Hirdetés
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
q2w3
senior tag
Nálam pedig biosban azt írta a cucc pirossal, hogy cpu tuningnál ne legyen standardon az a beállítás, így turbóra raktam. Ez haza vágja a Kingston 800mhz-es vgam??? asszem most 975-ön megy.
-
q2w3
senior tag
Mit jelent az hogy 24/7 ?
Most próbáltam egy kis fesz emeléssel felrakni 9x-es szorzóval 407-re, de nem inult el az xp. Most megint 405-ön megy fesz emelés nélkül. Ti milyen szorzót használtok? Melyik célszerű? Az alaplapom 700-ig engedi állítani.
-
q2w3
senior tag
Alap hűtővel mennyit lehet húzni egy E8400-ast? MOst 3.64ghz-en van. Ezt a gigabyteos energy saver programot ne állítsam be? Meg van egy csomó féle beállítás hol olyanok vannak, hogy turbo. Asszem az a C.I.A 2. Nektek az mire van állítva? A memóriáim nem nagyon bírják már. 800mhz-essek, és 875-ön mennek most. Hogyan tudom 850 körül tartani őket, ha a procit húzni akarom?
-
q2w3
senior tag
Hy! Most készülök venni, egy intel E8200-as procit, és azt szeretném tudni, hogy milyen hűtőt rakjak rá? olyan mx 8k lenne rá a keret.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Trollok komolyan
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- PlayStation 5
- PlayStation 4
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Akció! Csere-Beszámítás! Sony PS VR 2 Headset. Gari-2027-05-05
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest