- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Garmin topik
- Mobil flották
- Lapos lett a Vivo V70, mint egy palacsinta
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
Aktív témák
-
Viktor77
titán
válasz
marcus.fenix
üzenetére
A keresőnek semmi baja, kidobja a topicot a cooperative szóra.
Ezt akkor zárom.
-
marcus.fenix
aktív tag
Gondolatolvasó vagy...
Amúgy "szinte" csak ez van.
Meg persze a Tom Clancy féle csapatbázisú shooterek, de az nekem már túlkatonás és túlrealisztikus. Nem tudom miért akarják annyira élethűre.
Gondolom azért, mert sosem voltak még a készítők igazi tűzharcban... Nos, szerintem nem lehet abban semmi "élvezetes", épp ezért nem érdemes élethűen lemásolni sem...

-
west
őstag
válasz
marcus.fenix
üzenetére
amikor meglattam a neved gondoltam egybol a gears of wart ajanlod

-
Gyusz
őstag
válasz
marcus.fenix
üzenetére
A kezdeményezés jó, de van már ilyen topik...
-
marcus.fenix
aktív tag
válasz
marcus.fenix
üzenetére
Első ajánlásom tehát:
GEARS OF WAR
TPS. Cooperative sztori mód, két fő részére. Ki ne ismerné... -
marcus.fenix
aktív tag
Valahogy a DeathMatch-ekből kinő az ember egy idő után, és hiába a csilli-villi új játék, fél óra múltán elmúlik a varázs. És néha nehéz elég barátot összeszedni hozzá. Viszont egy jó Co-op játék már akkor is összejöhet, ha csak egy haver hozza a gépét. Legutóbb a Gears of War nyújtott kiemelkedő játékélményt ilyen téren, és azóta kutatok olyan, akár régebbi játékok után is, amelyek támogatják a LAN Co-op játékot. Sajna nem sok van. Ezt a topicot egyfajta gyűjtőhelynek szánom, hogy segítsünk egymásnak ilyen játékokat keresni, felfedezni. Lehet bármilyen stílus, FPS, RPG, TPS, RTS, TBS... stb. csak legyen benne Cooperative játékmód.
(Sokszor van ebből félreértés, és nem azért írom, mert hülyének nézlek titeket, DE nem egyszerű multiplayer-es játékokról van szó, vagy olyanokról ahol botok ellen játszhatsz deathmatchet, mint pl az Unreal Tournamentekben, vagy az AvP első részében, hanem olyanokról, ahol a sztori módot lehet többen, minimum ketten végigjátszani.)
Hogy szűkítsük a kört, legyenek 2003.01.01 utáni játékok.
Aktív témák
- NAS vagy minigép? Minigép vagy NAS? Mindkettő!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Nintendo Switch 2
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Google Pixel topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Eredeti játékok OFF topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- További aktív témák...
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 500 SSD + 1TB HDD
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED - Intel Ultra 5 226V - 16GB - 512GB - Win11 -3 év gari - HUN - PEN
- ZBook Fury 15 G7 15.6" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Katana 15 HX B14WEK 15.6" QHD IPS i7-14650HX RTX 5050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi Redmi 15 6/128GB fekete / 12 hó jótállás
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- HP AI Laptop 15 - Intel Core Ultra 7 255U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest