- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Aktív témák
-
rudi
nagyúr
Hát nemtom. Októbertől nem nagyon láttam olyan helyet (kivéve baromi drága Hercules) ahol lehetett ténylegesen vásáronli 9800np-t, de talán még ma is akad lista, amin rajta van. Magicompnak egész jó kapcsolatai vannak Sapphire ügyebn és náluk sincs már jó régen, szóval ne lovald bele magadat annyira. Persze tuti üzlet ha lesz de ilyen a világ... ami jó az nem sokáig van (R.I.P. 9500pro, 9700, 8500@275/275).
-
rudi
nagyúr
Ki kell hogy ábrándítsalak de szinte 100% hogy nem veszel NONPRO 9800ast jövő héten... Sapphireval kapcsolatban azért van több rossz mert több jó is van, ugyanis ők adják el a legtöbb ATI vga megoldást. Eddig 9800asról több jót hallottam mint rosszat, a 9600proval kapcsolatban meg tudom hogy a VPU borda kicsi és az EtronTech RAMok nem valami tuningbarátok.
Connect3D ATInál egy lapon szerepel a Hercules, Sapphie, Gigabyte, Tyan, HIS, PowerColor, GexCube kártyákkal az első sorban. Ha nem EtronTech hanem Hynix vagy Samsung 2,8as RAMok vannak rajta akkor szerintem jobb választás mint a Sapphire, de érdemes megnézni a többi gyártót is (PowerColor szintén jó és nem drága).
9600XT-t láttam már 600MHz köré húzva tesztben.
Aktív témák
Hirdetés
- Elemlámpa, zseblámpa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen házat vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Viccrovat
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest