- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
Új hozzászólás Aktív témák
-
McDog
aktív tag
válasz
Benmartin #289 üzenetére
Fura megint megpróbáltam és megint sikerült.
Fehér háttér nekem akkor szokott maradni, amikor egy Coreltől független fájlformátumba mentek el, és később azt próbálom használni. De most nem is mentek el csak copy-zom a kijelölt tárgyat.
Amikor töröltél ott szürke fehér négyzetek jelentek meg?
Fehér háttér akkor jöhet max még össze ha össze ha a ''combine background with background''-ra kattintasz. -
McDog
aktív tag
válasz
Benmartin #287 üzenetére
Nézegettem a Corel Drawt, ha azzal nem is tudtam, de a Corel Photo-Paint-tal könnyen meg lehet oldani. Kijelöltem a Magic Wand Mask Tool-al (bal oldal felülről második varázsbot) a nem kivánt részt majd kitöröltem (del). Majd Mask/invert, így a tárgy került kijelölésre (copy), amit akár a Corel Draw-ba is visszailleszthetsz
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest