Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • keembo

    tag

    válasz ferminator7 #10606 üzenetére

    Ha elég a 2 gomb + görgős optikai egér :

    Nálam Microsoft Wheel Mouse Optical 1.0A /v. 1.1A - azt hiszem az a kisebbik verzió/ van immáron 3.5 éve, 0 kontakthiba, megfelelő felületen tökéletes, a maga 400 dpi-vel /van aki erre gerjed, nagyobb dpi-re esküszik/. Megfelelő felület nálam egy pasztel-vajszínű bútorlap, olyan 0.5-1 mm-es, cseppalakú dudorokkal. Sose bolondul be rajta. Annyi baja lett a 3.5 év alatt, hogy ha hozzákoccintom vertikálisan az asztalhoz, akkor néha beérzékel a görgője, de ha szétszeded, kisebb módosítással ezt is ki lehet küszöbölni /persze a gyári új nem fogja csinálni szvsz./.

    Ezt megkapod boltban 3e Ft-ért. Ha nem győztelek meg, nézz utánna : kodiak is ezt használta/használja, nem hiába. /róla még nem is hallottam, amikor megvettem magamnak, mint később kiderült jó választás volt :) /

    Kényelmes, testes egér, a teflontalpain nincs kopás /gyüjti a koszt, pár óra játék után érdemes lekaparni - kinél mekkora kosz van ugye :B :D/. Ha nem lenne ennyire jó nem írtam volna ennyit ;).

    A cfg-ről meg annyit, hogy ez is ilyen publik szójárás lett, a banda 90% nem tudja, hogy miről beszél /nem rátok értem, általába véve/. Konzolos üdvözlőkép echoval meg clrscr-el /ascii grafika jól mutat, ill. fontos linkeket, ventrilo címeket nem hülyeség oda bedobálni 1 sorban, gyakran leírt sorokat.../. Van benne gombra állított rádióüzenet /NUM+ Positive, NUM- negative, PgUp Enemy Spotted, PgDwn Enemy Down, stb./, normális rate-ek, anno volt amikor rászorultam cl_ragdoll_physics_enable 0, mert ezt restart után mindíg visszaállította 1-re, ha csak simán konzolban beírtam, 1-2 "vicces" chat-szöveg gombra állítva, ilyenek... ez is a cfg-be kerül, ezáltal én is egy ******* cfg-s vagyok/lehetek sok játékos számára. Vagy pl. 1 gombot nyomva körciklusban célkereszt színt vált, az sem utolsó, mert pályaváltáskor van, hogy érdemes átváltani a színét, így ez nekem 1 gomb nyomogatása a játékon belül - nem a menüben kint. Nem mellesleg kurzormozgatóval mozgok, jobb egérgombal ugrok, szóval a "default" irányításhoz közöm nincs, ezért is van szükségem ezekre. llletve persze a rate-ek 1 gombnyomással 25000/100/100-ra állítódnak /van szerver, ahol pl. 35000-re átállítja, vissza viszont neked kell, ha máshova mész/...ez se egy utolsó dolog.

    Ezen kívül még kerülhet bele olyan beállítás, amitől több fps-ed lesz /ha esetleg 100 alá lemegy, vagy eleve nem megy fölé/, de magában a játékban nem látszódik jobban az ellen, stb. szóval nem lesz tőle előnyöd a többiekkel szemben, látványra csak csúnyul a játék. Ugyanez hangbeállításoknál, nem mind1, hogy van-e hw-es rásegítés v. nincs, mert az is adhat akár +10%-ot teljesítményben.

    Olyat, hogy jobban adja, vagy kevésbé szór, vagy a hitboxhoz nyúl... sok ilyet hallani.

    Szerintem ha cfg-t akarsz, ismerkedj meg a változókkal és írj magadnak, a saját gépedhez, a te igényeidnek megfelelően. Egy 60 éves mami is pár óra ráfordítással meg tudja csinálni, hisz csak változók és értékekről van szó jórészt...

    Csalni meg ne csaljatok gyerekek! :( A mai aljas, csaló világban egy olyan tiszta közeg megteremtésén fáradjatok, ahol /persze gépfüggő, netfüggő sajnos/ nem a gép mögé bújva, programokat letöltve akarjanak a "játékosok" "hősök" lenni ismeretlen emberek között.

    ...És könyörgöm...AWP :| 500 x-os zoom, 1 hit/1 halál /+ a kemp ugye - tudom megvan az awpnek a hátránya is, de nevetségesen kevés/ nem kihívás. Ha már az idő alatt sport helyett /vagy értelmesebb dolog/ ott ülsz, legalább a játékon belül keresd a kihívást. Kevesebb flash /vak játékost lőni se kihívás/, gyengébb csapatba való állás, snipernek meg scout.

    Üdv!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák