- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Picturemaker
őstag
Nincs, soha nem használok (a víruskeresőn és tűzfalon kívül) frissítést, mert egy cégnél, ahol a gépeiket csinálom már futottunk bele frissítés miatt nagy gubancba. XP-nél volt és nagyon kellemetlenül érintette a grafikust, hogy frissítés után két (igaz, hogy régi) addig jól működő progi beadta a kulcsot.
-
Picturemaker
őstag
Met, pilóta: Köszi, sikerült PS-ben megoldani. Remélem a nyomda is elfogadja (elég "népművészeti agyagedény" banda, nem azok akikhez én járok, de ilyen volt a megrendelés).
-
Picturemaker
őstag
Lehet, hogy valamit rosszul értek, de itt egy telepített nyomtatóval csinálja a PDF "kimenetet" és viszont a PS "save as" parancsánál választom ki a PDF formátumot. Itt pedig nem igazán van ilyen lehetőség, így marad a kézi vágójel.
Megcsináltam a mentést, 300 megás lett a pdf fájl. Szerintem szarabbul néz ki, mint egy egy jpg. Egyáltalán nyomdának jó ez a pdf amit a PS csinál?
-
Picturemaker
őstag
Üdv!
Egy nagy képből kellene nyomdai PDF-et készítenem.
Maga a kép 50x70 cm/300 dpi (190 mega). Importálom a képet, megadom a beállításokat (pl. vágójel), aztán készítéskor elszáll a Corel. Kisebb képpel megy a dolog. Van valami méretkorlát?A másik, hogy a megcsinált PDF-ek mosottnak-életlennek tűnnek az eredeti TIFF képhez képes. Ez normális?
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged