Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- 7600 mAh-s az aksi az iQOO új mobiljában is
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Ebben a topicban feltehettek minden olyan kérdést, amely Cooler Master-rel, CM vagy CM Storm termékkel kapcsolatos, legyen az termék információ, garanciális kérdés vagy akár technikai kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imre921
tag
Üdv
K350essel kapcsolatban lenne egy kérdésem. Sajnos elég fura, de az egyetlen gyári, előlső ventilátorát nem tudom csatlakoztatni mivel túl rövid a drótja.
Ennek ellenére forog alapfordulaton, de az alaplap már nem látja, mivel a táp egyik 4pines csatijával van összedugva.(gyárilag is úgy volt megoldva hogy betoldották a kis 2tűs ventillátorcsatit 2 4pines 'tápcsatival' -.- )
Csak azért zavar a dolog mert lehetne állítani a fordulatszámon ha rátudnám dugni a helyére az alaplapon. Van erre valami megoldás vagy 'hosszabbító'?

Közbe eszembe jutott még valami. Azt úgy meg tudnám oldani hogy kiveszem elölről a 12centist, és ráteszem a plexi oldallapra, csak azt nem tudom hogy kellene.
Mármint pillanatnyilag azért vagyok tanácstalan mert mögötte egy gtx760as fekszik windforce hűtéssel ami a forró levegőt nyomatja ki magából.Tehát ha oldalra tenném akkor kifelé fújja a házból a levegőt ugye?
Új hozzászólás Aktív témák

- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Új Creative Sound Blaster JAM V2
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G4i - i5-1235U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest