Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Klaus Duran: Kellemes Ünnepeket.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibz03
őstag
Na de érted, hogy hogy értettem.
Értelemszerű, hogy a fordulatszámtól függ a hang, akármilyen lapra is legyen rákötve a venti, csak - ezek szerint, amiket írsz - van olyan lap (ami ma már nem is kapható, mivelhogy Abit), ami jól szabályozza a 3-pines ventiket is, így ezt is. Én erre értettem, hogy nehogy már hűtőhöz kelljen választani alaplapot (tehát csak azért hülye lennék Abit lapot venni, hogy a TX2-m hangtalan legyen). Úgyhogy a hűtővel kellett volna valamit csinálni már a gyárban, pl. nem hinném, hogy nagyot dob az árán egy normális venti (vagy ugyanez PWM-esben, mint tudjuk, a régi TX-hez olyat adtak, mégse volt drágább - szerintem totál hülyeség volt ilyenre cserélni
).De ahogy mondtad is, másfelől is meg lehetne ezt közelíteni, mert szerintem marha egyszerű lenne beleírni a BIOS-okba, hogy CPU-hőmérséklet alapján szabályozza a CPU-fan-ra kötött 3-pines ventit. Úgyhogy mindkét oldalon kib*sztak velünk.

Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Diablo IV
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Építő/felújító topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Filmvilág
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- Dell Latitude 5440 - i7-1365U, 32GB RAM, 1TB SSD, jó akku számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Értelemszerű, hogy a fordulatszámtól függ a hang, akármilyen lapra is legyen rákötve a venti, csak - ezek szerint, amiket írsz - van olyan lap (ami ma már nem is kapható, mivelhogy Abit), ami jól szabályozza a 3-pines ventiket is, így ezt is. Én erre értettem, hogy nehogy már hűtőhöz kelljen választani alaplapot (tehát csak azért hülye lennék Abit lapot venni, hogy a TX2-m hangtalan legyen). Úgyhogy a hűtővel kellett volna valamit csinálni már a gyárban, pl. nem hinném, hogy nagyot dob az árán egy normális venti (vagy ugyanez PWM-esben, mint tudjuk, a régi TX-hez olyat adtak, mégse volt drágább - szerintem totál hülyeség volt ilyenre cserélni
).