- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
Aktív témák
-
Flashman
tag
Picit off leszek, nézzétek el, de lenne egy kérdésem. A két memória közül melyiket szeressem: A-Data vagy kingamax? (1 gigás, 800as modulok) Melyikkel van jobb tapasztalat tuning terén?
-
Flashman
tag
Egy régi tartozás félét róttak le vele, ennyi a történet.
Kösz a tippet srácok, ezt már 430MHz alól írom.Északi híd feszt megküldtem.
Holnap pórbálom tovább, ha esetleg van meg 5let, szívesen látom, de valszeg átköltözöm a deszka topicjába, mert azzal kapcsolatban is van pár kérdés.
Thx! -
Flashman
tag
Sziasztok!
Kellene egy kis segítség, mert picit elkenődtem.
Elöljáróba hozzátennem, hogy 6 évnyi AMD után váltottam Intel konfigra és csak tegnap kezdtem hozzá a fórumok Inteles részének átolvasásához.
Van itt egy 6300-as proci, ami az istennek se akar 415MHz fölé menni. Ami egy picit furcsa, hogy ott mintha elvágták volna. Akárhova emelem a feszt, visszaosztom a memóriát, vagy trükközök bármit, nem segít.
Létezek ez? Vagy van valami opció a biosban, amit mindenképp ki kell kapcsolni a jobb tuning érdekében?
Bármilyen tanácsot, segítséget szívesen venne, mert már semmi 5letem.
A konifg: deszka: Asus P5W64 WS Prof, proci: a már fent említett 6300-as, mem: 2*512/800 A-Data, hűtés: víz idle: 16C. (nem elírás, valóban hideg az a víz)
Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest