- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Hívószám-hamisítás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Netfone
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kazimír
őstag
válasz
SirKero #1411 üzenetére
Nekem max terhelésen 1100-1200 között forgott (és 50 foknál nem engedte feljebb), szóval nem hiszem, hogy az kevés lesz.
Amúgy nem értem neked miért nincs a BIOSban ilyen állítási lehetőség.. Ma direkt megnéztem, és nekem ott van a PC Health Status - vagy mi a neve - menüpontban, az alaplapom szerintem ugyanilyen, a BIOS gyári, nem nyúltam hozzá...
Félreértés ne essék, elhiszem, ha azt mondod nincs, csak fura.. -
Kazimír
őstag
én is megkérdőjelezném a mérés pontosságát, lévén, jó eséllyel leszabályoz a proci ekkora hőmérsékleten. A BIOS-ban is ennyit látsz?
-
Kazimír
őstag
válasz
TazLeacher #1232 üzenetére
Használd egészséggel!
Egyébként én is így vagyok ezzel. Még egyszer nem akarom leszerelni... ha valamit bütykölni kell a gépben, egyszerűbb kiszerelni az egész alaplapot. -
Kazimír
őstag
válasz
bendeguz 76 #1226 üzenetére
decibel értéket nem tudok most így hirtelen mondani. A gyártó honlapján 22 dBA-t adnak meg, csak éppen nem írják, hogy milyen fordulatszámhoz (talán 1800-hoz?). Az enyémet 900 fordulat/perc körülire szabályozza az alaplap, és így nem is azt hallom, hanem a táp ventillátorát.
-
Kazimír
őstag
válasz
TazLeacher #1221 üzenetére
-
Kazimír
őstag
válasz
masterful87 #1142 üzenetére
Szerintem a legnehezebb rászerelni, ha bent van a házban a lap. Így mindenképpen a vízszintes, kiszerelt (be nem szerelt) állapot javallott.
Az utolsó pöcök beküzdésénél én már alá is nyúltam
De én szintén túlbonyolítottam a dolgot, lehet egyszerűbben is, ahogy Oibacsi leírta -
Kazimír
őstag
No, én is felszereltem. Szívtam vele vagy 20 percet, de ez az én hülyeségem volt, mert a legnehezebben hozzáférhető lábat hagytam utoljára a rögzítési sorrendben
Mindegy, rajta van. És hűt! -
Kazimír
őstag
"Van alatta egy 8800GT 87-95°C-al terhelés alatt" - ez tényleg sok, vagy csak nekem tűnik túl forrónak?
-
Kazimír
őstag
Üdv!
Leendő gépembe ilyen hűtőt szeretnék.
Kérdések: Mellékelnek hozzá pasztát, és ha igen, milyet? Használható, vagy valami más/jobb illik alá?
Illetve tényleg ennyire macerás a lapra szerelni (Giga P35 lesz)?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged