Új hozzászólás Aktív témák
-
sgergi
veterán
válasz
belaazallat #2910 üzenetére
Sok mindentől függ. Mennyin járatod, mennyit megy, a gyárból mennyire kiegyensúlyozatlanul jött ki. Van amelyik fél év alatt megadja magát, az enyém majdnem 2 évet bírt, napi 10 órát ment a gép és 1200-1300-ra volt szabályozva.
-
sgergi
veterán
válasz
belaazallat #2908 üzenetére
Mondhatnám azt, hogy nem, mert volt már rá példa, hogy egy tx2 venti jól bírta a strapát. De a leghtöbb egy idő után feladja, és elreped.
-
sgergi
veterán
válasz
belaazallat #2906 üzenetére
Bizony, az ep35-ből kivették, mivel "nem biztonságos" a ventire nézve a Giga szerint. De úgylátszik nyomásra meggondolták magukat, vagy kitaláltak valamit, így a ep45-be visszakerült.
Tx1-el nincs ilyen probléma, mert az is 4 tűs ventivel készült, a tx2 valamiért elég szar ventit kapott.
Az apróban hirdető kollégát és is láttam már, elég jónak tűnik az áru, van pár ember a fórumon, aki vett már tőle olyan hűtőt, kb. a tx2-vel van egy súlycsoportban. -
sgergi
veterán
válasz
belaazallat #2903 üzenetére
Ettől függetlenül a tx3-at ajánlanám, mert a tx2-nek a ventije elég rossz. Kiegyensúlyozatlan, könnyen törő.
-
sgergi
veterán
válasz
belaazallat #2903 üzenetére
Teljesen igazad van. Úgy emlékeztem, hogy a p45-be nem került vissza a voltage funkció, de tévedtem. Visszakerült. (Az ep35-ös lapokból kivették, és azt hittem nem tették vissza a funkciót)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Xbox Series X|S
- PlayStation 3
- Konteó topic
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Linux kezdőknek
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- ASUS routerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest