- Google Pixel topik
- MWC 2026: Részt vesz a Vivo, megmutatják az X300 Ultrát
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett a Huawei eddigi legkomolyabb futóórája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Új hozzászólás Aktív témák
-
rob210
nagyúr
válasz
Zé_Mester
üzenetére
Jóember, olvass, utána, röhögj. /persze tudom, hogy tisztában vagy a vízemmel, de ki írt léghűtést/
Szerinted ha egy ilyen öreg E6400-esből kijött a 4Ghz akkor a 8200-esből miért ne jöhetne ki az 5Ghz te nem ismersz engem.
MEG A KOMPLETT VÍZHŰTÉSEMET SE!!!!!No csak azért mert egy szóval nem mondta senki, hogy ezt léggel próbálom meg.

-
Joci??
senior tag
válasz
Zé_Mester
üzenetére
no kedves baráthom utánanézet és ezt kapd ki [link]
aszzonya az intel oldala hogy max 1,5V és 60fok lehet! jó ez tom hogy nem kell 100-as nak venni hisz ők azt az értéket írják ami még bátran mehet!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
u.i: igazad van azt a fránya adatlapot igazán kitölthetné nem kell szégyelni semmit! van akinek csak pII-je van és akkor mivan? semmi! mindenkit megkell becsülni!

8200-es szériára nekem is fáj a fogam csak mág dragaaa! viszont azt néztem hogy a quad árában megy miért? tudja azt a teljesítményt mint egy quad?
Új hozzászólás Aktív témák
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% Akksi
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- HP ZBook Studio G8 i7 32GB RAM 1TB SSD RTX A3000/Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)