- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgergi
veterán
válasz
killer1203 #3212 üzenetére
Még ekkora feszültséggel is kevesebbnek kéne lennie, nekem 1,35-tel egy 65nm-es proci ment 45 fokkal. Mondjuk az nem túl jó, hogy csak 2 pöcök van beakasztva. Ha ráérsz, akkor szedd le óvatosan, és nézd meg, hogy mekkora felület érintkezik a procival (a paszta alakján lehet látni). Többit miért nem tudod beakasztani?
-
sgergi
veterán
válasz
killer1203 #3210 üzenetére
Egy kicsit javulna a hőmérséklet, de nem sokat, és ahhoz átalakítót is venned kell. Egyébként kicsit magasnak tűnik a hőmérséklet, pasztázás rendben van, jól felfekszik?
-
sgergi
veterán
válasz
killer1203 #3208 üzenetére
1-2 fok lesz max. a különbség. Most mennyit forog a venti, és milyenek a hőmérsékletek?
-
sgergi
veterán
válasz
killer1203 #3206 üzenetére
A CM max. légszállításban jobb, de hangban és minőségben viszont rosszabb.
-
sgergi
veterán
válasz
killer1203 #3203 üzenetére
A tx bordája nem annyira érzékeny a légszállításra, így ezek is megfelelnek a célnak. Kivéve ha túlfeszelt quadot akarsz hűteni.
-
sgergi
veterán
válasz
killer1203 #3062 üzenetére
Azt a leírásban is meg tudod nézni. A cm-nek volt valami olcsó hátsó lefogatós hűtője is, van olyan, aki azzal oldotta meg. Azt megvette, és arról áttete a blackpate-et. De a cm-nél mintha külön is lehetne kapni backplate-et, például: [link]
-
elfelejtette
veterán
válasz
killer1203 #3062 üzenetére
Mikor sógor E8400-as procijára rápróbáltuk a TX3-at, akkor úgy oldottuk meg, hogy leszedtük a 775-ös felfogatóról a müanyag pöcköket, és úgy hozzá tudtuk csavarozni a Zalman CNPS-8000 hátlapi merevítöjéhez.
-
sgergi
veterán
válasz
killer1203 #3059 üzenetére
Itt a topikban is volt olyan, aki megcsinálta, de az ő képei sajnos már törlődtek. De lehet van más is, csak most nem találtam rá.
Egyébként mire kéne a kép? -
lsc
nagyúr
válasz
killer1203 #2649 üzenetére
Én lecseréltem egy scyhte kama pwm-re, nem lett sokkal jobb, a lap ezt is 1800-on pörgeti, egy ugyanilyet házventiként meg 580-on, úgyhogy gigáék kinyalhatják. Visszasírom az abitot, az a hűtő 3 pines ventijét is szépen szabályozta .
-
Gerisz
addikt
válasz
killer1203 #2649 üzenetére
Jó lesz rá az a venti!
Nekem is olyan volt rajta. Nem jobb mint a gyári!
A 120-as halkabb is lenne, nem csak több levegőt szállít, valahogy biztos oda lehet aplikálni de nem lesz valami esztétikus, meg miért fújjon el mellette alul felül oldalt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Építő/felújító topik
- Philips LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest