- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zenty
őstag
válasz
LucifeI2 #1241 üzenetére
Bővebben: link
Itt a gold a collector, bár a collectorba nincsenek olyan extrák mint a sapka stb amin itt mutatnak!
-
Agostino
addikt
válasz
LucifeI2 #1228 üzenetére
Eddig oke a dolog, de itt most semmi sincsen a modells mappába. Jobban mondva annyi azért mégis csak van, hogy egy player mappa, azon belül meg egy kép Gordon gyerekről.
Ezért vagyok megkeveredve, mert semmi sincsen a szokott helyén.
Namost azért azt is leirom, hogy volt egy 300k kis Steam cucc, azt elkezdtem töltögetni, ugy hogy semmi HL nem volt a gépen, és 15 min mulva már játszottam. Most nem tom, hogy ez a bevett módszer, vagy valami egyszerübb. Értitek na -
satza
tag
válasz
LucifeI2 #1202 üzenetére
Gondoltam ha már megkérdezi csak beszerzett valamilyen botot
És mondjátok már meg miért kell botok ellen játszan mikor itt van ez a rohadt sok szerver i?
Olyan mintha csiterek ellen játszanátok
1 miliszecundumos rántásokkal játszanak a botok (ki se néz de már kapod a fejest)
-
satza
tag
válasz
LucifeI2 #1184 üzenetére
Mindenben egyetértek kivéve abban hogy nem publikolunk! Igaz 1 óra után már ideg beteg leszel (mint pl. én de már leszoktam a billentyű ütésről) de szerintem az ember majdnem ott fejlődik a legtöbbet ! Legtöbbet az ember waron fejlődik mikor 1 körben leoszt 4 fejest uspvel.
Az 5.et ugyis lelövi a klántársad!! Tapasztalatból mondom
. A lényeg ami a legfontosabb az hogy naon jók legyenek a reflexeid...!!
[Szerkesztve] -
-
Jazz
veterán
válasz
LucifeI2 #1097 üzenetére
Igen, tört. Condition Zero. És a szervert a játékban nem lehet létrehozni ugye? Mi úgy csinlátuk, hogy nem a cs.exe-t, hanem egy másik indítófile-t indítottunk (most nem emlékszem a nevére), és annál jött ki egy ilyen szerver-consol, meg bannar csatlakozási lehetőség, de a jéték még nem futott. Azt utána el kell indítani, és közben a szerver-''consol'' fusson melette?
Ez a tört verzió miatt van, hogy a jétékban csak single, meg CZ, meg coustom game-k vannak, de a coustom is csak boot-ok ellen játszható?? Köszi! -
@Töki15
tag
válasz
LucifeI2 #739 üzenetére
Hy azt mondtad szóljak ha találok jo oldalt az Xdk-Tól:itt vannak ezek fahinak:
http://www.vfs.fw.hu/war1.html
http://www.clansite.hu/index.php?lap=linkv&k=6&c=27
http://lag.counter-strike.hu/index.php?k=news&s=5266&a=c&&id=4158
Ezek vannak de még van egy tucat a googlen keress és találsz xDK néven -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen légkondit a lakásba?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Autós topik
- További aktív témák...
- Thermaltake Toughpower SFX Platinum 1000W
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- Bomba ár! HP ProBook 445 G8 - Ryzen 5 5600U I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest