demo.EZ PCW.
aki csalni akar az erdetin is fog,törtesek 80%a csal.(sok vérpistike)Hogy miért egyszerűbb lelépni? elindítod a progit 1 perc.leléptek,a képek úgy is csak 15 perc múlva lesznek fennt.Aki x22őzik annak van "sreecshot cleaner" vagyis amit csinál az sima lesz,nem látszik(legtöbb cheatban már van)
2: pcwzni akarok akkor minek kéne az neki?!
3: cu @ LAN -
GabN73
addikt
h.adam.92-nak igaza van,ha megkéred őket lelépnek.Egyszerűbb hívni egy másikat.
cheater mentesség?: eredetivel ha lejárt csittel mész fel bármilyen szerverre amin aktív a vac,pár napon vagy 1-2 héten az acc banolva lesz!
Materials wh ellen: sv_pure 2-re kell lőni a szerót.
Az hogy törtes emberek csalnak,azellen nem tudsz mitcsinálni,őket csak szeróról banolhatják. -
GabN73
addikt
válasz
keembo #10668 üzenetére
és szerinted melyik 13 éves vérpistike nem fog rákeresni a google-ban azokra a "tudatmódosító" cfg-kre?
Az ilyen olyan echo képek,parancsok valljuk be,csak csicsásítás,de minek ha lanon úgy is kapsz egy gui-t cfg-vel...Keybindek még elmennek
csak amikor már a játékot elrontó parancsok kerülnek a cfg-be...Kihívás: szaladj késsel
amúgy ezt nem értem miért írtad le...ha kihívás kell csinálj egy csapatot,tarsd fennt 2 évig,nyerjetek kupákat,lanokon előkelő helyezést vagy akár győzelmet.Na az már kihívás.Az hogy wpzel az csak sz*rás a budin és nem kihívás(vagy menny ki az erdőbe 1 hónapra kaja és víz nélkül,azt is felfoghatjuk kihívásnak) -
GabN73
addikt
-
GabN73
addikt
miért nem tud a valve valami normális védelmi rendszert kiépíteni? ami a cfg-t is tiltja?
-
GabN73
addikt
igen biztos sz4rabb vagyok 500x ha pubon alázom és más mixen (1x sikerült elcsípnem egyik tagot ellenfélnek) is kapja...Csak azon a szerón valahogy nem adja senkinek csak nekik....
(mármint a doások szeróján)
Az ilyen cfg-s majmoknak meg csak annyit mondok hogy CU LAN...Codról ne is beszéljünk... osztálytársamék elcsábítottak,játszottam vele 2 napot,már hívtak warozni
1v5-öket hoztam lefele,egyből csalok...Közöm se volt a játékhoz
Cod szériákban van a legjobb csaló még eredetin is..Pedig a 2ben nem vagyok annyira rossz,csak én undorodok a cod multiktól
-
GabN73
addikt
válasz
h.adam.92 #10541 üzenetére
hát akkor gyúrjanak lanra,mert nagy a szájuk.... Ja meg vegyenek egy normális szerót/cseréljenek cfg-t rajta....
Nem azért mintha a csapatunkat elverte volna,de 2x mixeltem ellenük és eléggé egy elb*szott szeró...
Ja meg ha ennyire gyúrnak lanra,akkor becup gui install,cfg delete
-
GabN73
addikt
doa-sokról híreke plz...mert ha nem lövik lanon.....
-
GabN73
addikt
válasz
birozoli7800 #10528 üzenetére
nem,nem vagyok az
csak ne mtudom hogy minek kell akkor highra hírdetni mircen -
GabN73
addikt
háh,magyarok (L) ...
beírja az elején: kell xray?
6-0 nál banned... -
GabN73
addikt
válasz
Genius007 #10370 üzenetére
egy szóval se mondtam hogy én EU TOP high vagyok,vagy a csapatom az.Csak te lenézel mindenkit...Nehogy úgy járj mint a fűkaszás(robogós) ismerőseim.... Mindig lenézték a Simsont,én emg csináltam egy 28 lovast.Egyik se vert be.Utánna tisztelték a Simsont.
Csak egy példa volt...de szabad országban élünk,szabad vélemény nyilvánítással,azt mondasz amit akarsz...én cak felvilágosítottalak hogy eddig csak "regenát" (lol túl sokat ME2-zök) kommentjeid voltek felém....
-
GabN73
addikt
válasz
Genius007 #10366 üzenetére
kedves MoonDoom...!
mi komolyan is vettük,csak 1-2 ember érezte h a srác idegbeteg lesz az 5. war alatt mert nem bírta... aztán mondtuk ha nem lesz semmi akkor off...Azt is nézzétek hogy hány évesek vagytok.Én még csak gimibe járok,életem ezen fog múllni hogy milyen lesz az érettségim,hány nyelvvizsgám lesz meg stb...
Nézzd meg a jobb teameket MO.n: mind 18-19++os korátlaggal játszik(van kivétel is...)
Én is eljárok haverokkal bulizni,vagy csak délutánonként vizipipázni vagy valami....Ui: nem azért,de abból az 2600 órából fordíthattál volna egy kicsit magyar értő olvasásra is....
olvasgasd azt a részt sokszor,hátha beugrik hogy mit írtam...
Ui2: te sem veszed észre úgylátom,hogyha azt az időt másfajta hobbiba(veterán motor felújjítása,vagy valami amiből pénzt tudsz csinálni) ölted volna akkor most hol lennél pénzügyileg.
Ui3: ha még lenne csapat,szívesen kihívnálak egy warra...csak hogy tudd hogy kivel beszélsz
-
GabN73
addikt
na igen de ha szeretnél elérni eredményt...Hogy mit dobok ki a kukába? kb 700-800 órát az életemből....
mi is úgy voltunk vele hogy napi 4 war elég,esetleg egy kis taktik,de az inkább hétvégenként.Egy tagunk akart mindig 200at játszani 1 nap,hiába hogy az utolsóra már annyira ideges lesz, meg nem koncentrál hogy ő lesz a leglowabb a teamben...Összekapott 2 másik gyerekkel,3. aztmondta h ha ez nem jön össze akkor off,én is meleltte álltam hogy off lesz...bár kitudja,hátha még van egy utolsó esély....
-
GabN73
addikt
válasz
darál0w #10359 üzenetére
nem,én nem is azt mondtam h egy KODIAK színvonal,csak első lanunk lett volna,egy erős középmezőnyt céloztunk meg,nem vagyunk m iüberhighok.Ugyebár első lan után meglátjuk hogy mi a helyzet,hogyan kellene továbbfejlődni.Csak az emberek többségében nincs türelem,megértés semmi....
Amúgy meg napi 4-5 war annyi lenne mint neked az az idő amit elpubolsz.Egy normális csapattal te is "high" lehetnél.... de egy LAMAsosnak beszél egy senki szar....
-
GabN73
addikt
válasz
darál0w #10354 üzenetére
3 év alatt voltam a haxxban,meg egy rakat teamben,ami 3 hétig bírta.Mindig az 5.el volt a gond.
Ezzel a csapttal se lett volna semmi baj,ha 1-2 ember nem kezd el inaktív lenni és a másik tagnak nem tetszik.Amúgy még 1-2 hónap és már fragmoviem is kész lett volna.
Kár,sajnálom ezt a 3 évet kukába dobni,de ezekkel az emberekkel?...Ez csak akkor működik jól ha legalább 3an minden nap tudtok beszélni.Különben összetartás -gyökketőköbnégyzethárom.Am hűttő te beszélsz?
4 év után egy pubféreg lett belőled ( ne vedd sértésnek,de ha elkezdenél klánozni.....
)
-
GabN73
addikt
válasz
darál0w #10342 üzenetére
yo...
Véleményeket:
NC.Összehozunk egy mixet.Nézzük kit kaptunk.Ministry.Oké.Kikapunk.Elkezdőik a war.Bökőt veszítjük.T-side 6-9 nekik.CT-side 10-2 nekünk.Egyből mivan:csalunk!.Óvás.Mi hülyék nem indítottuk el az xrayt.Profil van,friss kép nincs.Demo 1-2 embernek.De nekik ez nem jó..nekik xray kell...Sírás.Örökös SÍRÁS.Mert ő már ezt a nevet viseli.Szégyen.CU LAN,üljön be mögém és majd akkor kérjen xrayt de a fején töröm ketté az asztalt.... -
GabN73
addikt
Mé' van az h Bad Boys-ról mindig bannolnak?
-
GabN73
addikt
válasz
Szuperboci #10213 üzenetére
én is akartam,de sokba lett vlna a csere
500Ks laptopot meg nem engedhet meg magának az ember minden nap
-
GabN73
addikt
visszatérteeeem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Videó stream letöltése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Philips LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- Macbook White 13" unibody
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged