- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
IstexI
tag
Hali!
Ha valaki olvassa még ezt a fórumot: az lenne a kérdésem, hogy a hőmérsékleteket csak a kijelzőn lehet leolvasni vagy a gépre is továbbítja pl naplózás céljából? Van-e hozzá esetleg valami progi amivel ezt meg lehet oldani...
-
Moyder
aktív tag
nemtudja-e vki hogy ki lehet-e kapcsolni a kijelző világítását, mert nem tudok éjszaka aludni
-
DanteHix
tag
-
atus7377
aktív tag
Még mindíg nem kaptam sehol ezüst színűt.Az exp*** is csak feketét hozott.Teljesen kész vagyok agyilag.
-
b0unCe
aktív tag
nekem 2 12es huti a radiatort, de rohadt hangos. es lehet hogy veszek egy hardcano 10et. avval talan lehet allitani.
errol a panelrol van vkinek velemenye? tapasztalata? -
b0unCe
aktív tag
12cm es ventiket mennyire engedik magukat lecsavartatni? van vkinek evvel tapasztalata?
-
b0unCe
aktív tag
12cm es ventiket mennyire engedik magukat lecsavartatni? van vkinek evvel tapasztalata?
-
Zsiba
senior tag
Nekem egy Zalman 8 cm-es volt rákötve, úgy, hogy az ellenállással együtt. Ez magában 1700-at (ellenállás nélkül 2500-at) forgott, de le tudtam tekerni 900-ig. Ez alá már nem ment.
Ha másik csatlakozón sem tudod letekerni, akkor nem hiszem, hogy hibás lenne az Aerogate. Próbáld végig a csatlakozókat, vagy másik kábellel próbáld meg (pl a VGA kábellel.) Ha így sem megy lejjebb, akkor egyszerűen a ventid ''nem engedi''. -
b0unCe
aktív tag
mit szoltok a tt hardcanok hoz. speciel a 10es nekem teccik. es 8k az ara.
-
wrz
aktív tag
Valaki aerogate guru segiítsen már lécci.Vettem egy 8 centis cooler master házventit, rájadugtam a case fan-ra, de nemtom szabályozni a fordulatot, csak a procihűtőét engedi.
-
wrz
aktív tag
Hát, ha nálad is csak 3-4 fok eltérés van, akkor elég korrektűl mutatja a hőmérsékletet
Azt hiszem nem fogom felrakni a vinyót a panel mögé, amúgy is szellős helyen van nálam, azért kiváncsiságból rádobtam egy szenzort 30 fok körüli a hőmérséklet.Inkább bekötök a panel ventillátor helyére egy házventit. -
DanteHix
tag
Nekem az elso lepesem az volt, h lehuztam....Nagyon hangos es idegesito...De sztem lehet probalkozni, hogy vhogy besuvasztod a vinyot balra, a vezetekeket meg jobb oldalon elvezeted.
Nekem egy igloo 2510es van leszabalyozva 3000rol 2100ra. A hazikomban a homerseklet full terheles mellett 51-52 fok szokott lenni, proci huzva...Es egy passziv hutesu 9600 pro melegiti meg a hazat(thx to HengR). -
wrz
aktív tag
A szenzort a amennyire csak tudtam a hűtőborda aljára raktam a bordák közé, így 35-40 fokig megy a hőmérséklet terheléstől függően, az aida 1-2 fokkal mutat többet.
Azóta tesztelgettem, levettem a fordulatot letöltés közben, a hőmérséklet emelkedett hirtelen 5 fokot, de ott megállt és tartotta.Ez lesz a fontos, hogy ha éjszaka letöltök, akkor ne zúgjon a fülembe a gép.
Majd a házventik halkítása lesz a nagyobb durranás sztem, de kell szereznem molex átalakítót hozzá, mert sima tápcsatijuk van.
Van az aerogate-be építve ez a kis venti a vinyó hűtésére, ezt hogy gondolták?Dobjam be az 5.25-ös helyre a vinyót?Még rögzíteni se tudnám. -
wrz
aktív tag
Végre megjött az aerogate II-m!!Csak ma volt időm beszerelni, kómás fejjel el is csesztem a tápvezetéket, amit adtak hozzá (Én állat).
Valakinek van tapasztalata meddig lehet csökkenteni a fordulatszámokat?Egy 2500+-os AMD-n spire falconrock II hűtőm van, eddig próbából visszavettem a ford számot 500-al, de elkezdett felmenni a hőmérséklet, úgyhogy gyors visszatekertem.
A CPU szenzort elég jól sikerült felraknom, aida-ban ellenőriztem a hőmérsékletet, és csak 1-2 fok eltérés van az aerogate kijelzőjéhez képest.
A többi ventire még nem tudtam felrakni, mert kell szereznem átalakítót hozzá.
Amúgy nagyon feldobja a házat szerintem ez a panel (codegen6044L). -
quigon
tag
Semmi jó hírrel nem szolgálhatok,a haver is csak remélte hogy bemegy és megveszi.Azt mondták neki is mint nektek,meg kell rendelni és majd lesz.
Mennyi otthon?Én mondtam neki hogy viszek,de sokalta az 58€. -
Starsky72
addikt
akit még érdekel, nekem van egy eladó, még nincs 1 hetes, garanciális. A hardver piacra ki van rakva. Egy picit lehet alkudni is.
-
-=Ghost=-
őstag
jó az király lenne! hol veszi???
-
quigon
tag
Ha még aktuális a téma,megkérdezem holnap a haverom mert elvileg ma veszi meg.Viszont azt írta ,nem biztos hogy sikerül.
-
-=Ghost=-
őstag
europa computer be akartam venni de nincs ésa ébben az évben nem is lesz itthon állítólag kérdezték hogy fenntartjuk e a vásárlás iigényt montam igen azt elvileg tel eznek ha megvan
-
atus7377
aktív tag
A muskétás 7+tréfa.Az aerogate I 5+.Sajna a II még nincs,de nagyon türelmetlen vagyok már!
-
-=Ghost=-
őstag
(jo hofok : max 50 mint a regi 3 ora jatek utan...)
+csak azert irok v.mit h ne az x-szazadik topic legyen... -
-=Ghost=-
őstag
nem sikerult de a gepem legalabb jo...
en eggyenlore ennyinek is orulok... na mind1szal most tobb cuccot keresek eccerre a cooler master es ''kütyüt'' meg egy opel cadet holeado radiatort...
a regi a 2.6 os p4 et nem biztos h jo hofokon tudta volna tartani de meg 1 db ig ugyis marad a leghuti rajta... -
Beast_
tag
Hi Sikerölt már ilyen CM -es kütyüt szerezni?
Hol? mennyi? Nekem is bejönne egy ilyen a gépembe -
-=Ghost=-
őstag
na gyerekek megvan az uj gép!!!!!!!
abit ic7-g intel p4 2.6 ghz 800 fsb... 2x256 ddr 400 mhz... es majd meg lesz egy ati radeon 9600 pro aszem 40 e ft amugy ez igy 120e volt + 40 videokari az nem is rossz amugy... -
-=Ghost=-
őstag
na szal az van a gepemmel h bexart a proci de dolgozom az ugyon... vagyis eppen nezem ki az uj konfigot...
na mind1 szal most szamtek oran vagyok... de aze ezt nem megirom
na mult heten meg bombariado volt aze nem irtam...na mindegy
majd jovok meg ha meglesz a konfig csasztok -
-=Ghost=-
őstag
na szal epp szamtek oram van aze tok irni aza lenyege a problemanak hogy lefagyot a gep es most miko inditanam el akkor meg bott kozben lefagy...
mitol lehet ez azer meg megkerdeznem...
de mar db okra szettem megtisztogattam ujra osszeraktam es megfse muxik van olyan hogy nem is sipol 1 et hanem meg azelott lefagy -
-=Ghost=-
őstag
hmm senki sem tud tippet?! most 1 db ig nem tok valaszolni mert rossz a gepem bekapcsolom es lafagy szal majd valaszolok ha sikerult megoldamni a problemat
-
ISZOLE
senior tag
Nagyon szép de 80 dolcsi körül van az ára, a Chieftec házam olcsóbb volt.
-
modd3r
őstag
válasz
Starsky72 #43 üzenetére
Akkor írjatok a német leányvállalatnak...
http://www.coolermaster.de -
modd3r
őstag
Én a Cooler Master Musketeer-el jártam ugyanígy, azthittem Mo.-n nem lehet kapni, már németből akartam behozatni, amikor a német leányvállalat adott egy jó kis címet: http://www.expert.hu ez egy hazai nagyker, felhívtam őket, megadták egy helyi kisker számát, és azon keresztül bonyolódott a biznisz.
Szvsz. egy próbát (telefont) nektek is megér... -
-
-=Ghost=-
őstag
nah aszonnya a skac hogy meg ojan uj h nincs HUN ba majd megnezi 1-2 het mulva de addig is varom tippjeiteket h ha megis v.mi veletlen miatt lehetne kapni akkor hol?!
-
-=Ghost=-
őstag
nah! van fdejlemeny eggyik gyerek monta h utannanez es majd holnap valaszol ugyhogy majd meg visszanezek holnap es mondom h talatl e v.mit
-
-=Ghost=-
őstag
hmm meg nem valaszoltak na majd jovok este es akko megnezem de nem hinnem h addig valaszolnak
-
-=Ghost=-
őstag
na! kesz elkuldtem a mailt
sott ha ez nem eleg akkor regisztraltam az o forumukban is ami mellesleg eleg gany ul nez ki...
ers oda is feldobtam a temat hogy ha valaki tud uzletet vagy v.mi ijesmi vagy a magicomp ban lehet e majd kapni akko szojjanak
de azt a forumot minnel hamarabb igyekszem elfelejteni szal ha megvan a problemara a valsz oda se megyek tobbet az sokkkkkkal jobb eza PH!!!
az randa meg minden egyeb
szal ha megvan a cucc ako vege is -
-=Ghost=-
őstag
ja amugy koszonet az ötletgizdának...
-
-=Ghost=-
őstag
igazad van! legyen ma irom is a mailt h szojjanak vissza ha lehet ra 1 kis esely
-
-=Ghost=-
őstag
jo en eszt elhiszem neked
(kicsit hiszekeny vagyok...)
nade ha valaki rendelne maganak 2ot akko az rendeljen maganak me 1el tobb vagy kevesebb az nem gaz szal 1 et mindenkinek rendelek akinek kell
de hogy 2-3t aze en ma nem akarok hulye lenni mert nem vittek el es a nyakukon maradt
amugy sztem ha lenne toblet akko azt 1 het en belul tuti elvinnek persze csak valos kereteken belul mert 50es tobletet nem hinnem h elviszik -
-=Ghost=-
őstag
ja es lehetoleg meg pentek delutan szertnem ekluldeni a mailt ugyhogy lehetoleg addig kelerem a hozzaszolasokat elkuldeni...
es akkor annyit irok amennyi kell ossz -
-=Ghost=-
őstag
jo figy irok csak akkor az kellene hozza hogy tutira megvedd me ne engem baszogassanak hogy miert rendeltettem veluk 2ot amiko csak 1 et veszek...
szal ne kezdjenek el pattogni szal aki meg erdeklodik az iron 1 et hogy nekem kell vagy v.mi ijesmi szal h megis hanyat ''akarjak venni'' -
-=Ghost=-
őstag
elmegyek erte akarhova akarhova=bp keretein belul...
-
-=Ghost=-
őstag
de monnyuk irok mailt magicomp os oknak hogy vennek 1et akkor van esejem h tudnak szerezni 1et vagy elkuldenek amerikaba h vegyem meg magamnak?
-
-=Ghost=-
őstag
hat pedig kellene 1 mert igen csak jo...
-
-=Ghost=-
őstag
Mura81?! es mit csinajjak en vele? orujjon nekih kimaszkal becsbe...
de miert is jo ez nekem? -
-=Ghost=-
őstag
hat az tok jo csak mikor?
mert heletoleg minnel elobb kene -
Ra3
őstag
szerintem e-connectben elöbb-utóbb lesz.
-
zsoltee10
addikt
Mura81-t keressétek meg, ő jár Bécsben...
-
-=Ghost=-
őstag
garat jokis weboldal...
)))))gondolom nem te csinaltad je es h rakattintottam a burnout ra en is rajottem h forditas...
-
-=Ghost=-
őstag
hat meg az se egy szepseg nekem lehetoleg kellene ra 1 lcd is es ezen nem sok van...
[L]http://www.ocportal.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=103[L]
tehat ez kiesik marad a CM Aerogate II
de azert thx
tobben mondtak h erdekelne oket de neztem mistralba meg masmijet se lehet kapni nemhogy Aerogate t magicomp detto kelly eket nem neztem
madj az fog kovetkeZni de varom a tovabbi tippeket
vagy lehet h [L]www.overclock.hu[L] soknak dobok 1 mailt h probajjanak beszerezni 1et mret kellene -
-=Ghost=-
őstag
hat nem a codogen 7016 nem a plexirol hires az oldallapjaban...
szal valahogykene szerezni egy Aerogate -t
+ az oc n odairjak h forras vagy mittomen...
ja forras itvvan h burnoutpc
namarmost akkor ok onnan kaptak tehat hun ban is lehet kapni de ez csak az en velemenyem lehet h csak a cikk van a burnout rol -
-=Ghost=-
őstag
neztem es nem nagyon teccik ha lehet inkabb ehhez ragaszkodnek...
-
-=Ghost=-
őstag
ize nem 3 labu kell hanem az alaplapon van a 3labu es nekem az kell ami arra megy ra tehat 3 kis ''lik''
van az ajjaba...
-
-=Ghost=-
őstag
ja es nem tuggya valaki hogy ha elmegyek mistral ba nagyon kirohognek ha olyan kis 3 labu szatlakozot akarok venni amivel a ventit az alaplapra lehet rakotni? mert osszeszkabaltam nehany hasonlot a regi hazam led es kapcsolo csatlakozasaibol de nem az igazi...
-
-=Ghost=-
őstag
hmm... en v.mi kiba kulonlegesre vagyom ugyanis a codogen 7016ost ha lattad mar hat eleg uncsi egyedul aza kep vizcsepp alaku led a tetejen dobja fel 1 kicsit a hdd es a power led es ez legalabb vinne bele 1kis szint is
namarmost en kb3 ventit akarok /pill szabajozgatni vele... esen 4et lehet abbol 1et lefoglal ami alapbol benne van ugyebar namarmost akkor annak a celnak amire nekem kell ara megfelel ize
tökkéletes...
szep kek lcd ahozz beallitom a tekero gomb koruli fenyt is kekr es tok jo lesz
jobb mintha kifurok 3 hejen 1 muanyagbaradot belerakok 3 kapcsolot meg 3 led et hozza hogy lassam h mi van bekapcsolva... szal dizájn ra megyek...
aza coolink cvst1 meg nem tul dizajnos abbol kiindulva h mar lattam tobb coolink cvst1 t de nem tul szepek...
ja es az ar nem szamit 11 ig hajlando vagyok elmenni -
-=Ghost=-
őstag
ja! nekem is cask 1 bibi van nem tom hol lehet kapni es ezert nyitottam ezt a topicot...
-
Yutani
nagyúr
Erre azt mondom: ez szép! Tetszik!
-
Ploszi
senior tag
a beépített riasztó engem csak megriaszt, ált. bekapcsol, ha 2000 rpm alá megy a venti, márpedig én pont úgy szeretném
-
Fawkes
őstag
Egy bibi van csak...
MO:-n nem lehet kapni... -
Panther
HÁZIGAZDA
-
Cane
őstag
Levehető előlapos? Hány wattos? Van benne RDS? Cd tárat kezel?
-
törölt tag
érdekelne engem is!
-
-=Ghost=-
őstag
nahat szoval arrol van szo hogy meglattam egy ''Cooler Master Aerogate II
'' -t aminagyon szep meg minden itt lattam meg:
http://www.ocportal.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=108
akinek nem teccik az nagyon finnyas...na mind1 nem is eza lenyeg hanem az hogy szeretnek venni egy ijent ha nem tobb 10e forint... mert en nem tudom hogy mibe kerul 1 hasonlo darab... mret nem sok volt a kezemben... sajnos
7e forintig mennek el ha tobb akko probaok keriteni v.honnan meg 1 kis penzt...
amugy megvettem a codegen 7016-os hazamat nekem tokenetes mert befer az asztalom ala belefer a holeadom megcsinaltam a vizhutest es az 1.5 os p4 em tok csukott hazzal vizhutessel 40 fokos ha semmit nem csinalok max 50 ha jaccok 3 orat fojamatosan a jk3 ja beta ver. jevel...na mind1 szal teccik de a ventiket nem nagyon tudom kapcsolgatni mert csak ugy radugtam alaplapra es jo lenne ha valahogy ki/be tudnam kapcsolgatni amikor kell a holeadon a 2 ventit vagy az elsot ami beszivja a levegot vagy a hatsot ami viszont kifujja szal kene 1 ijen mert ehhez jo megoldasnak tunik szova kerek 1 cimet ahol lehetne ijet kapni... (a cim: v.mi ucca meg hasszam
meg lehetoleg 1 weboldal cime is ahol meg tudom nezni hogy van e raktaron vagy lessze valaha)
csak enny...
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Windows 10
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- 4 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest