- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
csillik.s
csendes tag
Előbb elírtam a RadmonD-t az RomanD lenne.Bocsi
-
csillik.s
csendes tag
Köszi a segítséget!
Közben felmerült még egy probléma!Bemásoja a fontokat bár nem mindegyiket de amelyiket bemásolta abból ,is csak keveset jelenít meg.Vagy ha megjeleníti akkor vagy tudom használni vagy nem azt a betűtipust.Pl.: a Radmon D fontot bemásolja és tudom is használni a Serpentin Blog fontot bemásolja a corelba ki is tudom keresni mert megjeleníti de nem tudom a szöveget erre a fontra átváltani!!!Mi lehet a baj??? -
csillik.s
csendes tag
Segítséget kérnék!!!
Corel draw x4-em van.A régi gépemen Xp van és arra a gond nélkül tudtam fontkészleteket feltölteni.Vettem egy laptop-ot amin Vista Business van a régi gépre meg az új Win7-et rakattam fel és a corel x4-be nem tudok új fontokat betelepíteni,pedig ugyan azokat a fontokat szeretném feltelepíteni.Mi lehet az oka?Tud-e vki ebben segíteni?Már sok mindent kipróbáltunk de semmire nem haladtunk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest