- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabor970
addikt
válasz
Ace Ventura #3101 üzenetére
A hűtési teljesítménye sztem kb azonos a TX2-vel. Nekem megfelel, de tapasztalom, hogy azért nem néma, ha terhelve van a proci.
-
Gabor970
addikt
válasz
Ace Ventura #3099 üzenetére
azt mondom, hogy ha nappal, vagy akár koraeste használod egyedül, akkor semmi gond. Ha valaki aludni szeretne melletted, sötét és néma csend van a szobában, akkor elkezd a juzer halkabb megoldást keresni.
-
Gabor970
addikt
válasz
Ace Ventura #3096 üzenetére
tutira elég két maggal. Ha két magon 3800-on futtatom a procim 1,5V mellett sem megy 50C° fölé. Akkor vegyél rá ütősebb hűtőt, ha nagyon fontos a mennél csendesebb üzem. Amúgy a TX3 sem lesz hangos, de ha éjjel a barátnőd aludna melletted, akkor azért lehet jobb megoldás is.
-
Gabor970
addikt
válasz
pakai93 #3055 üzenetére
szia!
Én csak annyit tudok mondani, hogy négymagos tuningolt Phenomra inkább kevés mint elégséges. Nekem az van TX3-al, de 0.1V feszemelés és 3100MHz ----> 3700MHz-re húzva már 63C° a kupakhőfok (magot nem tudok, mert az 550BE AMD proci négymagosítás után nem adja a magok hőfokát)
Hangosnak sztem nem hangos, legalábbis ha terheled a gépet pl játékkal akkor nem zavar a hang, ha meg pl szunyókálva töltöget a gép az éjjel közepén, akkor a terhelés híján alig forog a venti. -
Gabor970
addikt
pláne, hogy most nézem, a 965BE az 140W-os.
-
Gabor970
addikt
olyan körül lehet, bár ha feszt emelünk, meg még a freki is 3600-on van, megeshet, hogy még a 140W fölé is menne, nem tudom. Azt sem tudom hogy pl egy PhenomII X4 965BE ami négy mag, 3400MHz alapból az 125W, akkor ugyanez egy négymagosított 550BE esetén alapfeszen ugyanennyi-e (logikusan ugyanennyinek kellene lennie, hiszen itt pont ugyanaz a két proci), passz.
szerk: most esett le, miért pont 130W-ot írsz, ugye annyit adnak meg a TX3-nak, mint plafon terhelhetőség.
-
Gabor970
addikt
Sziasztok!
Egy tapasztalat TX3-al: négymagosított PhenomII X2 550BE-hez (vagyis így már X4 B50) csak tuningmentesen elég. Ha 3.6GHz-re emelem a frekit, akkor a kupakhõmérséklet 60C° fölé megy, jól szellõztetett házban is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-roller topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bittorrent topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest