Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Yettel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chalez
őstag
Az milyen tipikus hiba, ha pl tuningnál orthos small 9 prior kb 30 perc után újra indul a gép?
-
Chalez
őstag
válasz
Telefunen
üzenetére
Aha! Akkor a vid:1.325v az a gyári alapfesze? Eddig ezt sem tudtam...
Nagyon off, de valaki nem tud egy használható képet dobni egy P5B Deluxe grafitmodra?
Hátha kicsit kevesebb lenne a drop. Most bios 1.375v, win idle 1.34v, load 1.32v
Azaz veszít 0.055v-t. Vagy az normális...? -
Chalez
őstag
válasz
Armando_19
üzenetére
Hát azt meg nem mondom... most nincs kéznél + hővezető paszta, meg amikor vettem, még a fene gondolta, hogy nekem ilyenre szükségem lesz.
-
Chalez
őstag
válasz
Zé_Mester
üzenetére
Köszi!
Egyébként még a ház oldalát le sem vettem, és az erkélyajtó rányitása is még visszavan.
Egyébként 24/7 a célom, úgyhogy az erkélyajtó zárva marad.
Max. megnézem, hogy mi a top amit még bír a masina.
Az az érzésem, hogy a memória fog határokat szabni, mert a procinak sztem még lehetnek tartalékai...
Hol vagyok én még a valós 1.4-1.45V-os feszekhez...
Csak ugye a kisördög nem hagy nyugodni, de az angyalka meg mondja,hogy: hé te barom! Mit akarsz még a szerencsétlen procitól??
-
Chalez
őstag
válasz
Telefunen
üzenetére
Nah, ugyanazokkal a beállításokkal éjszaka több mint 5 órán át futott az orthos, nem hibázva. Valós 1.32V-al, 1860MHZ helyett 3325MHZ elég jónak tűnik, de azért lehet, hogy megpróbálom kicsit feljebb is.
CM Hyper TX2-vel átlag 60-64 fokos volt coretemp szerint a két mag full loadnál.
Milyen hőmérsékleti érték fogadható el max, és mennyi az a valós fesz amit még érdemes lehet adni neki? -
Chalez
őstag
Sziasztok. Kis help kellene.
Itt egy kép, amin a procim E6300 és a memóm GEIL Ultra 800 húzva vannak.
Az Orthos Blend 9-es priorral fut csaknem 1 órája.
Aránylag stabilnak mondható?
Viszont ha jobban megnézitek lent jobbra, akkor hiányzik az MSN ikonja, és néha a coretempnél is csak egyik mag, vagy másik mag hőmérséklete látszik.
Néha T. Commanderben sem látszik minden ikon.
Ez mitől lehet? Hogyan tudnám elérni, hogy ezek a hibák ne legyenek?
A procim 1.375V-ot kap biosból, de terhelésre szépen droppol mint látható.
A mem 950-en fut 2.25v-al.
Valakinek valami tipp?
És még 1. Mi az a program, és mennyi időt kell futtatni, hogy 100%-os stabilitásról beszélhessünk? Köszi!!
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R5 2600X 8GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1050Ti 4GB Gamdias Argus E1 400W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4250, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest