Hirdetés
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Kis tárcsa kerül a nagy mellé a kameratelefonon
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibz03
őstag
Mit értesz "vélemény-ráerőltetésen"? Mert most ebben a hsz.-ben bizonyos szempontból te is ugyanezt csináltad ("Lehet hogy a Te füleddel van baj, a családban van az enyémen kívül még 2 tx2, azokon gyári venti van, semmi hangjuk nincs").

Egyébként ha figyelmes vagy, beleírtam, hogy "...ebben a topicban, hányan leírták már, hogy zajos", szóval nem a saját véleményemet próbálom erőltetni. Van a TX2-nek egy hallható zöreje, ami totál csendes szobában igenis zavaró tud lenni (számomra). Az, hogy téged nem zavar a zaj, már megtanultam, téged a Sapphire 4830-ad ventije se zavar, pedig az már sugárhajtómű-szint.
Na de ne menjünk bele. Inkább azon gondolkozz el, hogy esetleg téged nem zavar a zaj, mást meg igen. Ez szubjektív dolog, kinek mi, ugyebár, ezzel nincs is semmi baj. De az, hogy a TX2-nek van hangja, az tény, ezen nincs mit vitázni szerintem.
Az én fülem meg maximum jobb lehet, mint a tiétek, ha ti ezt nem halljátok. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F4 GT 12/256GB - Független, Fekete - 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Maximus IX Hero Z270 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 512GB Lenovo gar: 2028.01.07!
- DELL LATITUDE 5420 üzleti laptop garanciával 14", i5-11345G7 16gb ram 256ssd FHD
- HP EliteBook 855 G7 15,6" Ryzen 5 PRO 4650U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Na de ne menjünk bele. Inkább azon gondolkozz el, hogy esetleg téged nem zavar a zaj, mást meg igen. Ez szubjektív dolog, kinek mi, ugyebár, ezzel nincs is semmi baj. De az, hogy a TX2-nek van hangja, az tény, ezen nincs mit vitázni szerintem.
Az én fülem meg maximum jobb lehet, mint a tiétek, ha ti ezt nem halljátok.