- iPhone topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei P20 - ez is kétkezes lett
- Yettel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Picturemaker
őstag
Nincs, soha nem használok (a víruskeresőn és tűzfalon kívül) frissítést, mert egy cégnél, ahol a gépeiket csinálom már futottunk bele frissítés miatt nagy gubancba. XP-nél volt és nagyon kellemetlenül érintette a grafikust, hogy frissítés után két (igaz, hogy régi) addig jól működő progi beadta a kulcsot.
-
Picturemaker
őstag
Met, pilóta: Köszi, sikerült PS-ben megoldani. Remélem a nyomda is elfogadja (elég "népművészeti agyagedény" banda, nem azok akikhez én járok, de ilyen volt a megrendelés).
-
Picturemaker
őstag
Lehet, hogy valamit rosszul értek, de itt egy telepített nyomtatóval csinálja a PDF "kimenetet" és viszont a PS "save as" parancsánál választom ki a PDF formátumot. Itt pedig nem igazán van ilyen lehetőség, így marad a kézi vágójel.
Megcsináltam a mentést, 300 megás lett a pdf fájl. Szerintem szarabbul néz ki, mint egy egy jpg. Egyáltalán nyomdának jó ez a pdf amit a PS csinál?
-
Picturemaker
őstag
Üdv!
Egy nagy képből kellene nyomdai PDF-et készítenem.
Maga a kép 50x70 cm/300 dpi (190 mega). Importálom a képet, megadom a beállításokat (pl. vágójel), aztán készítéskor elszáll a Corel. Kisebb képpel megy a dolog. Van valami méretkorlát?A másik, hogy a megcsinált PDF-ek mosottnak-életlennek tűnnek az eredeti TIFF képhez képes. Ez normális?
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra - 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest