- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DanteHix
tag
-
Zsiba
senior tag
Nekem egy Zalman 8 cm-es volt rákötve, úgy, hogy az ellenállással együtt. Ez magában 1700-at (ellenállás nélkül 2500-at) forgott, de le tudtam tekerni 900-ig. Ez alá már nem ment.
Ha másik csatlakozón sem tudod letekerni, akkor nem hiszem, hogy hibás lenne az Aerogate. Próbáld végig a csatlakozókat, vagy másik kábellel próbáld meg (pl a VGA kábellel.) Ha így sem megy lejjebb, akkor egyszerűen a ventid ''nem engedi''. -
DanteHix
tag
Nekem az elso lepesem az volt, h lehuztam....Nagyon hangos es idegesito...De sztem lehet probalkozni, hogy vhogy besuvasztod a vinyot balra, a vezetekeket meg jobb oldalon elvezeted.
Nekem egy igloo 2510es van leszabalyozva 3000rol 2100ra. A hazikomban a homerseklet full terheles mellett 51-52 fok szokott lenni, proci huzva...Es egy passziv hutesu 9600 pro melegiti meg a hazat(thx to HengR).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest