- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
asus p5b deluxe update 10.15
[link] -
westlake
félisten
core 2 lapok es memoriak inkompatibilitasi broblemaival keretik ide irkalni!
[link]
thx -
westlake
félisten
en nem ertem, hogy miert nem lehet ennek a ddr2 - core 2 lap -os dolognak egy kulon topikot nyitni
lassan az osszes core2-es lap topikja, a tuningtopikok, es a procik topikja a memoriakerdesekkel lesz tele... engem ez mar kezd kicsit zavarni...
-
westlake
félisten
egy kis update p5b deluxe lapokhoz
-
westlake
félisten
az aw9d-max-ot elcsomagoltam...most ismet egy p5bd-t nyuzok.. aztan jon a p5w64
-
westlake
félisten
abit aw9d-max update
[link] -
westlake
félisten
válasz
excalibur36 #453 üzenetére
ne halalkodj ennyire, mert meg a vegen elbizom magamat
egyebkent a lapok nem azert ''rosszak'' mert nincsenek kiforrva.. mindegyik lap olyan, amilyen.. en legalabbis nem talalkoztam olyan hatalmas bug-al, amibol arra kovetkeztetnek, hogy nem kiffort a dolog.. van egy par olyan alaplap, ami tokeletesvalasztas lehet mindenki szamara.. mindegyik lap a maga nemeben jo.. ha az embernek nincsenek kulonleges elvarasai, vagy nem akarja a rendszer lelket kitaposni (mint en), akkor nem fog csalodni a megvett lapjaban..
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
válasz
CriticalHit #442 üzenetére
harom helyre is ra van irva..a lapra, a dobozra es ha zacskos, akkor a zacskora is..
-
westlake
félisten
válasz
CriticalHit #439 üzenetére
ha nem raktaron all egy eve, akkor mar itthon is 304-es lapokat tartanak.. mondjuk igaz, hogy ez nem egy olyan lap, amibol naponta eladnanak 50 darabot.. meg kell kerdezni a raktarosukat, hogy milyen rev a lap.. nekem ket nagyker is elarulta..
-
westlake
félisten
válasz
CriticalHit #437 üzenetére
felesleges intel lapot venni.. nem egy olcso mulatsag.. 42k+fa
boven elef egy ds4 -
westlake
félisten
egy kis update az abit aw9d-max laphoz
[link] -
westlake
félisten
válasz
excalibur36 #423 üzenetére
ennyire ne legyel mar lusta
egyebkent igen, az -
westlake
félisten
válasz
excalibur36 #417 üzenetére
allendale + magas tuning = i965 (p5b deluxe)
allendale + alacsony tuning / alap = i975 (abit aw9d vagy max.. de vegkepp nem p5w dh!)
conroe = i975 -
westlake
félisten
válasz
karmester #414 üzenetére
ebben igazad van, de nalam csak i965-os es i975-os lapok leteznek csak
ha belegondolsz, siman ossze lehet veluk hasonlitani.. az viszont lehet, hogy a magas aruk miatt (280$+) nem lesznek ar/ertek bajnokok.. viszont en meg mindig azt mondom, hogy aki durvat akar venni, az ne abitot vegyen, hanem dobjon meg ra 15k-t es vegyen asus-t -
-
westlake
félisten
válasz
karmester #398 üzenetére
de erdekes, hogy egyik tesztben sem szerepel az asus p5w64 ws pro, vagy a p5wdg2 ws pro
siman lenyomna az osszes lapot.. igen, meg az abitot is..
''..ráadásul azt rebesgetik, hogy a későbbi bios frissítésekkel a P965 lapok szintjén fogja bírni a tuningot.''
nem neked mondom szemely szerint, de ez nagy bullshit... nagyot mondani barki tud..
aki kicsit is ismeri az i965-os lapok lelki vllagat, az tudja, hogy egy i975 fsb tuningban sosem fogja elerni az i965 szintjet.. -
westlake
félisten
#375: sajnos azt kell hogy mondjam, nem kicsit vagy hulye.. tudsz te egyalatalan olvasni?
altalanos iskolaban tanitottak.. talan fuss neki megegyszer, a kerdesnek is es a valaszomnak is.. esetleg kerjel meg valakit, hogy magyarazza el, mit irtam oda.. tudom, hogy a mondatelemzes sem olyan egyszeru
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
a value kit biztosan nem fog menni 1ghz-en.. ezeken nem a jo kis micron d9-es ic-k vannak..
akkor szerintem maradj az aw9d-max-nal es huzd addig, amig a chipset birja (kb. fsb440)
ha van egy kis szerencsed, akkor a procid feszemelessel (1.5v - itt meg jo egy sima jobb leghuto is) vinni fogja a 3500mhz-et -
westlake
félisten
ha van olyan ramod, ami megy 1ghz-en cl 5 5 5 15-ot akkor p5b deluxe e6300 (500*7=3500mhz)
ha nincs ilyen memoriad, akkor abit es e6400
(azert ''osztottalak'' ki, mert nem szeretem, ha valaki azt mondja, hogy rossz tanacsokat adok.. belathatod, hogy amit az elso hozzaszolasoba irtal, az eleg tag kor volt.. en pontosan a tag kor miatt irtam azt, amit....)
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
amit most leirtal, az mar nem teljesen ugyanaz, amit a legelso hozzaszolasodban... ott meg e6300/e6400 - 3.2/3.4ghz szerepelt.. aw9-max-ban a az e6300-at lehetetlen meghajtani 3.4gigan.. az e6400 - 3.2ghz-el semmi problema nincsen.. erre nyugodtan vehetsz abit-ot..
ha a legelejen is konkretumot kerdezel, nincs ez a vita..
(koszonom a tiszteletet.. csak 2 forumra irkalok.. ide es a hwsw-re.. mondjuk a hwsw-re igazabol szerintem nem irok semmi erdemit..)
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
ha neked ettol jobb lesz, akkor nagyon szivesen elismerem, hogy rossz tanacsokat adok..
nem fogok fennakadni olyan lenyegetelen dolgon, hogy erdekes modon miert csak te mondtal nekem eddig ilyet a forumon.. pedig mar itt vagyok 4 eve.. igazad lehet abban, hogy tekintelybol is irom a dolgokat, de belathatod hogy ha az embernek van tudasa, akkor megkapja a tekintelyt is.. ha vegigolvasnad minden ezzel kapcsolatos irasomat, vagy masok idevago irasait, akkor szamodra is vilagossa valna, hogy amit leirtam, az tenyleg ugy van es nem csak azert irtam oda, hogy noveljem a hozzaszolasaim szamat.. en nem vagyok se tanar, se olyan idos (feltelezem) mint te, igy elkepzeleheto, hogy nem vagyok olyan tapasztalt sem..
ha akarnam, egyszeruen be tudnam bizonyitani (elmagyarazni), hogy miert van igazam, de oszinten szolva mar semmi kedvem hozza
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
jol van... ugyes vagy.. olvasgassal meg par szaz oldalt a temaval kapcsolatban.. olyan marhasagokat irsz le, hogy csak nezek..
sajat magadat cafolod meg a fel oraval korabban irt hozzaszolasoddal..
nezelodj mar kicsit korbe, mielott ilyen temaban akarnal ''kioktatni''.. nyugodtan megkerdezhetsz itt akarkit, hogy mennyire szokasom felrevezetni es megteveszteni az emebreket..
egy fontos folgot megemlitenek: en tapasztalatbol beszelek (volt mar 6 fajta core 2-es lapom), te viszont velem ellentetben csak forumokat olvasgatsz es ugy probalsz ''okos'' lenni
reszemrol lezartnak tekintem a dolgot, adjon neked az tanacsot, aki akar.. -
westlake
félisten
válasz
Templomegere #334 üzenetére
mar ezt hittem, hogy miert kell a klebert megalazni egy porsche-val
-
westlake
félisten
válasz
Templomegere #326 üzenetére
regi moddolt forceware driverrel barmelyik lapban megy, amelyiken van olyan pci-e slot, amibe bele lehet fizikalisan tenni a kartyat..
lol.. most esik le.. asus p5b + gx2??porsche kleber gumikkal
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
1. ha tudod, hogy ellendale procikhoz i965-os lap illik, akkor miert teszed fel megis a kerdest?
2. 44.100 es 49.700 forint kozott nalam 5.600 forint jon ki.. neked ez kb. egy ar??
egyebkent, hogy a kerdeseidre is valaszoljak.. nem, nem eri meg allendale procihoz i975-os lapot venned.. marad a p5b deluxe!
tovabba nem eri meg azt a 7-8k kulonbseget az e6400 az e6300-hoz kepest.. az e6300-as proci a best buy -
westlake
félisten
jo olvasgatast.. egy ''kis'' aw9d-max adalek
[link] -
-
westlake
félisten
válasz
Silencer83 #254 üzenetére
nem tudom, hogy ezt hogy kellene ertenem
-
westlake
félisten
válasz
question man #251 üzenetére
a foxconn jo lapokat gyart, csak eppen tuningolni nem lehet veluk.. ha meg no tuning, akkor gyari intel lap..
szeritnem mar majdnem minden core 2 ready lapon csak egy ide port van.. -
westlake
félisten
válasz
Silencer83 #249 üzenetére
orulok neki.. ertetek vagyok
-
westlake
félisten
nekem ugy tunik, hogy a p5b deluxe csak extrem magassagokban tud kilepni a giga ds4/dq6 arnyekabol.. a giga parosban alapfeszen is tovabb mennek az allendale-ek, a conroe-k egy szintan vannak a p5bd-hez kepest.. magasabb feszeknel is giga paros kerul az elso helyre..
a p5bd inkabb csak a magasabb fsb tartomanyokban (fsb550) tudja megverni a parost -
westlake
félisten
egy kis update dq6 szinten
[link] -
westlake
félisten
-
westlake
félisten
válasz
CriticalHit #217 üzenetére
le kell szedni! nehogy mar egy ilyen miatt ne vegyel meg egy jo lapot.. talan a legjobbat
-
westlake
félisten
-
westlake
félisten
válasz
CriticalHit #196 üzenetére
dehogy eselyes.. ugyanugy low cost lap, mint a p5b... ha tuningolni akar valaki, akkor kell a deluxe
-
westlake
félisten
logikus, hogy ugyanazokon a feszultsegen hasonlitottam ossze a ket lapot.. ne nezz mar losernek
#171: kicsit nezelodj mar a forumon, hogy en milyen modon hasonlitok ossze ket lapot.. ne tegyel mar legyszi ugy, hogy most megmondod a tutifrankot mindenkinek, mert mindenki alomvilagban el..
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
válasz
Dr. Akula #161 üzenetére
alapertelemezett allapotban ds4-ben tovabb lehet huzni a procikat, mint a p5bd-ben... asus magasabb tuningkategoriakban nyero.. pl. extre feszultsegek.. ott sajnos giga csalad elhal..
pedig talan jobb lenne, mint a p5bd..
az igazsaghoz rohadtul hozzatartozik, hogy megint azon gondolkozom, hogy veszek egy ds4-et.. a p5bd-t nem passzolom el, mert egy jo lap, de megis..
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
nem.. eza ket megjeloles egy lapot takar.. a regi, nem core 2 duo readi lapot msi x975 platinum-nak hivtak.. ezek a lapok 1.x-es verziojuak voltak. a core 2 duo support lapot msi x975 platinum powerup edition-nek nevezik.. es nevezik meg msi x975 platinum 2.0-nak, 2.1-nek es 2.2-nek.. azert, mert eredetileg ez lett volna a lap neve, nem pedig powerup edition.. tapasztalatom nincs, de ahogy elnezem, sajnos eleg gagyi lett
en marmelyik masik jobb i965-os lapot inkabb megvennem, mint ezt..
-
westlake
félisten
válasz
CriticalHit #141 üzenetére
jah, azt mar en is varom.. most, hogy sikerult vennem, egyre jobban
-
westlake
félisten
válasz
CriticalHit #139 üzenetére
alapertelmezett allasban szerintem a ds4 stabilabb.. a dq6-rol nem tudok velemenyt formalni..
-
westlake
félisten
mivel sokan teljesen rosszul tudjak, hogy eppen melyik a legjobb lap a piacon, gondoltam tisztaba teszem a dolgokat..
adott 3 olyan lap, ami minden tekintetben felkerulhetne a dobogo legfelso fokara..
eza harom lap a p5b deluxe, a gigbyte ds4 es a gigbyte dq6.. most hiaba hoborog nehany p5w dh tulaj, nincs igazuk.. ez az i975-os lap extrem allendale tuningra teljesseggel alkalmatlan!
maradjunk a harom versenyzonel.. sajnos a sajat dq6-omat meg ezidaig nem tudtam eletre lehelni, de igyekszem.. anyit tudok, hogy a 12 fazisu procfesz szures nem feltetlenul jobb, mint a ds4 8 fazisu szurese.. tuning teren csak annyiban jobb a dq6, hogy a procifoglalat televan smd kondikkal, ellentetben a ds4-el, amirol lehagytak joparat..
es most a tenyek:
sokan azt hiszik vakon, hogy a p5b deluxe jobb tuningra, mint a ds4/dq6.. ez reszben igaz, de NEM MINDEN szempontbol.. chipset tuningban a p5b deluxe jobb, mint a ds4/dq6, de a ds4-ben stabilabb a memoria es a cpu tuning is, mint a p5b deluxe-ban!
most itt nem az extrem fsb550+ ra gondolok, hanem fsb500 kornyekere.. nekem egy 6300 a p5b deluxe-ban 7*486mhz-et ment stabilan, mi gegy ds4-ben 7*490mhz-et.. nem nagy kulonbseg, de kulonbseg!
teny, hogy extrem magassagokban (tulfeszelve) a p5b deluxe raver a giga csaladra (a gigabyte-ok overvoltage hulyesegemiatt), de defaulton, a ds4/dq6 lap jobb, mint a p5b deluxe!
ezek tenyek, nem elmeletek -
westlake
félisten
giga ds4-ben a memoria is es a proci is kicsit tovabb huzhato, mint a p5b deluxe-ban..
persze szigoruan azonos korulmenyek kozott -
westlake
félisten
kiegeszittem a dologot a feszultsegkezelessel
erdemes atolvasni
[link] -
westlake
félisten
egykis info a laprol.. semmi extra
[link] -
westlake
félisten
i965
asus p5b deluxe - a legjobb tuningra
gigabyte ds4 - a masodik legjobb
gigabyte dq6 - nagyonj profi cucc, viszont draga
i975
asus p5w64 ws pro (meg nem lehet kapni, de a best)
abit aw9d-max (ezt sem lehet kapni, de a masodik)
asus p5w dh (lehet kapni es gyorsabb, mint az i965.. nekem nem jon be) -
westlake
félisten
folyamatosan keszul a sebessegosszehasonlito lista a lapokhoz.. hamarosan kirakom..
mondjuk az is igaz, hogy ebben a ''nem_megy_a_memoriam_ebben_a_szar_lapban'' vilagban lehet ez erdekli a legkevesbe az embereket -
westlake
félisten
kiegeszitettem nehany infoval a dolgokat
[link] -
westlake
félisten
korbeneztem, a dfi udvoskeje mennyire jo lap.. eleg nagyot kellett csalodnom.. mindenhol azt latom, hogy alig jutnak el 380-as fsb-ig.. ez eleg sokmindent bekorlatoz.. sajnos.. hiaba a ket real 16x-os pci-e csati, ha nem jo tuningra.. nforce chip-ek atka
marad az abit aw9, vagy az asus p5w64 pro.. ha ezek sem jok, akkor giga a nyero.. -
westlake
félisten
irtamegy kis infot ds4-hez.. majd meg folytatom
-
westlake
félisten
megkezdodott a teszteles.. hamarosan bekerul nehany eredmeny a modbox-os topikba..
-
westlake
félisten
aaaa.. hagyjatok mar.. kezdem magam ugy erezni emiatt a ''az arra erdemes'' kifejezes miatt, mint a miniszter, aki hibazik valamit es egybol a lemondasatkovetelik
ha valaki ad nekem olyan lapokat is, amit en mar nem vettem meg, akkor azt is nagyon szivesen besuvasztom a listaba..
jelenleg egy asrock 775xfire-esata+, egy asus p5wdh, egy ds4 es egy dq6 all rendelkezesemre.. nagyon gondolkodom egy msi 975-on..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest