Keresés

Aktív témák

• Fido01

aktív tag

válasz Lalaboy #653 üzenetére

kösziu akkor egy OCZ Geil Corsair 800as ram elég lesz

• Fido01

aktív tag

illetve ha ugy van ahogyan leirtam akkor az 1000mhz-es ramokkal (533/1000 =477) ellehet érni a durván 500as FSB (ha ram terheltőségét nézzük ) illetve az alplapokban a fsb mekkora skálában állítható ? ugy általánosságban
    természetesen decemberig van még 2 hónap de szeretnék mindent tudni és csak várni a jó árakra

• Fido01

aktív tag

hali
    gondolkozok rajta hogy karácsony környékén ujra visszatérek Intelre (azért kezdtem már mos tnézegetni hogy lássam mi a fejlődés és nyomon birjam követni) szóval mostani gondjaim nagyon alapvetőek tehát láttam ezt az alaplapot elfogadható árban Asus P5N-SLi ellenben a P5W és a Gigabyte DS4-Ds3 al ennek viszonylag megfizethető ára van. tehát tuningolni ezzel is lehet (ramból kb ilyemsire gondoltam OCZ DIMM 1 GB DDR2-1000 Kit de ha szerencsém van akkor visszaesik normálisra a memóriák ára és tudok venni 2*1gb-ot nem pedig 2*512mb ot) a proci egy E6400 lenne azer tmégse a legkisebb legyen nah és itt kezdődik az elméleti bajom AMD után kicist huzos ez az effeketív FSB szóval elképzelésem van de javítsatok ki ha rosszul gondolom szóval lapból 266 FSB je a procinak amit szorozva 4 el kapjuk meg az 1066 ot a ramoknál pedig FSB*2 az efektív jel tehát (nah és itt kezdődik baj) elméletileg 533 on üzemelne az összes ram ésha tuningolnám innen tudnám megindítani ? ami anyit tenne hogyha felhuzom 800ra (277mhz ezt 2 vel kellene leosztanom és akkor kapnám meg avalódi fsb jét a procinak ami ebben az esetben 266+138 =404 Mhz ) ez az én teóriám de igazából fogalmam sincs hogy miként vannak ezek az órajelek mostanság . ha van aki eltudja olvasni és segiteni is tud azt emgköszönném

Aktív témák