Hirdetés
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
spartan1
aktív tag
maradok a bios-os megoldásnál,vagy lapot kellene cserélnem de azt most nem igazán akarom
-
spartan1
aktív tag
-
spartan1
aktív tag
sziasztok!!segitségeteket kérném.próbálkozok az e4300 órajelét feltolni egy kicsit és akadéjba ütköztem..2342mhz-nél nem tudom tovább tolni a procit.a pcie 100mhz-ra fixáltam a ram időzitést mindig visszaosztom ha emelem az fsb-t de akár milyen magasra állitom az fsb-t a visszaosztás leveszem 2.00-ra=533mhz lessz belőle ha feljebb rakom / 2.66/ akkor bőven túllépi a 700mhz-t. a mostani értékek fsb 260,,fsb arány 8:6 ,,ha tudsz segitségeteket előre is köszi.a lapom Gigabyte GA-945GCMX-S2 v6.6 tudom nem egy nagy szám de ez van
-
spartan1
aktív tag
hali!lehet nem jó topic-ot választottam ha igen bocsi.abban kérném ki a segitségeteket,hogy lecseréltem a celeron 440-emet egy e4300-asra és ha instalálni akarok egy játékot egyből fagy a gép.szerintetek ezt egy xp csere orvosolná?ha tudtok légyszi segitsetek nekem és előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Huawei P30 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

de amig nincs egy jobb chipsett hűtés a gyári passziv gigabyte helyett addig nem merem húzni