Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch 3 Pro - óraátállítás
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kraven54
aktív tag
válasz
lizakattila
üzenetére
BIOS reset volt az első. A memória 900on ment 1.8v-al a kezdetektöl. Nyomtam memtestet nem volt gond. Ha 3.2ön megy a proci akkor semmi baja, de fölötte már nem indul. Csak kicsit fura, hogy ha valami elromlott volna akkor 3.2ön miért nem jön elő?
-
kraven54
aktív tag
Sziasztok!
A segítségeteket kérném. Van egy E6750es cpu-m, ami az utóbbi 1 évben szépen muzsikált 3.6ghz-en 1.43v fesz mellett. A minap volt 1 kékhalálom azóta 3,2 fölé az istennek sem akar menni, hiába a fesz. emelés. Prime alatt stabil 3.2ön de néha csinál olyat a gép hogy lefagy BIOS belépés elött vagy el sem indul a gép. Ilyenkor mi van?
Válaszokat előre is köszi. Üdv
-
kraven54
aktív tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Vagy folyékony nitrogén sem rossz azzal garantált a -100 fok alatti stabil hőmérséklet 1 nap orthos után is

-
kraven54
aktív tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Az nem kis drop ja
Amugy meg szerintem sem ér meg az a pár + mhz annyi feszt, ha csak nem az a cél. (mármint a tuningpotenciál). De halottam már olyan 6750röl, ami 3,4et tudott max.( A tulaja szerint persze) -
kraven54
aktív tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Jóaz. Amugy a GEIL akkor se indul ha keveset kap. Szoval az semmit nem jelent , de 2.2ön mennie kell 900on szvsz.
-
kraven54
aktív tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Csáo! Fura mert nekem 4x1gb Geil ultram van (800) és mind2 megy 1000et is 5,5,5,15el külön teszteltem. Kap elég friss levegöt a ram mert geil nagyon tud melegedni nekem venti hüti, ha nem akkor fagy enyém is.
-
kraven54
aktív tag
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogyha a procim 6x475fsb-n stabil, de 8x475fsb-n fagy olyankor mivan? Ill micsoda nem birja a tuningot. Köszi elöre is
-
kraven54
aktív tag
Sziasztok! Egy E6750 3.8GHz-n 1.47es terhelt feszzel 60 C-on mennyire nyirom a procit? Mármint élettartalmilag? Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch 3 Pro - óraátállítás
- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Parkside szerszám kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- Konzol Screenshot
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Honor Magic V5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Amugy meg szerintem sem ér meg az a pár + mhz annyi feszt, ha csak nem az a cél. (mármint a tuningpotenciál). De halottam már olyan 6750röl, ami 3,4et tudott max.( A tulaja szerint persze)