- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Bluetooth-headsetekről általában
- Mobil flották
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
spartan1
aktív tag
maradok a bios-os megoldásnál,vagy lapot kellene cserélnem de azt most nem igazán akarom
-
spartan1
aktív tag
-
spartan1
aktív tag
sziasztok!!segitségeteket kérném.próbálkozok az e4300 órajelét feltolni egy kicsit és akadéjba ütköztem..2342mhz-nél nem tudom tovább tolni a procit.a pcie 100mhz-ra fixáltam a ram időzitést mindig visszaosztom ha emelem az fsb-t de akár milyen magasra állitom az fsb-t a visszaosztás leveszem 2.00-ra=533mhz lessz belőle ha feljebb rakom / 2.66/ akkor bőven túllépi a 700mhz-t. a mostani értékek fsb 260,,fsb arány 8:6 ,,ha tudsz segitségeteket előre is köszi.a lapom Gigabyte GA-945GCMX-S2 v6.6 tudom nem egy nagy szám de ez van
-
spartan1
aktív tag
hali!lehet nem jó topic-ot választottam ha igen bocsi.abban kérném ki a segitségeteket,hogy lecseréltem a celeron 440-emet egy e4300-asra és ha instalálni akarok egy játékot egyből fagy a gép.szerintetek ezt egy xp csere orvosolná?ha tudtok légyszi segitsetek nekem és előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hyundai, Kia topik
- Racoon City árnyékában: Teszteltük a Resident Evil Requiemet
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- Bomba áron eladó Asus Vivobook S433EA /i7-1165G7/16GB/512 GB SSD/FDHD/IPS
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4648, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

de amig nincs egy jobb chipsett hűtés a gyári passziv gigabyte helyett addig nem merem húzni