- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Mire lesz elég a Z Fold8 extra akkumulátora?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
-
Mobilarena
Ebben a topicban feltehettek minden olyan kérdést, amely Cooler Master-rel, CM vagy CM Storm termékkel kapcsolatos, legyen az termék információ, garanciális kérdés vagy akár technikai kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imre921
tag
Üdv
K350essel kapcsolatban lenne egy kérdésem. Sajnos elég fura, de az egyetlen gyári, előlső ventilátorát nem tudom csatlakoztatni mivel túl rövid a drótja.
Ennek ellenére forog alapfordulaton, de az alaplap már nem látja, mivel a táp egyik 4pines csatijával van összedugva.(gyárilag is úgy volt megoldva hogy betoldották a kis 2tűs ventillátorcsatit 2 4pines 'tápcsatival' -.- )
Csak azért zavar a dolog mert lehetne állítani a fordulatszámon ha rátudnám dugni a helyére az alaplapon. Van erre valami megoldás vagy 'hosszabbító'?

Közbe eszembe jutott még valami. Azt úgy meg tudnám oldani hogy kiveszem elölről a 12centist, és ráteszem a plexi oldallapra, csak azt nem tudom hogy kellene.
Mármint pillanatnyilag azért vagyok tanácstalan mert mögötte egy gtx760as fekszik windforce hűtéssel ami a forró levegőt nyomatja ki magából.Tehát ha oldalra tenném akkor kifelé fújja a házból a levegőt ugye?
Új hozzászólás Aktív témák

- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- iPhone 13 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ UTÁNGYÁRTOTT AKKUMULÁTOR
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. Új noblechairs EPIC Mercedes-AMG Petronas
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest